Иначе аз съм се попримирила с положението с разходките. Пробвам я от време на време Диди около блока (мислех си по едно време, че е адапционен проблема
), но реве и реве. Докато я бутам в коридора на блока, в асансьора и 5-10 метра навън е ок, после затваря очите, отваря устата, заема жабешка поза със силно стиснати юмручета и почва един рев...
Не ще и в кенгуру, не ще и в слинг (пробвах с на една позната слинга, ама може и да не съм се справила с увързването...). Иска само на ръце в мама (ако може) или легнала някъде, но да я забавляват
Няма проблем да си лежи в кревата, но изпусне ли ме от поглед, почва да мрънка. Случва се и да се прецака и да заспи сама. Не мисля, че е капризна по принцип, защото иначе е много кротка. Като се изключи мрънкането за ядене след баня (след масажа докато я обличам), рев не се чува в нашата къща. Обаче в количката е ад и съм склонна да мисля, че наистина е нещо адски неприятно за нея.
Минаваха ми разни еретични идеи да си купувам нова количка, която да е комбинирана, но четох 3-4 теми за подобни проблеми и мамите казваха, че това не решава проблема, просто детето трябва да го израсте. Повечето са се кротнали със сядането, а някои така и не са харесали возенето в количка като идея. Какво да се прави, ще го изтърпим.
Иначе Диди не признава играчки все още. Обаче яко се кефи ако аз или баща ѝ си играем с нея.

Ама е силна, беее! Много е сладка!

.
знам, че от мене не изсуква повече от 30-40мл, след това от шишето с триста зора яде още 20мл и плюе и МИ СЕ ХИЛИ. Иначе си е супер весела, бърбори си нейните звуци непрекъснато, пълни си памперсите, доволна е, ама к`во и стана. За вчера реших, че е моментно и днес нещата ще се оправят. Ама ей я на- от сутринта е изяла кърмене + 50мл общо за две хранения и няма никакви признаци на глад. Ще я изчакам и днес и утре пък ще я помъкна при педито. Но и тя какво ще помогне, като тая мойта си е щастлива и изглежда напълно здрава. За увеличено ядене съм чувала, ама за намалено
.
Снощи имахме гости за РД на миОто и тя се превъзбуди и няма сън брате
и докато ми се обясни на обидно висок тон ,че трябвало да го храним с ... така и не разбрах какво освен кутити
получих и няколко плесника по челото и не знам вече кО беше това питане
А и съвсем изгуби значение всичко 
Запази спокойствие, всичко е наред!