Печати за нокти - 6

• 103 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
shhht.secret, много ми хареса!  Peace Какъв е зеленият лак?
Мерси  Hug
Зеленият лак аз си го направих, поради невъзможността да намеря такова зелено във Варна Sad
Ако някой е виждал подобен цвят, но не перлен и не на Мода или Катрин Арли, моля да каже   bouquet

# 451
Момичета, ако случайно попаднете на друга голяма колекция печати за продаване на изгодна цена (подобно на амазонските) обезателно поствайте линк. Не знам защо така съм се вманиячила-нито съм маникюристка, нито дори знам кога ще успея да пробвам всички картинки(наскоро получих амазонските - даже още на половината фолиото не съм махнала), но просто искам още....... ooooh!
Има един лаф : Луд с картечница е като жена с кредитна карта в мол (аз ще го трансформирам малко....жена с кредитна карта, четяща форумите на бг мама). Голяма зарибявка Laughing

# 452
  • Пловдив
Здравейте,

Много вдъхновяващи красоти сте показали  Hug. Най-накрая и аз успях да отделя време и да си направя това:

# 453
  • Варна
UNynaeve,браво!!!!!!!!!А лакът  ти е страхотен!!!!!!!!!

# 454
  • Пловдив
UNynaeve,браво!!!!!!!!!А лакът  ти е страхотен!!!!!!!!!

Благодаря!

Лакът е велурена мода. Искам да попитам, някой дали е ходил в Нейл Арт в Пловдив. Не мога да ги открия и незнам дали мога на дребно да пазарувам от тях. Днес ходих до Стар Нейлс и дебна едни печати за цял нокът и от два месеца имат само едни и същи. Е пак изгорях с м51 и едно OPI от разпродажбите за 12 лв, но ще го преживея  Crazy.

# 455
  • София
Айде и аз в кюпа... поръчах амазонските печати  ooooh! Сега ги чакам да пристигнат между 20 юли и 4 август  Rolling Eyes Къде да си ги търся? В пощенския клон ли?

# 456
Айде и аз в кюпа... поръчах амазонските печати  ooooh! Сега ги чакам да пристигнат между 20 юли и 4 август  Rolling Eyes Къде да си ги търся? В пощенския клон ли?

Вижда ми се твърде много време за получаване, мите дойдоха за около седмица.
И ДА- в пощата.

# 457
  • София
Тези дати пишеше в сайта. Дано да дойдат по-рано  Mr. Green

# 458
Моите амазонски шаблони ги поръчах на 24 юни и още ги няма!А като получих мейл пишеше ,че на 12 юли ще ги получа!

# 459
  • Пловдив
Тези дати пишеше в сайта. Дано да дойдат по-рано  Mr. Green
Тези дати са ориентировъчни, получават се за около 10 дни. Два комплекта съм  полъчала до сега, и двата дойдоха бързо.

# 460
  • Варна
Моите дойдоха за 25-30дни май..........ама аз ги поръчах с посредник,който после ми ги прати от София до Варна........

# 461
  • Бургас
UNynaeve много сладко е станало  bouquet

Аз съм на морска вълна днес (с малко кравешка за добавка Mr. Green)

# 462
  • София
Брадата много добре се е получило, боичката сива ли е или бяла, кажи номера и марката.
Ето от мен последните ми два модела, аз пък съм на вълна цветенца  Mr. Green

# 463
  • Бургас
Тези цветенца кефят  bouquet Какъв е шаблона?

Боичката тъкмо я получих от размяната на лакове - ейвънска е, но от стара серия, която вече не е в каталозите - Mirror Shine. Матово сребристо, което е идеално за печати Crazy

# 464
Къде е тази тема за размяна.Някой може ли да даде линк?!
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт