119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Хиър, честито ти гражданство  Hug

Едни наши прясно бракувани приятели са ги разделили в отделни стаи да им задават въпроси един за друг - не знам дали случайно одитват или ги подозират в измама (интервю за зелена карта, не за гражданство). Но като чух въпросите, не съм сигурна дали ние с мъжа ми след 5 годишен брак и 11 години гаджълък бихме го минали този тест  Laughing

Ами да ти кажа, и аз се уплаших. Като ме викнаха, аз станах, целунах мъжа си и влязох и офицерът ме попита "Това мъжът ти ли е? Аз после и с него ще говоря." И аз хлъц, щото не се бяхме готвили за тази част.  Mr. Green Но накрая така и не го извика, явно аз бях достатъчно убедителна, въпреки че не можех да си спомня кога сме се срещнали за пръв път и кой е предложил брак на кого. Мъжът ми сигурно си има негова си версия за тия неща.  Laughing

МВК, достатъчно е да научиш тия въпроси, да. Те ги задават точно както са формулирани на уебсайта и в безплатната книжка, която дават като ходиш за отпечатъците.

# 661
Момичета, влизам само да се похваля. На 24 май се роди сина ни Калин (в последния момент му сменихме името).  Тежи 2830 гр и е дълъг 47 см.

# 662
Титина честит син Калин Heart Eyes да ви е здрав, и много послушен! Как си ти?Бебето как е разкажи ни и ни го покажи  bouquet
Juturna, Clarette леле мацки колко бързо минава времето, а? Чакаме ви на финала с хубавата вест скоро Hug

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 21:42 от Мимето*

# 663
Титина, честит ви Калин  Hug, чудна дата си е избрал. Вие успяхте ли да се преместите преди да ви изненада?

Оле, Клер, аз и ти сме следващите  Crazy

# 664
Титина, чакахме да се похвалиш!  Grinning

Честит ви Калин! Да расте здрав и благословен   bouquet

Джутурна, Клер, сега ще чакаме вас, да! Готови ли сте?!

PS - Много хубаво и офермено бебче  Heart Eyes

# 665
Аз исках да е по естественначин раждането, но лекарите категорично отказаха. Най- накрая имах и смислен отговор защо, т.к. имам операция от миома и има опасност от контракциите да се пукне матката. Лекарката ми избра датата, после реши да я сменя, но пък аз вече се бях решила.
Естественно ме беше страх от операцията ( нищо, че корема ми е като бродиран от толкова много предишни). Но на самата операция не усетих почти нищо. Само едно мога да кажа- тази страна има страхотно здравеопазване, не съм споменавала, но си загубихме застраховката и раждах със социална такава.

Ето и снимките: http://www.flickr.com/photos/23538286@N06/

П.С. Искам да благодаря специално на Кюбит за това, че винаги имаше време и сили да ми даде съвет и за това, че научи съпруга ми как да поставя инжекции Heart Eyes  bouquet

# 666
Титина много хубаво бебче  Heart Eyes да ви е здраво най-вече! Hug
Имаш ли помощ, някоя баба да помага?

# 667
Титина, и моят син Калин е роден на 24 Май!!! Simple Smile)
Леле какво съвпадение! Да ви е жив и здрав, много да ви слуша и вие много да го слушате! Simple Smile

# 668
Titina Прекрасен е Калин пу-пу!!! Да ви е жив и здрав, много радост да ви носи!!!

# 669
Титина,честита рожба.
Много сладък малкия дребосък Калин.Да ви е жив и здрав.

Относно операцията,аз също раждах със секцио по медицински причини.Големият зор са първите една,две седмици.Признавам,че първите 3 дни имах нечовешки болки,не можех да стана от леглото,но всичко си заслужава.

# 670
Ауу Титина страхотна новина !!! Много е сладичък и страхотно име сте му избрали!

Титина, и моят син Калин е роден на 24 Май!!! Simple Smile)

И аз като прочетох първо това си помислих  Grinning .

Juturna, Clarette леле мацки колко бързо минава времето, а?

Хаха, мдааа от страни сигурно бая бързичко минава  Laughing , аз имам чувството, че съм бременна поне от 2-3 години  Crazy . Как е малката Дани, оправи ли се от обривите?

Джутурна, Клер, сега ще чакаме вас, да! Готови ли сте?!

Ми аз не чувствам чак толкова да е наближило  newsm78 , сигурно защото съм се настроила да преносвам, макар че с това голямо бебе не се знае нищо, но преди 1-ви Юли му е категорично забранено да излиза  Naughty .

# 671
  • USA
Титина, честито бебче! Много да е здрав и с късмет малкия Калин!   bouquet Много е сладичък.

Днес сте ми много тематични, тъкмо се връщам от даване на отпечатъци за гражданство и ми връчиха въпросната книжка за учене. Моето е през работната виза на мъжа ми, имате ли представа какви са въпросите по този повод. За зелена карта си спомням, че нищо особено не ни питаха, сега ме замислихте дали не трябва да се поподготвя.  Laughing

# 672
Честит ви Калин, Титина! Да е жив и здрав и много много щастлив!

Кажете какви температуро-понижаващи давате? След рикола на Тайленол и след каот прочетох, че и със сторе брандс има подобни проблеми, направо не знам какво да давам. Не ми е спешно, само се чудя.  newsm78

# 673

Juturna, Clarette леле мацки колко бързо минава времето, а?

Хаха, мдааа от страни сигурно бая бързичко минава  Laughing , аз имам чувството, че съм бременна поне от 2-3 години  Crazy . Как е малката Дани, оправи ли се от обривите?

ДА Диди вече е добре благодаря, че попита Hug оказа се че е била болна от розеола инфант който е вирус, който напада деца от 6мес до към 3 г  в момент, в който им е отслабнала имунната с-ма, и няма общо с ваксината ММР и варицела(казвам го защото току-що една позната се оплака, че нейното дете е болно от същото пък не е бита тази ваксина) Thinking

# 674
Кажете какви температуро-понижаващи давате? След рикола на Тайленол и след каот прочетох, че и със сторе брандс има подобни проблеми, направо не знам какво да давам. Не ми е спешно, само се чудя.  newsm78

Equate давам аз от доста време. http://www.google.com/products?hl=en&client=firefox-a&hs … p;ved=0CCkQrQQwAA

Общи условия

Активация на акаунт