119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Кажете какви температуро-понижаващи давате? След рикола на Тайленол и след каот прочетох, че и със сторе брандс има подобни проблеми, направо не знам какво да давам. Не ми е спешно, само се чудя.  newsm78

И аз съм в същате чуденка. За да не съм без нищо у дома си взех Уолгриинс бранд за всеки случай.
АТТИ кои сторс и къде чете? Дай линк, ако имаш! Благодаря!

Честито на Хиър!!!

# 676
Тандури, благодаря!

Ванхорн
, ето тук четох:
http://www.nytimes.com/2010/05/27/business/27tylenol.html?scp=1& … brands&st=cse

# 677
Eh  Grinning къде пак съм бляла!

Титина, да ти е жив, здрав, палав и усмихнат малкия Калин! Все такива прекрасни новини да четем из темата  Hug
(кажи сега как се чустваш, кой помага и защо сменихте името)

Тандури, и твоят Калин да ви радва, изненадва и да ви кара да се гордеете с него всеки ден  Hug Ех, че прекрасна дата са си избрали двамата юнака!

Хайде Джу, Клер - с усмивка и бодра песен се наслаждавайте на последните (полу)безотговорни дни Simple Smile шегувам се за безотговорността, естествено, но вие се наслаждавайте! Ние ви ще стискаме палци!

Честит паспорт и на Хиър!

И аз съм по мъж, но никакви въпроси за семейството/него не ми зададоха, което ме поучуди, защото очаквах да го направят! Очевидно решиха, че обща движимост, недвижимост + дете са достатъчно доказателство, но както и Хиър каза, се мина ред по ред по формуляри и докс. Уинкс, не очаквам при теб да има въпроси, различни от стандартните сивикс.

# 678
Честито малко синьо вързопче на Титина!   bouquet
Да е здрав Калин и да радва все така мама и тате!  Hug
Аз в неделя съм канена на "бебешко" парти.  Grinning Малката госпожица вече е на два месеца и е станала много сладко оформено момиченце!  Heart Eyes Колко бързо лети времето наистина...  Crazy
Тук се спуква да вали. И скоро няма да има промяна...  Crazy
А температурата е направо като през зимата. ooooh!
Искам ЖЕГА!  yes

# 679

Ми заповядай при нас. Онзи ден беше 99 градуса, днес "само" 95. През нощта не е много по-хладно.

# 680
Ау, Калин е прекрасен. Честито, Титина!!! Да е здрав!

# 681
Не искам жега!  Sunglasses
Във вторник беше ад (около 90, влажност не ми се помисля колко), във сряда беше МОРГА (над 95), вчера падна до 69 и беше РАЙ  Grinning Grinning Grinning

# 682

(кажи сега как се чустваш, кой помага и защо сменихте името)

Аз съм добре ( на моменти изключвам и не мога да вляза в кондиция), ще го гледам сама , мама евентуално септеври ще дойде. А името- майка ми е Калинка и съпруга ми ( като един традиционалист изненадващо за всички) реши да е на името на майка ми. А аз това име си го пазах за момиче... Grinning

Относно паспортите, не ми се мисли, какво ще е като тръгна да вземам гражданство. Без това и двамата сме с различни гражданства и всеки път имаме (по-специално аз) проблеми. Дори като дойдохме тук ни караха да доказваме, че сме мъж и жена  и то при условие, че аз съм спечелила лотарията.

# 683
  • Чикаго / София
Честита рожба титина! да е здрав и щастлив малкия сладък Калин, много да ви радва! Много хубаво име - едно от любимите ми! А малкия е страхотен сладур! Бързо възстановяване на теб!  bouquet

Хиър, честито гражданство!

# 684
Титина, честит прекрасен син! Много ви е красив Калин, да ви е жив и здрав, и много щастлив!

Хиър, честито гражданство!

# 685
Честито Титина! Много сладко бебе, да ви е здрав и хубав!

# 686
Честито, Титина! Каква хубава дата си е избрал юнакът!

В моргата е студено, Агентей, немой така.  Laughing

# 687
Титина, честито и от мен  Hug
Много да ви радва, а на теб бързо възстановяване  Heart Eyes

# 688
В моргата е студено, Агентей, немой така.  Laughing

Нямаше живи да рекат студено ли е горещо ли е! Само трупове Mr. Green Mr. Green Mr. Green

(С Сф при 39+ ми е по-хладно от тук на 29+, да му се не види и обратното - и студа е по-студен!)

# 689
Ей от кога я чакам тая новина...  Heart Eyes
Титина, честито!   bouquet Да е здрав и усмихнат Калин и да ви радва!  Heart Eyes Много е хубав на снимките, струва ми се, че прилича на теб!  Wink
Сигурна съм, че сте най-щастливите ново-родители в момента!  Hug  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт