Son bahar - Любов назаем - Тема 10

• 28 786
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
# 481

Ехо-о-о-о  ади по едно каайве! А сладките приказки от вас. newsm51 newsm51 newsm51
Снощи тук при нас беше потоп- дъжд,буря,светкавици,гръмотевици.А бе щурава работа!
Но сега има мааааалко слънчице!
Та и аз в унисон с дъжда си гледах 32 и 33 серия - и там сълзи,страдания.
Любимият ми образ Рухсар - все повече се възхищавам от тази жена.Благородна,вярна приятелка,топла,нежна,
никога не предаде Сабиха,дори и да не одобряваше някои нейни действия. Любовта й към Кемал Аби е също като нея-
спокойна,нежна,всепрощаваща. Абе с една дума - мечтала съм си някога за такава приятелка.
Сега от позицията на зрелите ми години оценявам колко малко такава съм била и аз към някои мои познати.А бих могла,но...години,години!

# 482
О-о-о , МАМА-АН , не ни подхващай така рано сутринта с такива размазващи емоционално теми,че дълъг ден ни чака.
Ще си провалим задълженията в къщи / е то важи за тези,които не са сами,на мен няма да ми пречи /

# 483
Напоследък се питам,защото гледам и други турски сериали ,а и тук във форума посещавам и други теми,защо
аджеба досега някоя фенка-турско говоряща,още не е дала превод на сериите-както сега става при излъчваните в Турция-ЛиН и Незабравима.Там се чака всека седмица серията,превежда се и се качва в нета.
Дали нашите хора не са много популярни,или сюжета не е така завъртян и сърцераздирателен като при ЛиН или 1001 нощ.
Аз си спомням 2-ри и 3-ти сезон в нета беше истинска истерия по превеждането на сериите на 1001 нощ.
Но тук какво е пречело-всичко е излъчено,качено само да се набацкат субтитри и да не са идеални,ние ще сме максимално доволни и тогава тия от Нова няма да ги чакаме да се натутат с помията ББ,а ще го духат и като им се срине рейтинга ще си помислят за следващия път.
Ама - не, ние чакаме благоволението на една тв и така им даваме възможност да ни манипулират както си искат.

# 484
Напоследък се питам,защото гледам и други турски сериали ,а и тук във форума посещавам и други теми,защо
аджеба досега някоя фенка-турско говоряща,още не е дала превод на сериите-както сега става при излъчваните в Турция-ЛиН и Незабравима.Там се чака всека седмица серията,превежда се и се качва в нета.
Дали нашите хора не са много популярни,или сюжета не е така завъртян и сърцераздирателен като при ЛиН или 1001 нощ.
Аз си спомням 2-ри и 3-ти сезон в нета беше истинска истерия по превеждането на сериите на 1001 нощ.
Но тук какво е пречело-всичко е излъчено,качено само да се набацкат субтитри и да не са идеални,ние ще сме максимално доволни и тогава тия от Нова няма да ги чакаме да се натутат с помията ББ,а ще го духат и като им се срине рейтинга ще си помислят за следващия път.
Ама - не, ние чакаме благоволението на една тв и така им даваме възможност да ни манипулират както си искат.
Като основателна причина мога да изтъкна, че сериалът вече е излъчен, докато Незабравима сега го пишат и излъчват.

# 485
Еми точно това имах предвид-вече е излъчен-работата се улеснява-не те притиска времето,имаш готовите серии,навремето какви скапани преводи сме слушали на видеото-нема женски,нема мъжки глас-като го подхванат един и съще докрая.
Това не ни пречеше да гледаме пиратски видеофилми,нали?И си плащахме за това!

