Son bahar - Любов назаем - Тема 10

• 28 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Но тази вечер, а и вчера с Мама-АН и ЛУ като поддържахме огъня с клипчета, си мислех,че вероятно е бил труден
пътя му като актьор докато стигне днешното си ниво.И той не първа младост като Къванч или Мурат.
Я на какъв калпазанин се е правил - вярно,че е бил и по-млад,но аз някак си не го приемам в този му хлапашки период.Гледах откъси от сериала му "Тиха буря" с една скубла,която въобще не харесвам - там горе-долу е нашето момче,но другите...гола вода!

# 556
# 557
Но тази вечер, а и вчера с Мама-АН и ЛУ като поддържахме огъня с клипчета, си мислех,че вероятно е бил труден
пътя му като актьор докато стигне днешното си ниво.И той не първа младост като Къванч или Мурат.
Я на какъв калпазанин се е правил - вярно,че е бил и по-млад,но аз някак си не го приемам в този му хлапашки период.Гледах откъси от сериала му "Тиха буря" с една скубла,която въобще не харесвам - там горе-долу е нашето момче,но другите...гола вода!

Ди, той Къванч не е толкова на години Joy.Младичко е моммчето Peace
Може би Еркан е като Халит ,ами те са почти набори. И на мен сега по ми харесва,
по зрял,по улегнал ,леко прошарен ...абе  мъж и половина #Crazy #Crazy #Crazy

# 558
Тази актриса не е ли Сахра

# 559

Играл е в театъра.
Много от артистите преди да се снимат във филм или сериал са играли на сцена. Играта на двете места е различна. Кемал е бил главен художествен ръководител на държавния театър в Истанбул.

# 560
ЛУУУУУ ,стига си ни разсейвала ooooh! и разбуквала  Joyс тези КРАСОТИИИИИИИИИи ooooh! ooooh! ooooh!....все пак вечер е ....нощ .... ooooh! #Crazy

# 561
По БТВ скоро ще започва филм с Къванч

# 562
Тази актриса не е ли Сахра
ДАААААААААА

# 563
# 564
Мацки ,аз ще  smile3524 smile3524 smile3524Ще прескоча само до ЛИН да видя дали има превод и ЧАО  wavey  
До утре вечер !!! Hug Hug Hug
Желая ви спокойна и слънчева седмица !!! Hug Hug Hug

# 565
http://www.youtube.com/watch?v=ao_mT51Y5LU&NR=1
На тази сцена Айча пее. Търся да намеря този момент.

# 566
http://www.youtube.com/watch?v=OaEP81PjyeA&feature=related

За този филм става дума-Тиха буря

# 567
# 568
Бризче,не сме ли ти интересни та и ти като Зизу само надничаш зад завесите

Изгубихте се вие двете-изневерихте на дружинката

# 569
http://www.youtube.com/watch?v=Bz_jHHwyCR4&NR=1

Тука същия номер с ръцете,закри и лицето и я целуна ooooh!някъде около 5.14мин.
Тоя Еркан да не е повреден нещо??????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт