Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Ника,как третирате хремата на Макс?

# 466
  • София

Неви, защо така таз сладка Деа? Дали няма да се успокои, ако я извадиш от количката, поносиш я и пак я бухнеш, но вече в друго настроение? Thinking

При Диди върши работа за около 10 секунди.  Rolling Eyes

Екстра растат бебоците, браво!  Heart Eyes

Мемо, разказвай за Матей!  Hug

# 467
  • София
Ника,как третирате хремата на Макс?
Бобиш, първо пръскам Стеримар в легнало състояние. Изчаквам няколко секунди и тегля с помпата /има какво да се тегли от днес  Mr. Green/. След това капвам Виброцил - 4 пъти на ден по 2 капки. Тобрекс - 3 пъти на ден по 1 капка, капят се след Виброцила и трябва да е минало поне половин час.
Това е рецептата от днес, преди това само със Стеримар действах, но явно няма да мине без по-силни капки.

Това моето чаве заспа към 18 часа.  Rolling Eyes Сега влизах в тази стая - светнах, минах да простирам, гладих после точно до неговото легло - спиии. Няма да го будя, но по някое време през нощта вероятно ще вие като разгонена котка от глад.

# 468
  • София
Радвам се за Люси Макс дано задържи положението и се оправи най-после.Слагам физ.разтвор 15 мин.преди капките.

Аз се видях в чудо ! За първи път съм сама с бебока и такова дране не е било никога !  Cry Ужасно е да не знаеш какво му е на детето,а още повече да изпаднеш в залухавост от факта.  ConfusedЯвно запека го мъчи.Така и не свърши работата - трети ден! Едва сега заспа,а майка му е умряла от глад и изтощение вече... Tired

Нева,Юху , и  аз съм в отбора на необичащите количка... ooooh!

Елидам, Hug опитвам се и аз нещо да направя,,но някой път се отчайвам като услилията не дават резултат.Радвам се за теб !

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 22:26 от Miss_Butterfly

# 469

И к'во ша ги пра'им тез чаавета таквиз  newsm78  !? Не мога дори с хора да се видя и две приказки да си кажа....

# 470
  • София
Добър вечер!   Hug

Кърмата при мен като слиза също ме боли... и точно тогава усещам как и се пълни устичката на Алекс, и почва да преглъща по енергично, даже в началото ми се давеше.
Това за яденето за кърмата е много важно.  Аз също гледам да ям повече месо, сирене, кашкавал, мляко, както и овесени ядки и мюслита. Пия също и чайове. Имам чувството, че по цял ден преживям нещо само и само да не секна...  Rolling Eyes...за сега удържаме фронта доста добре...  Peace
А и на Алекс и личи...  Grinning ...почти всеки който я види вика, че била дебела и с големи бузи...  Rolling Eyes.. на мен ми се струва нормално детето, като гледам и ваште бебоци... Whistling

Мойта убосница от известно време също се обръща сама от по корем на гръб...и то защото я мързи да седи по корем...  Mr. Green

Айде отивам да положа морна снАга... Flutter...лека вечер!

# 471
Момичета,здравейте!
Нас ни нямаше две седмици,бяхме на гости при майка ми в Добрич,а там нямам нет.Сега се връщам да ви изчета,но нямам търпение да разбера как се развиват нещата относно Пентаксима,за всички ли е безплатен или само за родените след 01,04,2010г.

# 472
  • София
Сузи, ние днес бяхме при нашата педка - каза че има за нас безплатен Пентаксим и безплатен Синфлорикс.

# 473
Еееех, помислихте си,че ви се е разминало ли ? Тукааа съм  Mr. Green
Каролина, аз веднъж да спра да кърмя няма да хапна и пийна поне седмица  Naughty Е до гърлото съм пълна със питателни здравословни безвкусни гадости Sick

И к'во ша ги пра'им тез чаавета таквиз  newsm78  !? Не мога дори с хора да се видя и две приказки да си кажа....
Еееее, аРе сЯ... Среща с приятелите в парка, джогинк по алеите, ако не седи в количката -в слинг/кенгуро  Laughing

Не ме бийте имах тежък ден и тотално съм изтрещяла ooooh! чукам тука по клавиатурата и си се хиля newsm78 на въдворяване в психиатрична клиника ми мирише работата hahahaнещо много ми е смешно, оххх Ша ми излезят бръчки Crazy
Лека и доходна Joy млеконадойна де Rolling Eyes

# 474
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
margarete , направо ме разби с поздрава. Лека и млеконадойна...

