Женски хитрости за съблазняване

• 53 394
  • 450
  •   1
Отговори
# 165

Не виждам друга причина, когато един мъж не желае да се ожени за една жена...

Има Лили - има, но вие ... с тия пеперудки ... не бихте го разбрали

Кажи кои са, де? Обичаш една жена, искаш семейство с нея, но не искаш да се ожениш.. Защо? Аз после ще чета, че излизам със сина на разходка..

# 166
  • Насред хаоса
Немо, баш от раз си разбрахме какво разказваш, ама като гледам не можахме да проумеем поради що тоз твой приятел е положителния герой в тая връзка.
Ми как, бе, Бърди? Та мъжете паметници им издигат на такива "герои" - хем се е подсигурил с нещо постоянно, ама постоянно според неговите искания, хем и си живурка, както му е кеф, щото не се брои за обвързан, хем и му е приятно да се чувства Господ и тя да зависи от неговите решения, хем и му изнася тя в момента да си наляга парцала и да не го "командва". Малко ли е?
Аз на такъв, ако не съм му била шута преди доста време, ще му извадя душичката през носа след брака, щото си го е заслужил.  Twisted Evil

# 167
  • Варна
Абе к'во му скочихте на Немо?
Сякаш говори за някакъв супер рядък случай. Такива с лопата да ги ринеш. И край мен има един - момчето е повече от свястно, но не иска да се жени за момичето, което също е свястно - не бил сигурен, че е "Тя". И тя го знае, знае, че "си я харесва, че си я обичка, че няма нищо против да се грижи за него, да си я по***" , но толкова. А тя? Тя го гледа влюбено и чака. Какво? Да го тресне любовта към някоя друга? Кой е за сочене с пръст - той или тя? Тя наистина знае как точно стоят нещата. Що ще при него? Любов? 'айде, мерси ...
И колко стада пеперуди трябват, за да не се усетиш? След 6 години?! А в цитирания от мен случай са още повече.

# 168
  • Galaxy 13197853088
че то и обратния случай се среща често сякаш.
едни такива връзки като междинни станции с лопата да ги ринеш ..

# 169
  • София
Разбира се, че не е някакво изключение и разбира се, че и обратното го има също толкова често.
Въпроса е, че като слушаш Немо, тоя мъж е най-умен на света, а жената е виновна за това, че иска да се жени.

# 170

Не е хубаво да казвате за някой че е 'използувач' след като темата ' как да си намерим богат мъж ' беше хит във форума толкова време   Peace
smile3533

Не виждам друга причина, когато един мъж не желае да се ожени за една жена...

Има Лили - има, но вие ... с тия пеперудки ... не бихте го разбрали

А пък аз Немо го разбрах от първия път, ама сигурно тряа малко мъж да си бил за да го разбереш, така че извинени сте  ....

# 171
Немо, баш от раз си разбрахме какво разказваш, ама като гледам не можахме да проумеем поради що тоз твой приятел е положителния герой в тая връзка.
Аз на такъв, ако не съм му била шута преди доста време, ще му извадя душичката през носа след брака, щото си го е заслужил.  Twisted Evil

Етооо че сами си го казахте  Grinning  Именно за това мъжете не искат да се женят   Thinking Що не му извадиш душичката преди брака  Thinking .. мммм ..  Whistling
Не съм споменал че е 'положителен герой'... разказах го заради авторката на темата, а не за да го обожествявам ... това го казахте вие   Whistling

# 172
  • Варна
.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 13:23 от Ментова

# 173
  • Насред хаоса

Етооо че сами си го казахте  Grinning  Именно за това мъжете не искат да се женят   Thinking Що не му извадиш душичката преди брака  Thinking .. мммм ..  Whistling
Не съм споменал че е 'положителен герой'... разказах го заради авторката на темата, а не за да го обожествявам ... това го казахте вие   Whistling
Ти четеш ли бе, Немо? Писала съм, че ще му я извадя, ако е имал такова безобразно отношение към мен преди брака, и то ако не съм го зарязала до това време. А какви номера съм правила аз на мъжа си, като бяхме гаджета, не ти трябва да знаеш. Ама съм ги правила точно преди брака.
И това, че мъжете заради това не щели да се женят, си е много плитко оправдание и израз на стремежа хем да имат нещо постоянно, хем пък и да не се обвързват и да не поемат отговорност. Е така не става.

# 174
Мога да опиша подробно как да привлечеш внимание на мъж така че да се осмели да направи първа (според него) крачка. Как се разговаря, как се гледа, език и танц на тялото, теми на разговор...абсолютно ВСЕКИ един човек може да бъде завоюван.
[/quote]

Аз бих помолила за съвет. Въпросът е следния: Много харесвам един човек, който обаче е доста сериозен и сдържан. Наскоро се е отървал от някаква мацка, която го е преследвала доста нахално и настоятелно (забърквайки и общите им приятели в разни интриги), и сега е възприел една линия на леко дистанцирано поведение спрямо жените... Мисля че се разбираме, шегуваме се, смеем се, но се притеснявам че ако подходя директно и му покажа, че ми е симпатичен по-скоро ще го уплаша/ откажа.

# 175
И най-големият женкар се жени, ...когато му дойде времето... Въпросът е да разберете, дали сте в правилното време или да палите джапанките... И най-обичащият живота решава да се ожени за някоя жена... Обаче и в двата случая това си проличва ЯСНО, още веднага.
Колкото повече се разтяга във времето една връзка, толкова по-малки са  шансовете за брак Peace Ако си мислите, че вие ще промените мъж, който не е серозен, който няма намерение да се жени и т.н., сте обречени, освен, ако не ви се случи чудо. Просто една жена трябва да прецени добре един мъж- готов ли е за женене или не.
 Всички случаи описани дотук , са точно случаи на п....ци  и льольовци , които си имат жена - майка им у дома - тя пере, чисти, ГОТВИ и НЕ ЗАДАВА въпроси - къде беше, кога ще се прибереш, защо те нямаше цял следобед, защо ще се събираш пак с приятели и .т.н. , винаги му казва : ти си най-красивият, най-умният, най-кадърният, най-великият, винаги го гледа с възхищение и никога не го кори за каквото и да било. А секса - ами набавят си го с разнообразни контакти - НАВЪН, за да няма риск от драми вкъщи... dance Ако един мъж е узрял за брак, това той и сам си го показва, няма нужди от хитрини, предполагам всяка жена с мъж тук, ще се сети, че не са й били нужни специални хипнотични техники.
Но ако искате да си хванете някой с който целият ви живот напред ще е трагедия, това е друг въпрос.
А що се отнася до това, че мъжете били ловци... Да, ако са недо...ни пи...ци, иначе зрелите мъже, предпочитат сериозни улегнали жени за брак, не дивеч по който трябва да препускат.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 12:38 от bishkotka

# 176
Цитат
Не е хубаво да казвате за някой че е 'използувач' след като темата ' как да си намерим богат мъж ' беше хит във форума толкова време  Peace

smile3533
...
А пък аз Немо го разбрах от първия път, ама сигурно тряа малко мъж да си бил за да го разбереш, така че извинени сте  ....

Немо всички го разбират от първия път  Laughing

А онази тема беше супер шеговита, и пак не съм и пляскала.
От мъж до мъж голяма разлика, с което се съгласявам с мнението на Лабрадор, че и от другата страна връзки и то дългогодишни като междинни гари има и то не малко.

# 177
  • Насред хаоса
Та по повод страха на мъжете от "променената" жена след брака:
Семеен скандал. Съпруг клати глава:
- Ах, Таня, кога ще престанеш да бъдеш толкова ревнива?!
Разярената съпруга кресва:
- Ето, пак ме нарече Таня

# 178
иначе зрелите мъже, предпочитат сериозни улегнали жени за брак, не дивеч по който трябва да препускат.

doh doh Божееее  Praynig Praynig боже  Praynig Praynig Praynig събери си вересиите боже  Praynig Praynig

# 179
  • Варна
От мъж до мъж голяма разлика, с което се съгласявам с мнението на Лабрадор, че и от другата страна връзки и то дългогодишни като междинни гари има и то не малко.

И туй чудо го има покрай мен - тя и той са заедно от 5 години, от втората година той говори за брак, деца, а тя - мисли. Още мисли - Той ли е, не е ли; иска ли деца, не иска ли, все сериозни въпроси, ама все не е сигурна. Защо не се разделя с него? Оооо, в това е съвсем сигурна - добре и е така: сериозни отношения, ама без много, много отговорности. Той е вече на 38. Тя е на навършени 40-ет, не е красива, не е изключителна, не е "отдадена на кариера". Много я обичам, но никак не я разбирам, а вече и него си го обичам и ми е все по-криво. А като стане: "Една патка мислила, мислила ....", ще ореве света!
(За Делюжън - приятелката ми е Козирог)

И ще цитирам Немо:

"Божееее    боже     събери си вересиите боже "

-  аз туй вече съм го разказала, а пак го пускам, лелееее ...

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 13:34 от Ментова

Общи условия

Активация на акаунт