Първата любов

• 9 552
  • 53
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли омъжени за ученическата си любов.Какво е мението мението ви за Първата любов ръжда не хваща така ли е според вас. newsm76

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 17:57 от Редактор*

# 1
Аз съм омъжена за ученическата си любов, но не беше първа.

# 2
  • Наблизо
Аз не,като ученичка харесвах хора,които сега не бих погледнала..Чудя си се на акъла.

# 3
Сестра ми се омъжи за ученическата си любов.От 18 години са заедно,от 8 женени ,вече с една малка бубулечка.Те израснаха заедно,подкрепяха се и се стремяха да надграждат заедно себе си.Щастливи са,минали са през какво ли не.Обичат се и се държат един за друг.Аз за съжаление живея близо до моята,но той се превърна в човек когото не бих могла да погледна със същите очи.Забърка се в каши от който го измъквах няколко пъти,после се отказах.Сега сме само на "здрасти".

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 11:05 от Нежна целувка

# 4
  • София
Омьжих се, когато бях понатрупала известен социален, житейски и любовен опит. Пьрвата ми любов е типаж, който не бих погледнала сега. Макар и да има изключения, за мен пьрвите и ученическите любови рядко оцеляват в нещо по-сериозно, именно поради неоформени критерии за избор.

# 5
Не съм омъжена за първата си любов, за по-добър съм.

# 6
В живота се учиш, развиваш се, променяш се с годините, осъзнаваш дадени неща и т.н.

Влюбването и всичко свързано с него е едно от най-силните преживявания, които може да се изпитат, защо да го правиш само един път?

# 7
Първата любов е някъде 6-7-ми клас, дори може и до секс да не се стигне, ти говориш за женене. Не само хваща ръжда, но и се чудиш как си могла да харесаш подобен кретен.

# 8
  • София
Първата ми любов беше много умно момче. За съжаление, дрога и безработен беше по едно време. Сега не знам как е.

# 9
Аз пък и до ден днешен смятам, че първата ми любов е беше и е  много точен избор. Към днешна дата си е супер и има чудесно семейство.
Сигурно е чудесно да израстеш заедно с партньора си, но е доста рядко срещано вече.

# 10
  • София
Зависи кога е първата Любов. Ако е на 17-18-19, дори 20г според мен няма шанс (разбира се, зависи от гората, някои на 18г са по-зрели и адекватни от хора на 30г). И въпреки това, тогава си с различен мироглед, различни желания, копнежи и т.н. Че аз дори на 25г бях различна, отколкото на 35г. И пак зависи по едно и също време имат идеи за младост и трупане на опоит, после за кариера, след това за брак/деца и така нататък, може да се получи нещо стойностно. Макар, че тогава пък е проблемът е ненацивяването", което си го има така или иначе и при двата пола. Както детството. Като едно дете не си го изживее навреме, после идва пубертетът и т.н. и тогава. Природата не търпи празно пространство. Ако пък и двамата не смятат да учат, в съзнанието са им - веднага брак, деца, живеене на село при мама и тате, земеделие, доволни са от това, не виждам проблем. Просто повечето такива възки не оцеляват, имам приятели от ученици са заедно, заедно са, не знам дали са щастливи, по едно време не вървяха, но и двамата са с разведени родители и не искат този път.  Аз в училище не съм имала връзки, но с всички в последствие съм приятел, но не бих отново била с тях като партньори. Дори с бащата на дъщеря ми, хем бях надраснала някакви фази, които сега са неадекватни за мен. Просто няма как, това е кръговратът на живота, на 5г те вълнуват едни неща, на 15г други, на 25г трети, на 45г ще са други...

# 11
Мои съученици са женени, имат връзка от десети клас.

# 12
  • Австрия
омъжени за ученическата си любов

Oу?!  Crazy Слава Богу! - не. И за втората - не.  Stop  Mr. Green

и се чудиш как си могла да харесаш подобен кретен.

Именно. Хормони пубертиращи  ooooh!

# 13
  • София

Скрит текст:
и се чудиш как си могла да харесаш подобен кретен.
[/quote]

Именно. Хормони пубертиращи  ooooh!

[/quote]

Joy Joy Joy

# 14
Аз явно после съм се разцентрирала, явно пуберската ми преценка е била по-правилна от последващите.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт