Женски хитрости за съблазняване

• 53 391
  • 450
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ох, добре, че в някои отношения не всички са много далеч от животните!

# 106
....
двата органа са разменили предназначението си.

Ах, ах, ах! Сигурно следващата фаза ще е да разменят и функциите си!  Joy Joy Joy

# 107
Да си дойдеме на думата Grinning  - извинен си ,Немо   Peace Особено тази от дясно...много добро извинение си ми избрал  Hug

# 108
Гледах едно филмче по дискавъри за приматите и хората.
...
Човекът обаче се е изправил и спират да правят любов тип кучешката като другите животни,
еволюира и нагласата да гледа задника на женската и пренася това качество върху гърдите и,
т.е. мъжкара не се възбужда вече от задника на женската, а от гърдите и,
и всичко се преобръща, т.е. желанието на човека евщлюира така, че предпочита големи гърди и малък задник,
двата органа са разменили предназначението си.

я виж ти кво билоооооо  Joy Joy Joy .... язе се чудим що деколтетата са на мода ...   ама за мен това за задника не важи много много да знаеш  Naughty щото едно хубаво дупе ми действа доста.... ама аз съм си примитивен  Peace

Да си дойдеме на думата Grinning  - извинен си ,Немо   Peace Особено тази от дясно...много добро извинение си ми избрал  Hug

Мдааа ... ко не друго - такива извинения имам бол ... виж другата тема за справка и няма за нищо да ми се разсърдиш повече .... ама не се знае де  Grinning

# 109
Цитат
3- Как да запалиш любов от пръв поглед
Очевидно трябва да се гледате. Дълго. Щото може да не е от схватливите. Ако мислиш, че ще прозвучиш тъпо, ако проговориш, сигурно си права, така че наблягайте още на гледането.
И аз питах милУтУ дали една мацка е хубава,щот не съм я виждала.Отговора беше:Хубава е докато не си отвори устата. /говорела на диалект/ Crazy

# 110
Цитат
Очевидно трябва да се гледате. Дълго. Щото може да не е от схватливите. Ако мислиш, че ще прозвучиш тъпо, ако проговориш, сигурно си права, така че наблягайте още на гледането.
И аз питах милУтУ дали една мацка е хубава,щот не съм я виждала.Отговора беше:Хубава е докато не си отвори устата. /говорела на диалект/ Crazy
Някои мъже обаче могат да го намират и за секси  Wink. Аз например съм родена в България, говоря като всяка една от вас, но понякога за майтап като сме били с приятелки в компания, съм говорила с руски акцент и мъжете веднага скачат като мухи на мед  Laughing

# 111
  • Galaxy 13197853088
Цитат

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 112
Интересна тема  Peace
В един филм Харисън Форд даде отговора на този въпрос: - Какво е нужно на една жена за да съблазни един мъж? - "Да дойде на срещата!"
Разбира се, ако става въпрос за жена която вече са харесали. За другото: стори ми се , че на първа страница съветите на Лъки ми , са съвети на мъж. Номерът с красивата съблазнителка, гарантира секс, не и любов, камо ли пък брак...
Ако искате да ви харесват само докато ви се наситят или докато сте красиви, можете да ГО послушате. Ако си търсите съпруг, по-добре се огледайте за някой по-малко агресивен пич, който въздиша по вас.

# 113
Ох, вижте на какво попаднах:

(Красотата на жената) х (ума й) х (нейната достъпност) = константа
Умен мъж + умна жена = забавен флирт
Умен мъж + тъпа жена = самотна майка
Тъп мъж + умна жена = нормално семейство
Тъп мъж + тъпа жена = майка-героиня

# 114
Има мъже които си падат по пъ;нички жени, чувала съм изказвания, че са доста секси в леглото.

Аз съм 1.60 см и 50 кг, слабичка съм, но с големи гърди и въобще не съм кльощава.

От много мъже съм чувала, че не обичат кльощави жени, не ги възбуждали, защото нямало нищо женствено в тях.

Май по-добре да си леко пухкава, отколкото кльощава.
Peace и поне малко мекичка, освен ако мъжът не си пада по момченца.

# 115
Къде го чукаш, къде се пука???    Crazy   Та и вашата работа такава... Аз ви питам как да съблазним сериозния мъж, а вие пак дупета, цици и др....  Такива КАКИ дал Бог... Ама ТОЙ ако ще ми се "облизва" след тях, за какво ми е такъв мъж? Момичета хайде сериозно... Немо, разбрах само, че жената трябва да забрави думите "искам" и "дай" ли беше? Да, обаче ако ги използва тези думи за секса, няма да ви е зле, нали??? Mr. Green Mr. Green

# 116
А ти, как точно го искаш този мъж: за веднъж, за постоянно, за съпруг  Party ?

# 117
Мен мъжете ме възприемат май несериозно и само за секс.... Лошо няма, забавляваме се, но понякога аз искам нещо по-сериозно, особено ако мъжа е свестен и реша да го задържа.... Но как да му покажа /и докажа/, че съм сериозна и освен за секс мисля и за-далеч по важни неща... За брак например   Thinking

# 118
Сготви му.   Laughing

# 119
Мен мъжете ме възприемат май несериозно и само за секс.... Лошо няма, забавляваме се, но понякога аз искам нещо по-сериозно, особено ако мъжа е свестен и реша да го задържа.... Но как да му покажа /и докажа/, че съм сериозна и освен за секс мисля и за-далеч по важни неща... За брак например   Thinking
Ако си руса, веднага се боядиши тъмно кестеняво и се подстрижи късо. Без френски маникюр, и големите цици (ако ги имаш) ги прикривай с по- затворени блузи. Говори му за семейните традиции, радвай се на всяко бебе което видиш в негово присъствие... Интересувай се как е майка му на (мъжът де)  Laughing Не се сещам за друго  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт