Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Бръм, има някакъв вирус с диария,нашия татко сега е болен и е в изолатора при майка си. Протича доста тежко,така че по добре звънни на педи. И Зори се посира от 3 седмици,но е по 1-2 пъти на ден. Сега почнах да давар биогая,да видим какъв ще е резултата

# 541
Добро утро!
Някой може ли да ми каже молбата до работодателя за ползване на отпуск по майчинство какво трябва да съдържа, има ли образец или е свободен текст?
Освен молбата и копие от акта за раждане на детето трябват ли и др.документи с подаването на последния болничен?
Нямам време да търся,че зверчето последните дни само ревтуни направо не знам какво да я правя, не може и да заспи....ужас е просто.Благодаря предварително!

# 542
Добро утро, мамчета   bouquet

Бръм, надявам се Митича да е 6 днес Wink

Стар, Честита Годишнина - много любов, семейно щастие и разбиратеслтво ти пожелавам   bouquet ( Матю и той нещо изделкамира, ама не му разбрах - в тоя дух ще да е  Joy  )

Сузи - дай някакъв мейл да ти я пусна декларацията.

# 543
ДУ!
За слуха за детето от мола-нали цялото семейство на мъжО са ченгета и бюлетина на МВР се разхожда из къщи,там не е отразено нищо такова,а там влиза всяко произшствие без значение степента на важност,та може и да е само истеричен слух.Във фейсбука масово се копира ето това съобщение
 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛКИ ДЕЦА!
ОНЗИДЕН В МОЛ СОФИЯ ИЗЧЕЗВА ДЕТЕ ЗА СЕКУНДИ! МАЙКАТА ИЗПАДА В ИСТЕРИЯ,
ЗАТВАРЯТ КОМПЛЕКСА, ВИКАТ ПОЛИЦИЯ, И КАТО ПО ЧУДО НАМИРАТ ДЕТЕТО
ОСТРИГАНО 0 НОМЕР И С ДРУГИ ДРЕХИ, ЗАВЪРЗАНО В ЕДНА ОТ ТОАЛЕТНИТЕ!
ТРАФИКЪТ НА ДЕЦА ОТНОВО Е ТУК!! ПАЗЕТЕ ГИ КАТО ОЧИТЕ СИ! КОПИРАЙ ТОВА.
Иначе е факт,че за 2 седмици изчезват 2 аутистчета с много затруднена комуникация(освен Веско от Нови Искър и едно момче от Люлин-3),които са почти на една възраст.
Бръмче,то добре че си била с Бобо,а не сама,че тогаваааа...Ти добре си си решила за дрискането,но според мен му няма нищо на Митко.
Стели,честита ви годишнина!!!Още много дълги години да се обичате силно!!!

# 544
  • София
Добро утро!

Ама какви отвли4ания ужас, настръхнаха ми косите  Shocked
Бръмби Ега ти хората има, ужас, не мога да повярвам, ве4е ще заключваме вратите на колата. А за акото не знам, може наистина да е от ваксината или ти да си яла нещо по разхлабващо и да му е подействало, ако кърмиш. По-добре звънни на педито.

Трябва да следя темата да дойда и аз на някоя среща ако ме искате, че напоследък едно и също, доску4ава ми.

Марти пък е 63см и само 5.500, лекарката каза, 4е ще е манекен.

Мемо Браво за разходката Hug Пазиш ли ми капачката  Joy  

Стар Честито за годишнината, още дълги години щастлив семеен живот ти пожелавам Hug Моят мъж на 3тия месец щеше да се развежда, и казва на детето"Спокойно Марти, ще намерим друга по-добра мама!"  Joy Joy

Днес ще ходим пак да се разправяме за апартамента, 4е бумащина много. Документи от НОИ от не знам къде си.. Дано да стане вси4ко както искаме и да си купим жилище най-накрая.

Ако решите да се организирате нещо за южния парк, 4е ми е по близо, още не съм се нау4ила да шофирам, ще трябва да се упражнявам малко и после ще съм свободна Grinning

# 545
  • гр.София
Добро утро,
star, благодаря за почерпката. Да се обичате и уважавате още много години.
Бръмби, ужасно е това дето сте преживели. Надявам се Митко да е добре и де е отминал проблема с акането.
За отвличaнията - господ да пази Praynig. Страшно е.
Опа някой се събуди....

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 10:19 от dari_geri

# 546
  • София
Добро утро  Hug

Стели, честита годишнина! Още дълги години безоблачен семеен живот  Hug
И аз съм потресена от писанията за отвличания. Ама като се замислим, че в 21 век има и пирати.. ужас!!!  #2gunfire Господ да ни пази!! Praynig
Толкова неща ми се искаше да напиша, но май малката се пробужда и .. ще остане за следващия път.
Бръмби, надявам се, че нещата са отшумяли и бебо вече е добре.  Hug

Отивам да се гушкаме с малкия сладкиш, че вече е будна..  Hug Heart Eyes

# 547
Добро утро дами  и бебета bouquet

Стар, честито! Пожелавам ти дълги години да си най щастливата и обичана жена  Hug

Що така сте се ошашкали за дрискането, това си е съвсем нормално като количество.

Аз вчера за секунди изгубих Алекс в градинката. За малко се ошашках здраво, добре че една майка го видяла да се оглежда зад пързалката и го доведе. Той, милия, не видял къде съм застанала и тръгнал да ме търси  Rolling Eyes

# 548
  • York
Стели, честита годишнина   bouquet Пожелавам ви още многооооооооо безоблачни и изпълнени с любов и разбирателство години   bouquet

Мегелина
, ще ми е приятно да се видим  Peace
Мемо, аз също съм страстен пушач и ми идва на моменти да запаля, но поглеждам малкото човече и стискам яко зъби  Hug
Бръм, това с отварянето на колата много ужасно  #Crazy  Ще започна да се заключвам и аз, че някой олигофрен може да реши, че има нещо ценно в бебешката чанта  Laughing
Сузи, има образец на декларацията. Имаше я някъде в предната тема.

# 549
# 550
  • София
Добро утро!!!

Стар, Честита годишнина и тук!!! Да сте много щастливи да се радвате един на друг!

Бръм, Митето да се оправя бързо! А това с колата е ужас.

Сега ходих да си заключа всички врати, че аз редовно си седя отключена. Случката в Mall-a направо ме потресе, макар че малко се съмнявам да е истина.

Днес ще си седим вкъщи с Ясен. Искам с радост да отбележа, че едно училище се изсипа да чисти градинката в която ходя, преди малко. Браво на дацата и учителите им.

# 551
  • София
ДД!  Hug

Стели, честита годишнина...   bouquet... още сто пъти по толкова годишнини да празнувате, овенчани с много любов и безоблачни дни...  Hug
Днес май няма да има разходки... и по добре, че нещо ми идва доста скитосването по цял ден, така поне не ми е гузно, че не съм извела детето...  Wink

Случая за отвлеченото дете го знам и аз от един месец.  Даже се е случило на моя приятелка, на нейна приятелка на сестра и - детето....ама как го обяснииих... ooooh!
И още тогава се чудихме, защо не се казват тези неща, а то малко със закъснение се разчу...

Мемо, разбирам те за цигарките(пуши ми се, та две не виждам)...   action032 ... но най-добре не я почвай пак тая гад... аз съм се заинатила и мисля никога да не пуша вече... но това никога е относително понятие... Rolling Eyes

Бръм, това с наркомана ме потресе -- настръхнах... Shocked...добре, че ни светна к`ви изроди има...

Мойта убавица продължава да ака като новородено... Rolling Eyes...сигурно се събират по 5 дрискания на ден, даже накой път само пръцне и дрисне колкото за цвЕт -- така три-четири пъти един след друг...все едно не може да се изака наведнъж и го пуска по малко....много ми е дрислива момата... Flutter

Имам един вАпрос - след като изтече и последния болничен(този от 42-та дни), който отиде при личната -- подават ли се след това някви други документи? Той вече ми изтече де...ама аз да питам.

Тия дни трябва да  подавам докИментите за детските...то са един куп бумащини...  ooooh! ... и ново 20-сет има -- искат бележка от личната за поставените имунизации на детето...все ще измислят нова простотия да има за к`во да те върнат, и да чакаш пак по два часа при социалните да минат бабичките...

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 10:46 от Karolin@

# 552
  • Плевен
Здрасти. Ходих на концерта на AC DC снощи и за първи път оставих замръзена кърма, та майка ми да храни детето. Много ми беше притеснено, защото той биберон не иска и да види, вода не пие и т.н., но е ял както си трябва, даже си държал шишето Laughing.
Честита месечинка на Ния...
Оле потресох се с тези отвличания. Нямат ли страх от Господ тези хора?! Просто нямам думи...Как може - да нямаш съвест, да нямаш жал, що за хора са това?!

# 553
Благодаря за хубавите пожелания  Hug !

Аз мисля да рискувам и да изляза, дано не завали  Grinning !

Съружето реши да отпразнува днешният прекрасен ден, като отиде да играе голф  Laughing, каза да разходя децата и да се почерпя с торта  Joy ! Много е романтичен !
Ако за довечера не е подготвил подобаващо честване, няма да съм толкова весела  Mr. Green !

# 554
  • София
ДУ!  Grinning

Стар, честита годишнина, още много години семейно щастие ви пожелавам!   bouquet
Бръм, в листовката на Пентаксима пише за възможна диария, дано е от това и Митето да е здрав! Ако е от ваксината би трябвало до 48 часа да отшуми.
Голям стрес сте преживери в колата.  Hug Нашия таралясник автоматично се заключва когато развие около 15 км/ч, това е 3-4 секунди след потегляне и това си е много хубава екстра.
 Karolin@, не се ядосвай на социалните, изискването за ваксинациите беше единствения начин да накарат ромите да го направят и да спрат епидемиите, които винаги тръгват от тях. 
Мяуче, как е Люската?

Шоколада се загуби.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт