Първата любов

• 9 553
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Не, за малко ми беше. Срещнах го, когато бях на 15. Той е по-голям от мен. Голяма любов, голямо чудо... Изчака ме малко да порасна и станахме двойка. Емоционална връзка, трудна и то много, много сълзи, много драма... След 5 годишна връзка ми направи предложение. Върнах му пръстена. Заминах за чужбина. Омъжих се за друг, родих дете. Той също създаде семейство и има син.
И на двамата не ни провървя със семейството. В момента и аз и той сме сами.
Мога само да ви уверя, че тази моя първа "ученическа" любов си остана и последната.
Когато се видяхме за първи път след толкова време беше като от сцена на филм... Simple Smile
В момента сме си адски близки, знаем си, че се обичаме, но...
Много се радвам на всичките ви истории с дълги бракове от любови, зародили се в ученическите години...  Heart Eyes

# 46
Не, за малко ми беше. Срещнах го, когато бях на 15. Той е по-голям от мен. Голяма любов, голямо чудо... Изчака ме малко да порасна и станахме двойка. Емоционална връзка, трудна и то много, много сълзи, много драма... След 5 годишна връзка ми направи предложение. Върнах му пръстена. Заминах за чужбина. Омъжих се за друг, родих дете. Той също създаде семейство и има син.
Мога само да ви уверя, че тази моя първа "ученическа" любов си остана и последната.
Когато се видяхме за първи път след толкова време беше като от сцена на филм... Simple Smile
Много се радвам на всичките ви истории с дълги бракове от любови, зародили се в ученическите години...  Heart Eyes

Като от приказка е вашата история Flutter
Какво ви спира да бъдете заедно?

# 47
Всичките ми ученически любови са хванали такава ръжда, че и в Металекса няма да ги искат... Laughing

# 48

Наистина не знам... Имаме си някакви страхове и аз и той. Но ако трябва да съм честна дълбоко в себе си знам, че накрая ще сме заедно и просто в момента съм приела, че това е моята любов и съм благодарна, че е в живота ми, макар и не като мой съпруг.
Може би просто трябва да седнем и да поговорим, но никой не прави първата крачка. Когато се видим се отдаваме на момента и на времето, което имаме само двамата и всичко останало някак се губи сред погледите, усмивките, докосванията. И после живота си продължава, както си е бил до сега. Без условия и изисквания. Аз все още си подреждам живота сред раздялата с бащата на детето ми и вероятно знам, че не искам да предприемам нищо, докато не съм напълно сигурна, че съм се отърсила и съм здраво стъпила на краката си. Ако ще градя отново нещо с този човек, искам да е върху здрави основи.  Flutter

# 49
Поздравления за всички, които са и са създали семейство с първата и голяма любов! Винаги съм искала и при мен така да се случат нещата, но уви:( Първата ми любов бе в последна група на детската градина. Много добро и обикновено момче. Тъй като живееше близо до моя дом, поддържахме контакт до преди десет години. И сега го намирам за много симпатичен и добър. Жалко, че не пожела да се развива и остана със средно образование. Все още не съм семейна, но продължавам да търся партньор, който да има положителните  качествата на това момче. Дано се случат при мен нещата и успея да създам семейство:)

# 50
  • Бургас
Поздравления за всички, които са и са създали семейство с първата и голяма любов! Винаги съм искала и при мен така да се случат нещата, но уви:( Първата ми любов бе в последна група на детската градина. Много добро и обикновено момче. Тъй като живееше близо до моя дом, поддържахме контакт до преди десет години. И сега го намирам за много симпатичен и добър. Жалко, че не пожела да се развива и остана със средно образование. Все още не съм семейна, но продължавам да търся партньор, който да има положителните  качествата на това момче. Дано се случат при мен нещата и успея да създам семейство:)
И какво като е със средно образование  Rolling Eyes

# 51
  • До морето
Омъжена съм за ученическата си любов, но не е първата.  Първата беше на 14. Аз тичах след него, той не ми обръщаше внимание, после бяхме заедно 2 години и аз го оставих и дълго след това той тичаше след мен. Свястно момче е, но категорично не си представям живота си с него. На 17 започнах връзка на майтап с едно по-голямо момче, което дойде в компанията ни и така вече 13 години. Женени сме от 5 и си имаме 2 малки майтапчета  Heart Eyes

# 52

Наистина не знам... Имаме си някакви страхове и аз и той. Но ако трябва да съм честна дълбоко в себе си знам, че накрая ще сме заедно и просто в момента съм приела, че това е моята любов и съм благодарна, че е в живота ми, макар и не като мой съпруг.
Може би просто трябва да седнем и да поговорим, но никой не прави първата крачка. Когато се видим се отдаваме на момента и на времето, което имаме само двамата и всичко останало някак се губи сред погледите, усмивките, докосванията. И после живота си продължава, както си е бил до сега. Без условия и изисквания. Аз все още си подреждам живота сред раздялата с бащата на детето ми и вероятно знам, че не искам да предприемам нищо, докато не съм напълно сигурна, че съм се отърсила и съм здраво стъпила на краката си. Ако ще градя отново нещо с този човек, искам да е върху здрави основи.  Flutter

Очаквам продължение на историята ти! Защо не направиш първата стъпката за разговор? Да не се окаже, че сте загубили бая време в чакане..... Eдин живот живеем!

# 53
  • на правилното място, в точното време
Омъжена съм за ученическа любов 25 години,/ не първата/. Порастнахме заедно,  развивахме се и се подкрепяхме. Без него не бих била, това, което съм. Той също! Тръпка ми е все още този мъж и съм влюбена в него Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт