Женски хитрости за съблазняване

• 53 385
  • 450
  •   1
Отговори
# 135
Ляля, аз не избързвам със секса, никога от първа или втора среща... Ама все някога и това става, нали? Ако пък се дърпаш много от секса, ще вземат да те помислят за студена и фригидна...
Момичета, проблема е следния... Запознавам се случайно с Х, следва лудо "преследване" от негова страна... Следват срещи, опознаване, сближаване и секс... До тук инициативата е негова... В по -късен етап ако съм останала очарована от характер, поведение, излъчване и не на последно място секс изпълнение, аз започнам да се влюбвам в Х... Но понеже съм емоционална, любвеобилна и искам да съм с Х, започвам да го "обсебвам"... просто искам да сме все повече време заедно... Разбира се ако усещам, че има желание и от негова страна... До тук добре, все още има взаимност... Но в един момент на Х му "светва лампичката", че не е готов за нещо по-сериозно, а аз съм... Това го плаши, притекнява и той се отдръпва... От тук инициативата става моя... Ето за това иде реч...
Затова си мисля винаги, че мъжете ме възприемат по-скоро като сексуален обект...

# 136
  • Плевен
Ох, тези Овни са много несериозни, май.... Те могат ли да живеят само с една жена????? newsm78 #Crazy
Eeeee, стига де Laughing. Моят Овен живее само с една жена, с мен  hahaha . За друго не знам, но и не искам да знам.

Хитрините на Лили-Лу са много точни. Само мога да добавя и изестна доза загадъчност към тях.

lunna pateka , публиквали сме едновременно. Та момента, в който мъжът се отдръпва леко и ти поемаш инициативата е момента, в който той е разбрал, че вече те е "хванал" и си сигурна.

# 137
Но понеже съм емоционална, любвеобилна и искам да съм с Х, започвам да го "обсебвам"... просто искам да сме все повече време заедно... Разбира се ако усещам, че има желание и от негова страна... До тук добре, все още има взаимност... Но в един момент на Х му "светва лампичката", че не е готов за нещо по-сериозно, а аз съм... Това го плаши, притекнява и той се отдръпва... От тук инициативата става моя... Ето за това иде реч...

А ти доколко си сигурна, че преценяваш реалистично дали има желание от негова страна? Защото както го описваш, на мен ми звучи сякаш по-скоро ти си мислиш, че такова желание съществува, а то реално отсъства...

П.С. На колко години си, ако не е тайна?

# 138
  • Бургас
Може би си много обсебваща... Повечето мъже обичат да имат свобода ( не свободия ), а и жените до известна степен. Никой не обича да го " задушават " от любов...

# 139
Ако няма желание, то се разбира... Не можеш да накараш на сила някой да направи нещо, да се виждате, да ти се обажда, да правите любов, нали? И това дълго време.... Е, с думи може да излъже, че обича и желае само теб, че не ти изневерява и т.н., но с действията си??? Когато един мъж няма желание и не го принуждава нещо друго /брак, деца, задължения/, не виждам смисъл да прави нещо насила... още повече, че няма някаква полза от това...
 А колкото до обсебването - може би наистина това е проблема... Но как да се променя, така го чувствам и го разбирам аз привличането...

# 140
А колкото до годините - на средна възраст, узряла за брак   Laughing

# 141
А защо непременно брак, съжителство на семейни начала не ти ли звучи също добре?

# 142
Да, такова предпочитам, макар че имам няколко годишен опит, завършил неуспешно наскоро...

# 143
Да, такова предпочитам, макар че имам няколко годишен опит, завършил неуспешно наскоро...
Неуспешно - без брак имаш в предвид   Confused

# 144
Но как да му покажа /и докажа/, че съм сериозна и освен за секс мисля и за-далеч по важни неща... За брак например   Thinking

Откога пък бракът стана по-важен от секса?

# 145
Е, щом не ви допада този съвет, друг не мога да дам, аз не съм хрътка, не съм си преследвала мъжа си, все пак съм жена, той е бил настоятелният.  Flushed

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 12:49 от bishkotka

# 146
Момичета, проблема е следния... Запознавам се случайно с Х, следва лудо "преследване" от негова страна... Следват срещи, опознаване, сближаване и секс... До тук инициативата е негова... В по -късен етап ако съм останала очарована от характер, поведение, излъчване и не на последно място секс изпълнение, аз започнам да се влюбвам в Х... Но понеже съм емоционална, любвеобилна и искам да съм с Х, започвам да го "обсебвам"... просто искам да сме все повече време заедно... Разбира се ако усещам, че има желание и от негова страна... До тук добре, все още има взаимност... Но в един момент на Х му "светва лампичката", че не е готов за нещо по-сериозно, а аз съм... Това го плаши, притекнява и той се отдръпва... От тук инициативата става моя... Ето за това иде реч...
Затова си мисля винаги, че мъжете ме възприемат по-скоро като сексуален обект...

Е те тва трябваше да ти е първия пост .... а нееее .. как ... защо ... къде ... кой ....  Grinning

А това втория  Mr. Green

Е раб'тата е ясна .... жени ти се та две не видиш ... щото влака вече заминава ..  Whistling ясноооо ... ама и не чак толкова добре ако питаш мен ..

Наскоро имахме мъжки разговор с един колега. Знам че живее вече 6 години с някаква . и от дума на дума го питам .. а бе няма ли да се жените
Че за кво ? Нали я виждам че само това чака ....

Та смятай  Whistling

# 147
Слушай го внимателно какво ти казва, ако обича да се шегува, че е "малък" още и му се живее, вярвай му Laughing
Ако той самия вече мисли за семейство, ще си проличи.

# 148
  • Варна
 bishkotka, тези съвети са по-скоро отговор на въпрса: "Как да разкараш един мъж от хоризонта. Мълниеносно при това".

Ако искаш да накараш един мъж да ти предложи брак, трябва ти да диктуваш правилата на играта. Която се състои в правилно редуване на моркова и камшика плюс малко отпускане на каишката и голяма доза независимост.
Мъжете са ловци по природа, никой не се интересува от питомното, щом може да гони дивото.

# 149
  • София

Наскоро имахме мъжки разговор с един колега. Знам че живее вече 6 години с някаква . и от дума на дума го питам .. а бе няма ли да се жените
Че за кво ? Нали я виждам че само това чака ....

Та смятай  Whistling

Аз това не го разбрах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт