Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
-
Защо не мога директно да прехвърля пари на сметка на мениджърска компания или на когото дължа, а трябва да поискам някой от банката да им изпрати чек?
-
Какви са опциите за здравно осигуряване за чуждестранни гости в България?
Детето се зарадва, че ще му купуваме ски (защо е решил че това са ски не ми е ясно)

Единственият начин за платено удължаване било да claim-ваме temporary disability, при което ни дават 3 месеца на 60% заплата, да не е без хич. Значи, родителите са временни инвалиди. Супер, веднага ми се заприиска да им народя цял куп деца. Вие как се справяте? Напускане на работа изцяло ли е решението ако искате да си гледате детето повече от 3 месеца? Уф, и това сигурно е обсъждано вече, ама пусти новаци като мен
....
аз също роптах и даже си мисля живот и здраве да е при следващото ще си взема 3 месеца матърнити лиив, та ако ще и да ме уволнят