Женски хитрости за съблазняване

• 53 536
  • 450
  •   1
Отговори
# 240
Е, това не е нещо ново..
Аз нямам проблем да целуна мъжа първа или да изрека заветните думи..даже предпочитам, защото обикновено тези действия направо отприщват "бента".
Мисълта ми беше следната - неслучайно сравних двете крайности - на мъж, държащ на свободата си и такъв, който изцяло обсебва..
Търси средата.. Peace

# 241
`As long as you know men are like children, you know everything!`
`Jump out the window if you are the object of passion. Flee it if you feel it. Passion goes, boredom remains.`

и все пак тя създаде модата, но остана винаги сама.

мисля, че умерената незаинтересованост е най-добрата съблазън. задържането е много неясна работа. май сърцата трябва да работят заедно.

# 242

мисля, че умерената незаинтересованост е най-добрата съблазън.
Мммм, ето това ми хареса  Peace Винаги може човек да научи повече.   bouquet

# 243
влюбих се аз вече в трети, този път ама бях доста влюбена, и моята приятелка пак се позабърза да се целува с него,
аз вече бях отракана и направо си легнах с него.
Познайте той при кой остана.
 Mr. Green

точно за това говорех  Peace

Мдаааа .. основно хубавите работи са по средата ....  Grinning

# 244
Трябва да имаме смелост да признаем грешките си и да ги поправим. Смелост да поемаме рискове заради някого, въпреки че винаги има опасност да се окаже грешка.  Смелост е да поемем по един конкретен път, защото се отказваме от друг, а винаги има риск изпуснатият да е бил по-правилният.

Това цял живот ме е тормозило! Sunglasses Явно съм смела жена........донякъде! Flutter
Искам само да вметна,че напоследък забелязвам в мъжете"искам,но не ми стиска" На думи са много силни,иначе ако им го предложиш директно,започват да се замислят къде е уловката. Whistling Искрено се забавлявам и тъй като около мен има много мъже и имам много приятели мъже,мислех ,че познавам мъжката психика и това,което виждам,силно ме озадачава. Whistling

# 245
Ecstasy, мъжката психика е трудна за разбиране... Понякога те събужда като ти се обажда в 00.00ч и иска да се видите, а друг път когато му пуснеш смс с покана за среща, просто не ти отговаря... Къде да търсиш тук логика??? newsm78 Мъжете са странни същества, на тях е трудно да им се угоди понякога и е трудно да ги разбереш... Затова вече не се и мъча... Sad

# 246
  • Бургас
Колкото и странен да е един мъж, ако наистина държи на теб и те обича, не би се държал винаги по този начин...

# 247
Ecstasy, мъжката психика е трудна за разбиране... Понякога те събужда като ти се обажда в 00.00ч и иска да се видите, а друг път когато му пуснеш смс с покана за среща, просто не ти отговаря... Къде да търсиш тук логика??? newsm78 Мъжете са странни същества, на тях е трудно да им се угоди понякога и е трудно да ги разбереш... Затова вече не се и мъча... Sad
Еми аз ще ти кажа - събужда те  посред нощ, защото не му е вързало другаде. По тая причина, а не че много му липсваш и не може да заспи без теб. Знае че си му вързана и ходи където ходи, като не му върже нищо, а му се е дое..ло и ето - затова звъни.
Не ти го казвам това за да те обидя или нещо подобно, съвсем приятелски и откровенно го правя. Била съм в много мъжки компании и знам какво си говорят и как действат.

# 248
  • София
Айде престанете.  Wink Мъж може да ви търси само, ако му се ебе. Пък вие си въобразявайте, колко сте неотразими.  Mr. Green Като гледам доста подстрекатели мъже има в тоя форум. Голям фън.  Laughing

# 249

Мдаааа .. основно хубавите работи са по средата ....  Grinning
..и истинските,ако говорим за шофиране Wink Laughing Laughing Laughing

# 250
Babe factor, и ти май като мен на гледаш живота само в Черно и Бяло. Когато споделих с приятелки подобни мисли, те ми казаха, че съм черногледа... Понякога в живота нещата изглеждат по друг начин и не бива винаги да се прибързва със заключенията.... за мъжа де... Например за събуждането посред нощ, казаха ми, че би била най-приятната изненада, защото няма нищо по-хубаво от импулсивните неща.. За да има интерес в една връзка трябва да се правят и изненади, а не да мърморя и да започна с моите подозрения... Ето това убивало Любовта...
Хайде де, разбери ги тези мъже... Shocked

# 251
  • Плевен
lunna pateka, много е хубаво да има изненади в една връзка, но когато ти му направиш подобни изненади в полунощ, той как реагира? По принцип ,ако гледаме от хубавата страна, така може да те проверява дали си сама, но е по-малко вероятно  Mr. Green .

# 252
Babe factor, и ти май като мен на гледаш живота само в Черно и Бяло. Когато споделих с приятелки подобни мисли, те ми казаха, че съм черногледа... Понякога в живота нещата изглеждат по друг начин и не бива винаги да се прибързва със заключенията.... за мъжа де... Например за събуждането посред нощ, казаха ми, че би била най-приятната изненада, защото няма нищо по-хубаво от импулсивните неща.. За да има интерес в една връзка трябва да се правят и изненади, а не да мърморя и да започна с моите подозрения... Ето това убивало Любовта...
Хайде де, разбери ги тези мъже... Shocked
О.к, но изненада може да се направи и по друг начин. Ако един мъж наистина иска да прекара вечерта си със теб, би могъл да ти се обади в нормално време и да ти каже че иска да те заведе някъде и пак да ти направи изненада. Факта, че казваш че не ти отговаря на поканите за среща...не ми харесва особенно. А наистина смятам, че тези среднощни обаждания в 90% от случаите са продиктувани от това, което съм написала по-горе, за съжаление.Така правят те - ходят, мотаят се по заведения или където и да е с приятели и по некое време вади телефона и пробва коя ще го приюти за по секс  Rolling Eyes. Преди доста време работех в едно елитно столично заведение и масово ставах свидетел на такива телефонни разговори.

# 253
Така е момичета, мъжете мислят само с другата си глава... ама аз не се оплаквам, особено ако и на мен ми харесва...  Все пак трудно е да намериш и мъж за готин секс... А иначе за изненадата от моя страна също съм правила /макар и не в такъв късен час/ и имаше ефект...   
Да се "страхувам" ли от мъж, който мисли само за секс /само с мен обаче/???? Party

# 254
Ако наистина мисли само за секс, защо смяташ, че мисли за секс само с теб? Някак си не виждам логика... (освен ако никоя друга не му пуска).

Общи условия

Активация на акаунт