Много стеснителен и консервативен народ.
.
Написах го, защото искам да знам на мъжете какво им харесва
В този форум се пускат много теми, някои хора споделят ,опа изтипосват много по-брутални истории/мнения на 1-ва страница, ама не правят впечатление.Еми,така е.Различни хора, различно мислене. Айде давайте следващата порция морал и забележки
иначе идеята е мн. оригинална хахахах. Като казахте за чорпогащника, че било все едно си девствена
"упражнение" при което в определени моменти стягаш мускулите и отпускаш.Е, има ефект и за мъжа е мн. приятно
"упражнение" при което в определени моменти стягаш мускулите и отпускаш.Е, има ефект и за мъжа е мн. приятно 
Интересно ми е да разбера какво им харесва на мъжете и ако на мен ми хареса да го направя.Фелацио каза някой, ок ама на мен не ми харесва. Просто исках да споделите вашия опит и идеи,а и мисля че темата може да бъде полезна,защото някои хора имат нужда от разнообразие, но ги е срам да си кажат.Аз например имам 1 простичко желание и въпреки, че сме от 5г. заедно пак ме е срам да кажа,не е кой знае какво.Та може и той да е така,знам ли.Пуснах темата,защото очаквах идеи.Ето например понякога ми е било толкова хубаво,че съм изкала да "изкрещя" нещо, но ме е срам да го направя.Та може и на него да не му харесва нещо,да мму харесва нещо друго, но да не иска/може да ми каже. Колкото до това,което съм научила от журнала,тогава като го четох изобщо не съм правила секс,другото е, че съм на 23г. и не съм имала много партньори, за да имам кой знае какъв опит.Не съм дърво, но просто искам да го изненадвам с нови неща