Женски хитрости за съблазняване

• 53 434
  • 450
  •   1
Отговори
# 345
Авторката питаше за съблазняване в дългосрочен план, доколкото си спомням...  Thinking
Направо за брак си пита жената- за който не е разбрал.
Е, ми значи трябва да ядеш банан като в онзи виц за омъжената жена.

# 346
Може ли вица? Whistling Laughing

# 347
Писахме, съветвахме, ама Flocke не разбра, трябва ли да изчакваме със секса или не???  Грешка ли е бързия секс и различно ли ни приемат мъжете след него??2  Shocked

# 348
Аз не смятам,че е грешка и че мъжете го приемата по кофти начин.Все пак нека да видим,дали си пасваме в това и после да градим останало. Wink

# 349
Аз не смятам,че е грешка и че мъжете го приемата по кофти начин.Все пак нека да видим,дали си пасваме в това и после да градим останало. Wink

И аз така мисля Simple Smile
Времето ми е ценно,нямам 6 месеца за губене,да се правя на недостъпна Laughing

# 350
 Peace Ако мъжът има сериозни намерения дали ще е на 3тата или на 33 среща няма значение.Защо трябва да се протаква до безкрай?

# 351
  • Германия
Писахме, съветвахме, ама Flocke не разбра, трябва ли да изчакваме със секса или не???  Грешка ли е бързия секс и различно ли ни приемат мъжете след него??2  Shocked
Флокето разбра даже много добре и отива да си направи операция за възтановяване на девствената ципа, следователно секс ще има чаааак след сватбата, целувка може да го огрее евентуално след годежа, ама и тва не гарантирам.  Peace Писна ми вече от тия мъже, ако ме иска наистина, ще ме вземе без секс...ама ха!  #Cussing out

# 352
Да,ама аз няма как да разбера,дали наистина искам някой без секс Laughing
Колкото и звезди да ми сваля,ценя романтиката ама искам по същество Laughing
Ноо,ти не ме слушай,аз съм от мастийте Laughing

# 353
  • Германия
Оф, да ти кажа тоя секс взе вече много слабо да ме интересува..и без това повечето са калпави в леглото, пък и още повече като си знам късмета хич и не се надявам точно пък аз да попадна на сексбомба. Да ми сваля той звезди, пък майната му на другото  Mr. Green

# 354
Без секс и след няколко дни нова тема-"мъжът ми не иска да спи с мен" Mr. Green

# 355
Е,ако наистина секса не е важен за теб,тогава нямаш проблеми Simple Smile
Много си сладка,желая ти да си намериш някой,който да те носи на ръце и много да те обича Hug

# 356
  • Германия
kriskotkata, благодаря ти  Heart Eyes
Не, че не е важен, просто ми е по-важно да съм обичана, а в последно време наистина започвам да си мисля, че мъжете в момента, в който им пуснеш спират да те взимат на сериозно, дори и да знаят, че по принцип си сериозен човек.  Tired

# 357

Ноо,ти не ме слушай,аз съм от мастийте Laughing
Ние в едно училище ли сме учили? Whistling Laughing

# 358
 Laughing
Просто сме от една порода Laughing
Надушваме се Laughing

# 359
в момента, в който им пуснеш спират да те взимат на сериозно
Може би защото ти се взимаш прекалено насериозно. Whistling Wink

Общи условия

Активация на акаунт