Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Да чичко гугъл за търсене може и да е супер, ама за преводи е гола вода.  Mr. Green
Интересно как би звучал моят ник на турски.  hahaha Joy Joy Joy

# 436
  • Пловдив
Да чичко гугъл за търсене може и да е супер, ама за преводи е гола вода.  Mr. Green
Интересно как би звучал моят ник на турски.  hahaha Joy Joy Joy
Може би така: büyük kulakları ile cüce  Joy Joy Joy (за нетурскоговорящите - дребосък с големи уши Mr. Green)

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 16:55 от Ледената кралица

# 437
  • София
по правилно е да бъде Ben Sedef'i seviyorum
хаха Ледена кралицааа страшна сиии Simple Smile

# 438
Имам един по-сериозен въпрос към вас. Смятате ли, че госпожа Ойя помогна на Лейля да се възстанови и преодолее случилото се?
От една страна Лейля сбърка, че не продължи терапията при онзи когото Ойя й препоръча, но пък от друга Хайрието и 'Резата' се прощаваха със сериозни суми на седмица, само и само дъщеря им да си стъпи на краката и да се оправи.
И въпреки това Лейля не спира да изпитва гняв и омраза към Неджля, даже ако забелязахте преди 2-3 серии я хвана за гушата без сестра й да я е провокирала с нищо.
Въобще, достатъчен им е само един поглед за да прерасне в скандал.
А точно преди психиатърката да й каже, че спира сеансите, Лейля й сподели че е по-добре като Неджля си е вкъщи защото сега има възможност да си излива гнева, който така ли иначе не намалявал Shocked
Интересно ми е какво мислите вие по въпроса.

# 439
  • В тъмната гора.
по правилно е да бъде Ben Sedef'i seviyorum

Няма значение, защото няма надставки, съюзи, представки и пояснения. Изречението е чисто.

# 440
  • София
Точно Мери попинс
Аз Седеф Любов

Ben seviyorum Sedef Аз обичам Седеф

Ben aşık Sedefte Аз съм влюбен/а в Седеф

мнее и двете неща които си написала не са верни...
Ben Sedef'i seviyorum
а второто в което се използва думичката ask не става да бъде употребено като ник тъй като се използва когато искаш да кажеш че си влюбен в някого....мъж в жена и обратно нали Simple Smile

пп. ок нека да бъде чисто но нали целта беше да е вярно Simple Smile

# 441
Може би така: büyük kulakları ile cüce  Joy Joy Joy

Виж ти какво интересно име съм имала.  Mr. Green
krem-karamel според мен терапията спря тъкмо, когато почна да се вижда някакъв резултат. И това я върна назад.  Peace
Хубаво е, че Лейля почна работа, ама ако вземат и да я приемат да учи, за да си създаде друга среда и да не е фискирана все върху близките си вкъщи ще е още по-добре. Пълното ангажиране с някаква дейност и създаването на приятелска среда на нейните години. Това според мен е нещото, което ще и помогне най-много да се възстанови.  Flutter

# 442
  • Пловдив
В края на работния ден ме наляга едно такова лигаво настроение, което в момента е на вълна смахнати преводи от Гугъл и не мога да се стърпя да не ви пусна един виц Mr. Green Laughing Mr. Green:

Турски пилоти правят предполетна проверка. Втория пилот към капитана:

- Аеропланджи, бъстър копче бръм, машина маанъ йок. (Капитане, двигателите са запуснати, работят нормално)
 - Манометри, саатници-кантар гиби. (Уредите сочат нормални стойности)
 - Арман ачик, юруш бакълъм! (Пистата е свободна, излитай)

Сега излизам от форума, че да не ме отнесе метлата на Тати Wink

# 443
  • В тъмната гора.
Точно Мери попинс
Аз Седеф Любов

Ben seviyorum Sedef Аз обичам Седеф

Ben aşık Sedefte Аз съм влюбен/а в Седеф

мнее и двете неща които си написала не са верни...
Ben Sedef'i seviyorum
а второто в което се използва думичката ask не става да бъде употребено като ник тъй като се използва когато искаш да кажеш че си влюбен в някого....мъж в жена и обратно нали Simple Smile

пп. ок нека да бъде чисто но нали целта беше да е вярно Simple Smile

Ще питам по-късно мойта приятелка, тя е с майчин турски и е живяла в Турция.
Ако излизам може и някоя съседка да попитам.

В Турския няма родове и всеки може да си сложи какъвто си ник иска стига да е вярно написан.

# 444
  • София
ок попитай как се казва Аз обичам Седеф Simple Smile

# 445
  • В тъмната гора.
ок попитай как се казва Аз обичам Седеф Simple Smile

Права си, така е било.  Peace

# 446
Аз днес съм по-снимките  Whistling

# 447
на втората снимка на Лейля май има доста фотошоп, много не си прилича, но на нея изглежда чудесно. А снимчица на Нехир за пръв път виждам в темите, нещо знаете ли за нея да кажете-много ми е симпатична ролята и.

# 448
Ивонка, тъкмо се рекох, че бая е отслабнала newsm78

# 449
Ама Лейля не е дебела, просто е трътла и краката и са набити Laughing Иначе талията и стомахчето и са супер, както и бюста. С пола/рокля въобще няма да и се виждат набитите крачета и ще изглежда супер Peace

Общи условия

Активация на акаунт