Първата любов

• 9 553
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
Аз срещнах моя съпруг, когато бях на 18. За съжаление, в онзи момент, животът ни раздели след съвсем кратка връзка. Пет години по-късно пътищата ни се пресякоха отново и от тогава не сме се разделяли.
Женени сме вече 8 години и това е най-добрият избор, който съм правила в живота си. Не е първата ми любов, но е втората. И не хвана ръжда.

# 31
  • sofiq
Първата любов....голяма,истинска ,безусловна и с идеята,че е тя и само тя истинската...така беше при мен .Заедно от ....аз на 16,той на 20,прекрасна връзка,хармонична ,нежна и мила...така 7 години....гаджета,заживяхме заедно,сватба..... докато не се хвана с моя близка приятелка.Дотогава си мислех ,че това само по филмите се случва и е измислица иреално няма такива ситуации....е доста години след това първата любов е минало и заминало за мен.В началото на края преминах през мъка,болка,гняв,рев до дупка,съжаление,накрая прошка и сега след толкова години е вече бегъл спомен.

# 32
Според мен, да - хваща ръжда. newsm10
Аз бях на 15,той на 19. Бяхме 3 години заедно. Първата ми любов,но за щастие не последната:))
Много страдах за него,плаках неутешимо.
Година и малко по-късно /около бала/ се гаджосахме със съпруга ми.
Бяхме "гаджета" 4 години,а от половин година сме и законно семейство Heart Eyes

# 33
Не си представям да прекарам целия си съзнателен живот с един човек. Като приятели да, но като гаджета и да се оженим и това да е единственият ми секс в живота, единствената любов, единственият ми опит в личния живот... не си го представям. Дори, когато имах сериозно гадже на 18-19 години, си бях притеснена да не вземе да ми остане едиснтвеният човек, с когото ще бъда до края.
Това е ужасно. Не за друго, а защото точно това бяха собствените ми мисли, докато се гаджосвах с първата си любов на 15-16 години. Вече съм на 45 и се надявам с мъжа ми да сме заедно до края.

# 34
  • Русе
Аз съм омъжена за ученичката си любов. Даже бяхме в един клас но се гаджосахме Simple Smile последната година.
И ей така минаха вече 20 години.
И погледнато сега мога да заявя че това е първата и надявам се последната любов в живота ми. Не хвана ръжда. Ние не позволихме. И се надявам да не допуснем това до края.
Вече 5 месеца живеем заедно само през уикендите и имам чувството че съм сираче през седмицата. Броя всеки ден и живея само за петъка когато ще се прибере. Добре че са децата иначе ще изперкам  Mr. Green

# 35
Не. Много си падах по едно момченце, бяхме на 6-7г. Той пееше, беше чаровен и обичаше да си играе с мен, докато други деца ме игнорираха.  Преди някоя година просто се добавихме във фб. Гледам пак чаровник, станал зъболекар. Винаги са ме привличали умни мъже, явно съм му усетила потенциала рано Mr. Green Минаха доста влюбвания, докато в 4ти курс срещнах настоящия си мъж.
Докато бях в една дълга връзка( а и моя приятелка също) размишлявахме - нещата вървят добре, ама ни притесняваше някак с първия в сексуално отношение мъж да си останем цял живот. Е не останахме поради доста причини...

# 36
  • Наблизо
Докато бях в една дълга връзка( а и моя приятелка също) размишлявахме - нещата вървят добре, ама ни притесняваше някак с първия в сексуално отношение мъж да си останем цял живот. Е не останахме поради доста причини...

Защо това да е проблем? newsm78

# 37
  • Бургас
Трябва да се дефинира понятието "училищна любов". Първото ми "гадже" беше в 4 - ти клас. Към настоящия момент нямам контакт с момчето, но съм го виждала на снимки и изглежда като чичко. После в 11 ти клас имах 2 месеца връзка с едно момче, но скъсах с него. На следващия месец си паднах по един мускулест батко и започнах да излизам с него. Началото на връзката ни беше много зле докато в един момент не потръгна. 13 години и половина по-късно, да чукна на дърво, по любовта ни не се вижда никаква ръжда. Все казвам, че любовта ни е като отлежало вино и с годините става по-хубава. Дано наистина е така.

# 38

Не съм писала да е проблем, а повод за размишления. Искахме да видим/ пробваме една разумна бройка от 2-3ма. Не сме си и помисляли както имахме съученички да си лягаме  през месец с ново гадже, ако някой му хрумне това. То така се получи по една случайност, че аз останах удовлетворена и емоционално, и сексуално точно на 3тия мъж. Аз лично просто имах любопитство, едно и също ли е с всеки мъж усещането и времетраенето.  Пф, каква заблуда е било....

# 39
  • тук-там

Е, явно е проблем. Така и не разбрах, защо любовта и секса се поставят на една плоскост. newsm78
Дух и физика....

# 40
  • Бургас
Какво е мението мението ви за Първата любов ръжда не хваща така ли е според вас. newsm76
Ръжда не хваща не първата, а истинската и дълбока любов към точния за теб човек.

# 41
А, не е нужно дори да е към точният..)

# 42
Омъжена съм за първата си любов, ако не броим едно голямо влюбване в 4. клас Grinning Нямахме връзка, бях лудо влюбена в него, но той искаше да сме само приятели, и такива станахме, като това продължи 13-14 години (към днешна дата сме на по 30). Винаги сме били неразделни, най-добри приятели, докато нещата не се преобърнаха за един ден. Бяхме двойка близо 3 години и решихме да се оженим. Не мога да си представя по-подходящ човек за себе си Simple Smile

# 43
  • София
Омъжена съм за първата си любов, ако не броим едно голямо влюбване в 4. клас Grinning Нямахме връзка, бях лудо влюбена в него, но той искаше да сме само приятели, и такива станахме, като това продължи 13-14 години (към днешна дата сме на по 30). Винаги сме били неразделни, най-добри приятели, докато нещата не се преобърнаха за един ден. Бяхме двойка близо 3 години и решихме да се оженим. Не мога да си представя по-подходящ човек за себе си Simple Smile

Да, но сте били заедно целия период на узряването и осъзнаването (макар и не като двойка)

# 44
  • Бургас
А, не е нужно дори да е към точният..)
Да..., всъщност си права  Wink

Общи условия

Активация на акаунт