# 486
ДИ, ЛУ много малко зрители гледат нашия сериал, защото БТВ излъчва редовно и по същото време Листопад и хората дори тези които в началото са проявявали по-голям интерес към Любов назаем са се отказали, точно заради начина на излъчване и нарязване на серийте. Не е важно само да създадеш една прекрасна продукция, както в този случай, важното е да съумееш да я продадеш, така че потребителите на този продукт, да го търсят да предпочетат именно този сериал пред друг, дори ако е необходима да поставиш условия по какъв начин да се излъчва сериала. НТ като разпространители на сериала си правят каквото си искат, защото явно, че в договора за покупка няма поставени условия как да се излъчва сериала. Аз например не съм гледала последните серии на Перла, защото БТВ ми изпилиха нервите. И сега НТ не само, че се гаври с нас, но се гаври с труда на целия екип създал сериала.  Малко объркано, но вие сте умни и ще ме разберете.

# 487
Абсолютно си права,както винаги стреля в десетката.
Но явно няма практика продавачите да определят начина на излъчване-вземи 1001 нощ,Незабравима,Перла,Аси.
Телевизиите си правят каквото поискат.С някакви тяхни си предвиждания решават как,кога и колко да излъчват от сериала.
По-малко популярните,според тях, въртят от 17,00 ч за около 90 мин.А тези,които са по-популярни ги накъсват от 8,00ч както си искат,
за да поддържат някакъв рейтинг в прайтайма.Не помниш ли какъв автогол си вкараха Нова ТВ / които ме убедиха за сетен път,че професионализма им куца яко / с излъчването на 1001 нощ в следобедните ранни часове.Полудяхме тогава - посред нощите висяхме пред комповете,та дори децата ни се чудеха.Поне при мен беше така.
Грешните преценки - отблъскват зрителите,ама кой да рови по форумите та да разбере?!
Още се чудя няма ли гражданска организация, която да заведе дело срещу Нова за развращаване или склоняване към разврат по НК с предавния като ББ и Цената на истината.
Ама няма-това сме ние-чакаме ,все чакаме!

# 488
# 489
Момичета много ми липсва ЗИЗУ smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Хайде да се напънем и да я извикаме smile3521 smile3521 smile3521

Що така ни изостави това момиче?Да учи за изпит- не - приеха Терезка,да не е залюбила друг Галип,или от много хойкане

се е уморила. newsm78 newsm78 newsm78

ЗИЗУ,  АДИ , ДЖАНЪМ БЕНИМ - КЪДЕТО И ДА СИ - ВРЪЩАЙ СЕ! smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 490
О-о-о , МАМА-АН , не ни подхващай така рано сутринта с такива размазващи емоционално теми,че дълъг ден ни чака.
Ще си провалим задълженията в къщи / е то важи за тези,които не са сами,на мен няма да ми пречи /
Ако предпочиташ това  http://www.vbox7.com/play:5219fd5a - за тонус hahaha hahaha

# 491
Ако предпочиташ това  http://www.vbox7.com/play:5219fd5a - за тонус hahaha hahaha
Ама какви са тези главни героини в сериалите, все по един  шамар получават..... smile3532 smile3533

# 492
Той и главния герой щеше да получи един шамар, обаче й хвана ръката и предполагам, че й е казал -Не го прави за да не съжаляваш като мен - newsm78
След това обърнаха някоя и друга чаша вино и може би юргана е оправил работата Joy Joy Joy Joy
Гледах последната серия. Айча беше на върха на щастието - усмихната прегръща Еркан, целува го, радва му се -  като за последно без да бъде обвинена че съблазнява женен мъж.
Еркан обаче не е същия, който гледахме през любовния им период - малко въздържан, не така самоуверен, имам чувството че не се радва че това е финала на сериала.
Знам ли newsm78 newsm78

# 493
# 494
Момичета къде сте. Изглежда останах сама да си говоря.

Да споделя моите мисли, които ме терзаят от известно време. Замисля ли сте се колко често в този сериал се използват думите "тамам" и "евет" и колко често ние ги използваме в ежедневието си при общуване с най близките си хора.

Е от време на време има и "йок,йок,йок" много бързо и много сладко казано от Сабиха и "сус, сус" казано от Галип.

http://www.youtube.com/watch?v=yCHyT9a5YXA&feature=channel

Общи условия

Активация на акаунт