Женски хитрости за съблазняване

• 53 434
  • 450
  •   1
Отговори
# 360
Flocke,ako един мъж те е приел и има сериозни намерения няма значение в кой ден от връзката ще му пуснеш.Хората с по 20 години не се вземат насериозно та камо ли след един секс.За това гаранция няма.Дерзай,рано или късно ще срещнеш човека.Ако стоиш и чакаш може просто да го пропуснеш.
Еcstazy-и аз съм от вашия клас  Simple Smile

# 361
Мисля,че зависи от мъжа.
И все пак,важното е ти да се уважаваш.

# 362

Еcstazy-и аз съм от вашия клас  Simple Smile
Аз теб те помня Whistling Laughing

# 363
Flocke,ako един мъж те е приел и има сериозни намерения няма значение в кой ден от връзката ще му пуснеш.

Dessy е права. Омъжих се за много консервативен мъж, който по принцип "не одобрява секс на първа среща". Ама то само "по принцип"... а аз точно на първата среща му пуснах. Още ми го напомня.  Laughing

# 364
А бе девойки, всички ползват хитрости, а дългосрочна връзка/брак не зависи от толкова от тях, колкото от това дали хората си пасват.
С моя съпруг сме заедно 12 години, излизахме един месец преди да си легнем. Чааааках, чаках, чаках да се стигне до секс и накрая брутално го изнасилих човека.  Embarassed  Той разбира се беше поласкан, но и шокиран. Аз не бях влюбена в него само исках да спя с него и гледай какво стана - щастлив брак, дете.. сташна работа.
така че хитринки трябват, но май трябва да се действа в зависимост от ситуацията.

# 365
В интерес на истината, нито една от дългите ми връзки не е започнала със секс.

# 366
  • Варна
Да се обърка човек! Първият ми брак започна като връзка,в която сексът дойде по-късно, някак като продължение. Вторият ми брак започна с бурен секс, а другото е най-прекрасното продължение.  newsm78
Ама изводи могат да се правят като видим колко ще да продължи вторият ми брак. Mr. Green Засега - всичко е чудесно, но все пак 4-ри години не са 20.

# 367
Каквито и номера да замисля една жена,мъжът или лапа въдицата или не я лапа.Номера,хватки,пърхане,облизване на устни...незнам защо някои си мислят,че мъжете са глупаци.

# 368
..незнам защо някои си мислят,че мъжете са глупаци.
Нека си мислят бре ! Така ни е по-лесно Wink

И това не е от днес ... ето един стар виц:

Габровец имал магазин рекламата на който била написана много неграмотно. Когато го попитали защо той казвал: Нека клиентите си мислят че собственика е прост човек, който лесно могат да излъжат
  Wink

И те така Wink

# 369
Мъжо се хваща на пърхащите мигълчета  newsm03  на щерката, понякога чак се дразня , че за всичко и угажда  Naughty

# 370
Не става въпрос дали мъжете са глупаци, щото има и такива. К`во, всички сте големи тарикати, така ли...
Или се случва нещо между двама души или не.
Жените, които не са привлекателни и нямат данни да пърхат с мигли, да въртят очи, дупета и всичко останало, подходящо за целта, какво - да не би да остават сами. Като гледам колко готини мъже са именно с такива жени...

# 371
Каквито и номера да замисля една жена,мъжът или лапа въдицата или не я лапа.Номера,хватки,пърхане,облизване на устни...незнам защо някои си мислят,че мъжете са глупаци.
Heart Eyes ей това изби рибата и най-смешното е, че е вярно!!!!

# 372
Въобще няма правило на коя среща е добре да "пускаме".. Sunglasses
Важното е на мен да ми е кеф, нали?

Хм..абе вие верно ли със всеки, с който излизате си мислите че ще имате сериозна връзка.. #Crazy newsm78
Не трябва ли поне малко да заслужи тази чест човека? Sunglasses

Най-хубавите ми връзки са започвали с пълен непукизъм от моя страна и поради тази причина аз съм им "скачала" първа.. Sunglasses

# 373
О, ама аз това не го казах като хитрост за съблазняване, опазил бог  Laughing Просто се замислих за дългите си връзки и се оказа, че при всички е така. А тези, които са започнали със секс, дотам са си останали, общо взето. Иначе към никоя свалка не съм подхождала като към потенциална "сериозна връзка"... даже не съм подхождала като към връзка въобще, имам страх от обвързване. Може би затова имам 4 предложения за брак  Mr. Green

# 374
  • Германия
Въобще няма правило на коя среща е добре да "пускаме".. Sunglasses
Важното е на мен да ми е кеф, нали?

Хм..абе вие верно ли със всеки, с който излизате си мислите че ще имате сериозна връзка.. #Crazy newsm78
Не трябва ли поне малко да заслужи тази чест човека? Sunglasses

Най-хубавите ми връзки са започвали с пълен непукизъм от моя страна и поради тази причина аз съм им "скачала" първа.. Sunglasses
Ами точно непукизмът ми е проблема.  Blush Трябва съвсем да е зле човекът, че да не се замисля за връзка, но тогава не ми и трябва изобщо да излизам с него. Та в този дух, добре, казвате нямало значение кога да му “пусна“, но как да се предпазя да не остана наранена, ако ме е искал само за скса и после ме зареже? Не е нужно предполагам да казвам, че съм много влюбчива, емоционална, супер лесно се привързвам итн.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт