Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
-
Защо не мога директно да прехвърля пари на сметка на мениджърска компания или на когото дължа, а трябва да поискам някой от банката да им изпрати чек?
-
Какви са опциите за здравно осигуряване за чуждестранни гости в България?

.

.
да се оправя Лъчка, а този вирус е много гаден ние и 4мата го минахме по едно и също време, после уж Диди беше здрава биха и ваксините ММР и варицела и като и се подуха лимфните възли след 4 дни след ваксината и температура цяла седмица и сега сме на антибиотик, другата седмица ще ходим да ни видят пак и ако не са спаднали ще ни взимат кръв от веничката
Преподавателите допълнителен отпуск няма откъде да трупат, застраховката не позволяваше ползване на отпуск преди раждането, а да си зарежеш курсовете по средата на семестъра се смяташе за връх на нахалството. На практика колежките ми, които родиха през учебната година, не отсъстваха изобщо от работа. Една роди със секцио в четвъртък и в понеделник вече беше в клас.
Аз мислех, че само чаршафите са. Виждала съм такива по разни бебешки магазини. Това от линка ми се струва, че е точно чаршаф. Но в момента търся нещо като подложка, която да може да се слага примерно на диван или семейна спалня. Дано съм обяснила добре.