И аз няма да пропусна да се изкажа за днес.

Снимките ви са страхотни. Блазе ви за срещичките. А аз в този град нали съм внедрена и си скитам постоянно сама. И най-много ви завиждам за кърмаческата беседка. А мускетарките ако искат мога и с  костюм да ги уредя. Имам страОтен мускетарски екип от последния творчески сезон на Рали.

Тук времето беше ужасно духливо. Този ,,тъпанар'' вятъра ми разчорли всички цветя по балкона. Човек не знае как да облича бебетата. Духаше много силно, но все едно от фурната на готварската печка. Гаден горещ вятър.

И ако знаете само в какво преживяване се вкарах. Имам едно шишенце вода за всеки случай в количката. Не знам кога, но сме го обърнали и то бавно и сигурно намокрило матрачето на количката. Та, сутринта излизам с Ники. Той облечен само по къси панталони и тениска. Повдигам го по някое време и пипам- потен. Бегом обратно в къщи да го преоблека. След половин час отново същото. Пак се качвам до горе. Към 18 часа пак излизаме и пак, и то доста по-обилно, а времето вече хладно. Чак тогава се усетих какво става. Ако знаете в каква паника бях, че Ники е болен от рахит. Цял преди обед хленча на татко му. И вече се чудих рахита кой специалист го лекува и да отиваме #Crazy #Crazy.

Много тенкю на всички, които се включиха със съвети ,,за'' и ,,против'' танците на нашата кака. Някой ме питаха защо искам да ги спра. Ще го прошепна само, защото този форум е най-четеното нещо в Б-я. Защото госпожата е голяма фльорца. Перфектен хореограф, но все едно от Мулен Руж са я докарали. Та проблема сега е в изчаквателна позиция, защото госпожата я няма и не съм говорила още с нея.

И само няколко минутки за хвал-хвал. В неделя  ще дават Рали в ,,Малките таланти на България''. Ще тропкат групово някакъв  руски танц.

На всички които си говорихте за кърменето ще кажа, че при мен освен храната голямо значение оказва и съня. Аз не се храня много здравословно. Даже от както кърмя не съм яла риба. И по този повод се чудех дали мога да пия рибено масло? newsm78 newsm78

Днес си изкарах вече снимките от албумчето на Ники, което правих. Не са нещо особено, но аз им се кефя. Ето: http://www.facebook.com/album.php?aid=15693&id=100000409634502#!/album.php?aid=15693&id=100000409634502

# 475
Добро Утро !

# 476
Добро утро!

# 477
Плами, стискам палци !

Пеперудке, Мемо, радвам се да ви видя !

Къде са Ефтеля и Шоколадчето ? Нещо отдавна ми се губят  Thinking! Някой случайно да има информация?

Нарцис , чудесна фотосесия !

Бобиш , мммм, пак ме улучи  Grinning, аз съм фен на Джулиан Макмеън ( Макмахон ) !

# 478
Добро утро!

Стели
, мерси за кафенцата с настроение! Бобишанче, много дребна таз снимка...не виждам добре  smile3506

Еее, Бръмби, супер са ни снимките!  Heart Eyes
Нарцис, прекрасни са и двете ти дечица!  Hug
Мемо, а браво! Откога те чакаме!!!  Hug Хайде разказвай как я карате с Матей сладура  Wink.

Мойто чуденце се събуди преди малко, спи от 22ч.  Grinning Нямам търпение да отпрашваме към Борисовата, че ме хвана съклета  Crazy.

Слънчев и пълен с усмивки ден!  sun

# 479
Добро утро!
Звездичке мерси за кафенцето-за мен чашата с прасенцето(оприличавам се с него) Simple Smile
Бобиш оплакнах окото рано-рано.
Мемория  Hug
 Рали браво на Йо!

Ние след малко отиваме на консултация,да видим какво сме свършили.
Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт