119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Janajar, ние на тази възраст сме ползвали Ерго, на гърб. Доста е удобно по принцип и отпред и отзад, но за дълги разстояния и на тези кг мисля, че на гърба ще ти е по-удобно. Може и мая слинг, но не съм ползвала за гръб, та не знам колко е удобно. Иначе съм го носила с мая отстрани, но само на къси разстояния.

Мерси за мненията за скутерите.   bouquet Детето се зарадва, че ще му купуваме ски (защо е решил че това са ски не ми е ясно)  Joy

# 121
Лени, не само излизаме, ами и спим с него Laughing Мият се гуми след разходка и се слага до леглото, днес даже ве4еря с хелмет-а на главата Grinning

Етка, $80 са тези, които ние имаме.

Атти, със сигурност ще му хареса и ще може да го кара. Ейдж се ка4и и тръгна, без страх и без да му показваме.

Моето дете искаше скейтборд, но мъжа ми отсе4е, 4е е още малък. В Таргет сам си ги сваля и ка4ва на тях, държи се отстрани, да не си помислите, 4е е новият Tony Hawk Laughing

Благодаря ви за пожеланията за рожденика!

so what?, голям сладур е сина ти! Simple Smile

# 122
Атти и Кюбит, мерси за съветите! Сега гледам Ерго и ми допада като дизайн, май това ще купя.

# 123
Ако има по4итатели на Mamas&Papas, отварят магазин в САЩ:

http://www.mamasandpapas.com/us/

# 124
Здравейте момичета, изпуснала съм новата тема та се записвам да следя  Hug

Засега мога само да ви се оплача... Днес на събрание в работата ни разясняваха правилника (за такива като мен дето ги мързи да го прочетат  Embarassed ) и се втрещих от maternity leave policy... Какво е това десет работни дни?!?!?! Каква е тая гавра? Знаех че е зле, ама чак толкова зле  #Cussing out Единственият начин за платено удължаване било да claim-ваме temporary disability, при което ни дават 3 месеца на 60% заплата, да не е без хич. Значи, родителите са временни инвалиди. Супер, веднага ми се заприиска да им народя цял куп деца. Вие как се справяте? Напускане на работа изцяло ли е решението ако искате да си гледате детето повече от 3 месеца? Уф, и това сигурно е обсъждано вече, ама пусти новаци като мен  Embarassed Аз да си излея мъката тук, пък ще търся из архивите.

# 125
май ще успея да отърва кожата, за параймъри кеъргивърс на деца под 6 г  се правят изключения  Simple Smile

дидитка...10 дена ?!  съжалаявам ,гадна работа Confused

----------------
за скутерите  и аз нещо не разбирам явно
аз съм купила един на Елла за 20 кинта ,кара си го детето и ми се вижда ОК ,каква е разликата в по-скъпите такива освен  може би вид  и да речем че са по портативни и може да се сгъват сигурно newsm78....

# 126
Дидитка, от компания до компания разлики има, но не чак толкова съществени. Дали ще са 10 или 20 или 30 дни.. в крайна сметка, на третия месец си обратно на работа, ако искаш да си поддържаш стандарта на живот. Справяш се като си пазиш отпуската, кандидатстваш за disability, или подобни.. зависи и в кой щат си. Аз на края на третия месец бях обратно на работа, при това в Калифорния, който е уж социален щат.

# 127
  • The QC to be!!!
Дидитка, от компания до компания разлики има, но не чак толкова съществени. Дали ще са 10 или 20 или 30 дни.. в крайна сметка, на третия месец си обратно на работа, ако искаш да си поддържаш стандарта на живот. Справяш се като си пазиш отпуската, кандидатстваш за disability, или подобни.. зависи и в кой щат си.
Да, общо взето, при повечето компании е така, ако имаш насъбрана отпуска я ползваш и това е. В зависимост от работата, можеш да попиташ дали има начин да работиш от вкъщи. Но общо взето нямат т.н. "по-майчинство"  Tired

# 128
Дидитка за съжаление това е реалната действителност в Америка, ако искаш да си гледаш детето напускаш, ако имаш баби които желаят да го гледат си взимаш полагаемите ти се дни и се уговаряш колко могат да ти дадът неплатени или да работиш парт-тайм от вас и така Whistling аз също роптах и даже си мисля живот и здраве да е при следващото ще си взема 3 месеца матърнити лиив, та ако ще и да ме уволнят Whistling след това
Много дълго стана, сории Blush
Сега един въпрос: дайте предложения  за подарък за 5годишен младеж?

# 129
Да, се включа и аз по любимата ми тема - това е типична политика Дидитка, даже пак е добре че дават и 10 работни дни. Ако пък и ми кажеш, че темп. дизабилити е повече от 10 седмици, ще ти кажа че имаш много добър дийл  Simple Smile

# 130
Сега един въпрос: дайте предложения  за подарък за 5годишен младеж?

Lego  Simple Smile

# 131
Пети какво лего(може ли снимка)? Blush

# 132
# 133
зависи от компанията, пак щом 2 седмици ви дават, че и още 12 след това на 60 процента, ехеее, не едно, а три да си народиш ти се приисква   Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 01:39 от Лeни

# 134
Благодаря ти Пети Peace

Общи условия

Активация на акаунт