Женски хитрости за съблазняване

• 53 443
  • 450
  •   1
Отговори
# 315
За да пуснеш такава тема,значи имаш нужда точно от това - не, за да пуснеш такава тема има страхотен творчески запек Mr. Green или не познаваш мъжа до себе си до такава степен,че търсиш онлайн съвети и идеи от непознати....
Е тя авторката сама казва, че не го познава много добре - не може да разбере например, защо й се обажда  посреднощ и иска да се видят, при положение че когато тя самата му изпращала SMS -и  с покана за среща, той не й отговарял. Confused

# 316
За да пуснеш такава тема,значи имаш нужда точно от това - не, за да пуснеш такава тема има страхотен творчески запек Mr. Green или не познаваш мъжа до себе си до такава степен,че търсиш онлайн съвети и идеи от непознати....

авторке не го взимай лично,
това е точно един от типовете, които са си спечелили съжалението.

Kirk Hammett не ти ли писна да ходиш от тема на тема и да обиждаш,
казах ти вече оръжието на слабите и безхарактерни мъже са обидите към жените.
Или меко казано, спри се, че Усра форума!

# 317
или не познаваш мъжа до себе си до такава степен,че търсиш онлайн съвети и идеи от непознати....

или не ставаш  Grinning

# 318
При всички положения,бананите и миглите са идеални за тази тема.

# 319
При всички положения,бананите и миглите са идеални за тази тема.

Хе хе хе  Mr. Green

# 320
Tя авторката ако си търси мъж дето се впечатлява от бананите и миглите, здраво я е закъсала значи.

# 321
Аз авторката не съм я прочела.Просто се хванах за пърхащите мигли.

# 322
Авторката питаше за съблазняване в дългосрочен план, доколкото си спомням...  Thinking

# 323
Авторката питаше за съблазняване в дългосрочен план, доколкото си спомням...  Thinking
Направо за брак си пита жената- за който не е разбрал.

# 324
Именно, де  Wink

Затова сега ще говоря сериозно - ако целта ти е брак, най-важното е да бъдеш естествена. Не можеш да живееш с някого и да се налага да позираш през цялото време.
Тук няма място за хитрости и тарикатлъци.
Ако те харесва такава каквато ди - добре. Рано или късно ще се стигне до следващ етап в отношенията. Няма нужда да се насилват нещата.
Ако не - по-добре да се оттървеш от него докато е време, или да се позабавляваш, докато ти омръзне (без да хлътваш прекалено много, разбира се).

# 325
Аз нямам проблеми със свалките, мъжете са доста елементарни в това отношение и не е необходимо даже пърхане с мигли и други... Тези мъже дето ще се впечатлят само от това как изглеждам, дали съм с минижуп и голямо деколте, въобще не искам да ги съблазнявам - те са ден до пладне и това ми е пределно ясно. Тук става въпрос за нещо много по-дълбоко.... женските хитрости да си винаги интересна за един мъж, който Ти си избрала и харесала...

# 326
О,моля те!Щом си пуснала подобна тема,какво ми говориш,че нямаш проблем.Достатъчно е само да прочета,че мъжете били елементарни.Кажи си,че търсиш съвет,защото изпитваш неувереност.

# 327
женските хитрости да си винаги интересна за един мъж, който Ти си избрала и харесала...

Кой те излъга, че жените са тези, които избират и че това е нормално. Наше право е само дали да откажем или да се съгласим да бъдем с мъж, който ни е избрал. Казваме последната дума, първата, т.е. предложението е винаги от мъжа. Такъв е света, примири се.
Жените, които се опитват да вземат мъжката роля на ловец са смешни и в един момент дори жалки. Природата е по умна от нас и е измислила нещата, печелят тези, които се научат правилно да се възползват от това,което им е дадено.

# 328
Chanel, темите тук във форума се пускат не само когато човек има подобен проблем и да търси решение... Това твое мнение е доста детско, никой не би търсил съвет от непознати, случайни хора... Като чета някой мнения даже ми е доста смешно, а на други направо се чудя.... doh
Просто понякога човек решава да се забавлява, иначе как да приема твоето влизане във форума и специално в моята тема????? newsm12

# 329
Просто понякога човек решава да се забавлява, иначе как да приема твоето влизане във форума и специално в моята тема????? newsm12

Искаш да кажеш, че се забавляваш на наш гръб ли?

Общи условия

Активация на акаунт