Женски хитрости за съблазняване

• 53 457
  • 450
  •   1
Отговори
# 330
Защо да е на ваш гръб,  вие също не се ли забавлявате??? Hug

# 331
Защо да е на ваш гръб,  вие също не се ли забавлявате??? Hug

Е, ако пишех анонимно- да. Но има хора тук, които ме познават и не искам да оригиналнича излишно.. Моят отговор беше обикновен, но напълно сериозен!

# 332
Тук става въпрос за нещо много по-дълбоко.... женските хитрости да си винаги интересна за един мъж, който Ти си избрала и харесала...

Ти май не четеш мненията на другите.. И аз и Киберкотето ти казахме - най-сигурният начин да спечелиш един мъж е да си естествена.
И най-трайният (след секса)..

# 333
Тук става въпрос за нещо много по-дълбоко.... женските хитрости да си винаги интересна за един мъж, който Ти си избрала и харесала...

Ти май не четеш мненията на другите.. И аз и Киберкотето ти казахме - най-сигурният начин да спечелиш един мъж е да си естествена.
И най-трайният (след секса)..
И аз го казвам,няма по-силно оръжие от това! Peace

# 334
И аз го казвам,няма по-силно оръжие от това! Peace
[/quote]

Подкрепям Simple Smile

# 335
  • Германия
И сега какво...последно да чакаме ли със секса или не?  Thinking

# 336
И сега какво...последно да чакаме ли със секса или не?  Thinking
Е закво да чакаме?То няма време,ей го на къде е 2012г Whistling

# 337
Наше право е само дали да откажем или да се съгласим да бъдем с мъж, който ни е избрал. Казваме последната дума, първата, т.е. предложението е винаги от мъжа...

Mда..  Thinking
И още едно клише - Ако се налага да тичаме след тях, то въобще не си заслужава да ги настигаме.  Peace

# 338
Кой те излъга, че жените са тези, които избират и че това е нормално. Наше право е само дали да откажем или да се съгласим да бъдем с мъж, който ни е избрал. Казваме последната дума, първата, т.е. предложението е винаги от мъжа. Такъв е света, примири се.
Жените, които се опитват да вземат мъжката роля на ловец са смешни и в един момент дори жалки.

ooooh!
Надявам се, че се шегуваш.
Аз почти винаги съм си набелязвала мъжа. После правя така, че да ме забележи (ако не се е случило до момента) и оставам в очакване на ответната реакция. Ако не се задейства, давам някакъв сигнал и т.н.
Пасивно-агресивна и са се получавали нещата винаги, като никой май не се е усещал, че може би не той е бил инициаторът  Laughing

# 339
Chanel, темите тук във форума се пускат не само когато човек има подобен проблем и да търси решение... Това твое мнение е доста детско, никой не би търсил съвет от непознати, случайни хора... Като чета някой мнения даже ми е доста смешно, а на други направо се чудя.... doh
Просто понякога човек решава да се забавлява, иначе как да приема твоето влизане във форума и специално в моята тема????? newsm12
Не се напъвай,мен няма да ме убедиш.

# 340

Надявам се, че се шегуваш.

Никак даже не се шегувам. Ай накарай някой мъж дето не иска да се ожени за теб, защото си го набелязала.   Wink  /Авторката пита как да задържи мъж за по сериозно, след като вече има сексуална връзка с него, а не за запознанство и свалка./

п.п. Което не значи, че жените слагащи се на мъже, които не са ги забелязали дори само за секс, че не за жалки, ако и да се мислят за велики съблазнителки.  Mr. Green

# 341
Аз нямам проблеми със свалките, мъжете са доста елементарни в това отношение и не е необходимо даже пърхане с мигли и други... Тези мъже дето ще се впечатлят само от това как изглеждам, дали съм с минижуп и голямо деколте, въобще не искам да ги съблазнявам - те са ден до пладне и това ми е пределно ясно. Тук става въпрос за нещо много по-дълбоко.... женските хитрости да си винаги интересна за един мъж, който Ти си избрала и харесала...

няма хитрости, след като си го избрала и харесала, и сте излизали, и сте правили секс той те е обикнал заради вътрешната ти и външна красота и решава да се ожени за теб

втори вариант,  след като си го избрала и харесала и сте излизали и сте правили секс, той е съвсем наясно със себе си, че му се жени вече и решава, че ти с твоята  вътрешна и външна красота отговарящ на критериите му за жена и се жени

трети вариант след като си го избрала и харесала и сте излизали и сте правили секс, той е съвсем наясно със себе си, че не му се жени, но е харесал твоята вътрешна и външна красота, а ти след като си си го избрала не го оставяш и си продължавате връзката под някаква форма

не знам в наши дни има ли го варианта да събереш родата от мъжки род, която да му заяви в прав текст, че е време да се ожените newsm78

# 342
четвърти вариант след като си го избрала и харесала и сте излизали и сте правили секс, той ти казва че е женен, но е харесал твоята върешна и външна красота, а ти след като си си го избрала не го оставяш и си продължавате връзката под някаква форма  Mr. Green

# 343
Цитат

Хитрости, дрън-дрън...
Или си интересна, или не си интересна.
Ако не си, няма смисъл да се правиш на интересна.Личи си, бе човек.
Мъжете не са толкова слепи.

# 344

И още едно клише - Ако се налага да тичаме след тях, то въобще не си заслужава да ги настигаме.  Peace
[/quote]

По-скоро бих казала "След мъж и автобус не се тича, защото след 5 мин идва друг"..... newsm62

Общи условия

Активация на акаунт