Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
-
Защо не мога директно да прехвърля пари на сметка на мениджърска компания или на когото дължа, а трябва да поискам някой от банката да им изпрати чек?
-
Какви са опциите за здравно осигуряване за чуждестранни гости в България?
Писах, че имам разбиране за жени, които се връщат на работа по финансови причини, но за мен това и гонене на кариера са различни неща, за това ги разделих.
Може би като родя ще запея друга песен, но сега поне мисля че не искам да се обезлича напълно само защото искам да бъда и майка. Може и едното и другото. Но както и да е, това сигурно също е обсъждано.

В крайна сметка взехме колата, след няколко дена разправии, но е на името на мъжа ми. Мен ме нямат за човек докато не се докопам до гражданство.
А това за заемите, има в доста Европейски държави банки които процедират по същият начин, ако не си техен гражданин, забрави да получиш заем. Имам 1ъв поглед върху Франсетата. Те даже заради името ти могат да ти откажат заем, без да са проверили дали си Френски гражданин или не.
три.. кой има нерви за тия филми..