Женски хитрости за съблазняване

• 53 408
  • 450
  •   1
Отговори
# 195
Но ако си гледала, като започваше оная тъпотия Биг Брадър Фемили, в началото изписваха въз основа на някаква анкета, че незнам си колко от семейните двойки в БГ признават, че не са щастливи в брака си.

80%

Явно не са анкетирали форумки от bg-mamma.
Процентът щеше да е доста по-нисък  Joy

# 196
Тук са се събрали 19 от оставащите 20%.

# 197
От къде тръгнахме,до къде стигнахме... newsm78 Сега щастието на женените и не женените ли ще нищим.Темата беше съвсем друга,къде изчезнаха хитростите за съблазняване?
Мисля да не мисля по въпроса за нещстасниците които не искат да приключат нещо свършило преди много време. Peace

# 198
вие тук за мъжете като живи същества, с които имате лични отношения ли говорите, или за предмети??

# 199
вие тук за мъжете като живи същества, с които имате лични отношения ли говорите, или за предмети??

Като за трофеи.  Whistling

# 200
От къде тръгнахме,до къде стигнахме... newsm78 Сега щастието на женените и не женените ли ще нищим.Темата беше съвсем друга,къде изчезнаха хитростите за съблазняване?

Немо
развали темата. Той е виновен .. Иначе аз си записах всичко, казано от Бишкотка Laughing

# 201

Като за трофеи.  Whistling

Sunglasses кичете се, кичете. не забравяйте розово перце на прашките и по 3 свирки на ден - работи много.  Mr. Green

# 202
Докато съм била на работа доста неща сте изписали... С брак или без брак според мен няма значение... Важното е да намериш Правилния човек, с когото да живееш... Даже и на най-заклетия "ерген" му идва времето все някога да се ожени /или да живее без брак с някой/. Въпроса е, че точно тогава /когато е готов за брак/ може да не срещне подходящия партньор и много често се обвързва с някой, който му е под ръка... Затова и много бракове и съвместно съжителство са несполучливи... А иначе страха от обвързване винаги го има, особено при хора, които вече са преживели нещастна любов.. Аз дори да писах, че съм узряла за брак, не съм абсолютно убедена, че точно това искам... Хората много се променят, дори сега да съм влюбена, на 100% да го харесвам и и да го оценявам, не се знае какво ще е след време... Говоря от личен опит и знам, че гаранция на 100% няма... Затова и хората на средна възраст се решават много по-трудно за брак - прекалено мислят... мислят   newsm78 newsm78

# 203

Sunglasses кичете се, кичете. не забравяйте розово перце на прашките и по 3 свирки на ден - работи много.  Mr. Green

Ахааа, това се казва съвет от истинска професионалистка! Браво!  Hug

# 204
гледате крайната точка. важното да ни е било хубаво по пътя.

# 205
Becky bloomwood, аз само със секс го "плаша", а ако спазвам твоята рецепта Той направо ще изчезне на мига.... Или ти си на принципа "който го е страх от мечки да не ходи в гората"... Mr. Green Mr. Green

# 206
ооо, сексът трябва да е всеки път, когато му стане, щото иначе ще му заболее простата, ще хване рак и после, кажете ми, кой, хм, кой ще ви плаща ипотеката, ъъъ? ама това вече в малко по-дългосрочен план, като ритеншън политика. придържайте се към телефонния тормоз, преспиването на килимчето пред вратата, по възможност на минус 10 градуса, показвайте обсебваща безпомощност, мийте чиниите и пригответе и дупето, щото розовото перце и свирките няма да ви стигнат задълго. тренирайте женски бой и военна стратегия. с постоянство и упоритост, трофи ще е изцяло ваш.

# 207
Ето кои са неподходящите за брак мъже:

Момичета, вижте на какво попаснах... Кои са неподходящите мъже за брак:

1. Мамини синчета, които все още остават зависими, дори само емоционално, от майките си.

2. Мъже, които никога не са печелили достатъчно пари и това не ги притеснява.

3. Мъже, които твърдят, че нямат приятели.

4. Мъже, които публично унижават жените, дори без да го осъзнават.

5. Мъже, които се отнасят грубо с обслужващ персонал.

6. Мъже без чувство за хумор и неспособни да се надсмиват над себе си.

# 208
пичове, разбихте се от клишета. и кво, помага ли ви това?

# 209
пичове, разбихте се от клишета. и кво, помага ли ви това?

Тъй ами, един мъж не могат да излъжат, срамота!

Общи условия

Активация на акаунт