119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Божеее, верно, че беше на 11-ти! Аз съвсем съм изключила...Аз мислех, че днеска е 19-ти. ooooh! Мерси!

Joy Joy Joy Където 11-ти,там и 19-ти в крайна сметка.
А за хълцането на бебето,аз така и не разбрах кога хълца,но за сметка на това явно ми опираше на нервни окончания и последният месец ми беше непосилно да вървя от болка.Да не говориш за удърите в бъбреците...разби ме това бебенце.
Да ми е жива и здрава.
За второ - доста ще се замисля Sunglasses

# 106
Хълцането няма как да се сгреши  ,много ритмично и безболезнено ...точно каквото си е хълцането Laughing ! и 2те ми девойки хълцаха до безобразие...може би по 5-6 пъти на ден. Simple Smile

Мики...значи атлет си имаш  Heart Eyes .Браво на мъжа ти че те е поглезил така,печели точки  Wink

# 107
Ауу, Тандури, съвсем забравих да ти кажа за застраховките. Знам, че поне един път купиха от Алианц, просто, защото другите застраховки на семейството бяха там. Общо-взето май всички са еднакви в България. Аз съм и купувала за Русия от травъл агенция. Ако е спешно и не е нещо, което го е имал човек преди, плащат без проблем. Предпочитат естествено да се плати и те възстановяват след това, но аз съм приемала сметките и после им ги пращам на тях да се оправят. И са се оправяли с изключение на един случай преди 4 години, но това е друга история. Иначе, за съжаление или не, няколко пъти нашите е трябвало да посещават лекар и сметките почти винаги са били ужасни, за нищожни неща. Да им се не видят и цените на медицината  Rolling Eyes.

# 108
Биз, Ирка, благодаря ви! Аз мисля и в Армеец да проверя, но понеже както ти каза Биз и другите застраховки са там, та за това ги питах.
Обаче те казаха на майка ми, че за 50 000 евро е около 250 евро цената на застраховката.  newsm78 Ще я мисля...

Биз, защо не и платиха преди 4 години ( ако искаш ми пиши на лични или във Фейсбук)?

# 109
  • Чикаго / София
Тандури, не си спомням нищо от нашата застраховка. Спомням си само, че не я направихме за най-високата сума.

И за Армеец съм чувала добри отзиви, но лични впечатления нямам.

Успех където и да я направите, пък дано не се налага да я използвате.

# 110
 newsm59 На патерици на AJ!
Бенс, да ви е много здрав и весел!
Тандури, верно мъжката любов минава през стомаха! На Мадърс Дей водя малкия на обед в арабски ресторант, хапна и с една мазна устичка протяга вратле през масата и казва:"Мамо, даи да те целуна" Joy
Браво на романтичните мъже, моят не е от тези, получих голям букет и вечеря.

За Алианз знам, че централата за САЩ е в Канада и те могат да ти отпуснат до $2000 веднага докато се свържеш с офиса в Бг.(ако е почивен ден или часовата разлика)

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 23:02 от so what?

# 111
  • USA
Честит рожден ден на АйДж (с леко закъснение)!!! Да е много здрав и с късмет!   bouquet
Скутерът и при нас е голям хит от Нова година насам. Нашият е на 2 гуми, много бързо беше овладян.

# 112
айдеее за 1ви път днес получих призовка за  jury duty , помня че говорихме преди но не си спомням някой ходил ли е,  не знам какво да очаквам...ужас!

# 113
Вики, обади се и кажи, че имаш малко бебенце, би трябвало да можеш да отложиш в рамките на 6-12м, за удобно за теб време.

Искам и аз скутер! Стават ли за по-малки от 3г деца?

# 114
Вики, ако решиш да отидеш - разкажи после какво е представлявало. Много ми е любопитно  Grinning

Въпрос към мамите, ползвали дълго слинг: можете ли да ми препоръчате подходящ слинг за дете на година и половина - 10тина кила? Умирам вече, когато щерката реши, че трябва да я нося. Десет оки в една ръка, с количка и чанта в другата - просто ми разказват играта. Искам да я мушна в нещо и да си разполагам пак с двете ръце... Мерси!

# 115
Искам и аз скутер! Стават ли за по-малки от 3г деца?

Atti, Anton na misholina go kara ot 2 yr old, nie go karame ot 2yr 3mos.

Bens, nashiat e absolutno syshtia  Grinning Kaji kak mu haresva na AJ, izlizate li s nego?

# 116
Бенс, честит рожден ден на малкия юнак на патерици и от мен!  Grinning
Да си кара със здраве скутера!  Heart Eyes

М/у другото хвърлих едно око на скутерите, но верно ли близо $150 долара е цената? Crazy

# 117
  • USA
Атти, според мен зависи от детето. Моето можеше да кара тези с 3-4 гуми много рано, може би около 2г да е бил и си искаше скутер. Взехме му с 2 гуми като беше на 2.5г и нямаше проблем.

# 118
Много сте ми актуални с тези скутери, от 10-ина дена ги проучвам трябва ми за подарък за 3 годишно. Тези, които сте взели са супер хубави, но $80 ми идват множко за нещо, което дори не знам дали ще се хареса. Като за проба дали ще има интерес съм се спряла на нещо такова http://www.amazon.com/Radio-Flyer-1st-Scooter-Red/dp/B000OWAZYU/ … 697812&sr=8-7, някой да има впечатления?

# 119
ianajar, не съм ползвала изобщо слинг,  Wink но напоследък доста поизчетох по темата заради едни преводи, даже пробвах различни модели при една мама.
Не те съветвам да купуваш модел, в който детето се носи само на едно рамо (тип pouches). Особено ако си дребна и/или имаш проблеми с гърба.
ТъкАните материи по принцип са по-здрави от еластичните и по-подходящи за по-големи/тежки деца. Също погледни и слинговете тип Mei Tai (Mei Tai Baby и Baby Hawk), вкл. soft carriers от тоя тип. От последните бих ти препоръчала Ergo, другата известна и разпространена марка тук Beco има прекалено много закопчалки и не е никак бейби-френдли по моите стандарти.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 01:42 от Кюбит

Общи условия

Активация на акаунт