119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
това, че пуша (примерно), съвсем не означава, че го смятам за правилно и искам децата ми да пушат  Wink

Изгубих нишката Laughing. За протокола мисля, че съм расистка.  Не бих се омъжила за друга раса, макар че ми е правено такова предложение от черен (а беше доста свестен). Не ми пречат като цяло, но не бих живяла и в гето за да докажа теорията си, че може да живеем съвместно.  Peace

П. С . Също така не бих се омъжила и за Тайгър, нито пък за Барак. Независимо, че много харесвам начина на мислене на втория и се чувствам щастлива от неговото президентсво. ЗА съседи и двамата ги взимам. Laughing Айде аз отивам да кълва.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 18:34 от цонка-офи-дочка

# 481
Моля ви кажете ми колко отнема на дете, което не говори английски, да се адаптира към градината, че вече сме на края на силите си?

3-4 седмици

# 482
Цитат
Изгубих нишката . За протокола мисля, че съм расистка.  Не бих се омъжила за друга раса...
Май ставаме 2  Embarassed  Rolling Eyes

# 483
Не бих се омъжила за друга раса

Аз бих. Даже щях. Майка му обаче не ме хареса.  Mr. Green

Като говорим за гета и кой къде би живял - при нас си има бяло гето. Ама съвсем англосаксонско. Ми не бих живяла там. Расист може да не съм, но предразсъдъци на социоикономическа основа имам колкото щеш.

# 484
Май трябва да се засрамя  Embarassed, но признавам избирах квартал по училищата не съм и поглеждала това. Сегашната дискусия ме накара да го направя Simple Smile

# 485
  • USA
Ванхорн, я кажи откъде го извади, че ми е интересно да погледна моя квартал?  Laughing

# 486
Ванхорн, я кажи откъде го извади, че ми е интересно да погледна моя квартал?  Laughing

http://www.city-data.com/ по зип код само Simple Smile

# 487
  • Boston, MA
Току-що прочетох ужасна новина.. на Зарка съпругът е починал... тя не е споделила тук, но е казала в априлската ни тема, причината, поради която го пиша тук, е, че има момичета близо до нея, може да може с нещо да й помогнем.

Просто ми заседна всичко... да почива в мир Георги.

# 488
О, Боже Бубка сигурна ли си??? Дано да не е вярно!!! Къде точно в Ню Йорк беше тя? Cry

# 489
Току-що прочетох ужасна новина.. на Зарка съпругът е починал... тя не е споделила тук, но е казала в априлската ни тема, причината, поради която го пиша тук, е, че има момичета близо до нея, може да може с нещо да й помогнем.

Просто ми заседна всичко... да почива в мир Георги.

Оооо  Sad  Зарка, съжалявам. Да почива в мир!

# 490
  • Boston, MA
Тандури, мисля, че Лонг Айлънд.

# 491
Моите най-искренни съболезнования Зарка Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 492
Зарка, моите искрени съболезнования! Sad Много, много ми е мъчно...Ако имаш нужда от нещо, каквото и да е, обади ми се! Аз не помня дали ти бях дала телефона си, ще ти го пусна на лични!!! Cry Cry Cry

# 493
Cъжалявам, искрени съболезнования!

# 494
Съболезнования на Зарка.
 Дано има сили и близки хора до нея.

Общи условия

Активация на акаунт