Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 115
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Същото се зачудих и аз още вчера като гледах сцената. Дори така продължително го гледа докато си хранеше детето, а тя толкова страдаше после за своето. После си рекох, че вероятно едно е да го гледа в затвора, друго е да знае, че е на свобода.
Сигурно е така, иначе няма друго обяснение.
Една снимчица и от мен.  Wink

Heart Eyes
Леле, стархотна е! Има страшно хубава и бяла кожа, а без грим изглежда още по-добре.  Heart Eyes Heart Eyes
Определено няма нужда от операции по носа и други процедури, за разлика от други, при които и ножа не помага съществено  Mr. Green

Цитат
Ферхунде е най-реалистичният образ в сериала/женски/.
ББ: Много е реалистично да се опитваш да прегазваш хора и да им палиш домовете, ще знаеш. Laughing Laughing

Розичка, абсолютно съм съгласна с мнението за Ферхунде. Принципно мнението ми за нея граничи от безралчиност до лека симпатия, ама в случая тя сама си е виновна и да не си оправдава постъпките с другите хора, защото става за смях.
Интересно ми е сега, другите са и виновни, ами когато  напусне къщата и започне да прави мръсотии, да извършва палежи и тн, кой ли ще и е виновен...сигурно Айшето.  Laughing

Нямах време да чета всичко, но някъде м се мерна, че Текинови си защитавали дейстията на техните си деца. Та да попитам, като дойде майката на Ферхундето, да не тръгна да защитава и оправдава Неджлята примерно. Смях в залата.  Laughing

А Седеф и Шефкет са ми мега скучни. Whistling

# 601
  • София
   Абе хора, защо ми се струва,че Неджля има операция на носа? Колкото повече я гледам, толкова повече се убеждавам.

# 602
raliko изразих се по-грубо (гладна и жадна), защото постоянно се натрапва това оцеляване. Да - красива е, но щом иска да бъде някоя в обществото няма как да стане само с интриги и изнудване. Сега започна работа, но гледа да се подсигури и с богато гадже (с тенденция да и стане съпруг) еми аз не съм такъв типаж  и не мога да я разбера и оправдая. Вероятно има такива хора и сред нас, макар, че се съмнявам да има съвпадение 1:1, защото няма толкова хора за инудване  Laughing , но на филм е различно.... Какво щеше да стане, ако всички за собственото си благо караха като Ферхи? Не оправдавам Лейля естествено, за сега само Неджля си е взела поука от грешката си, но ще видим занапред как ще продължи.

# 603
rozi4kata Да обичаш значи да прощаваш,а от семейството на мъжа си тя не получи дори добра дума,за прошка и любов изобщо и дума не може да става.От друга страна с какво  Шефкет доказва любовта си към Ферхунде?Поне веднъж да я бе защитил пред семейството си,или да се бяха изнесли на квартира.Но не,той  бил глава на фамилията.Ама разбира се,издържа цялото семейство,парите му харчеха въздухарките сестрите му,пак себе си не виждат,Ферхунде била крива.
Да не забравяме,че търсеше  ласките на Ферхунде само когато му се вдигна самочувствието когато се видя с повече пари,а когато Ферхунде искаше дете,всички  реагираха страшно "добре".
Тя получи и прошка и разбиране от Текин многократно. Простиха й и след като разбраха, че е лъгала, че е бременна, и след като взе първите пари от Оуз. Прегръщаха я, когато разбраха за трудното детство, след боя от Оуз. Хайрие много често се застъпваше за нея. В последните серии тамън беше тръгнала да "чупи краката на Седеф", когато разбра за измамите на Ферхунде и се спря.
Шевкет тъкмо се съгласи да се опълчи на семейството си и да се изнесат, вече и квартира търсеха, когато разкри поредната й лъжа и се отказа, така че за това сама си е виновна.
Беше много влюбен и много пъти е показвал любовта си. Ожени се за нея, угаждаше й, само и само да задоволи капризите й потъпка морала си и разочарова семейството си. Когато тя го напусна "бременна", и отиде при Гюлшен, той едва не умря от мъка и отидоха да я молят да се върне. Многократно даваха сцени, в които той страдаше и копнееше за нея. Дори сега в затвора пак за нея мисли. И устоя на влюбената Седеф, не се и опита да се сближи с нея, въпреки, че знае, че е много по-подходяща за него и е луда по него. Това ако не е любов...

А относно златната паричка, не я даде от любов или щедрост, а защото беше гузна, че е взела 350 000 без да им даде и стотинка да си покрият дълговете.

Хубав ден на всички Съфорумци!!! smile3503

# 604
  • София
лелее, вчерашните епизоди са разбунили духовете  Laughing
и довечера ще бъде интересно....но,  да ви кажа, че това е началото на развитието на филма Simple Smile така че, не хабете сили  Sunglasses

# 605
Ферхунде изиска и настоя да има златен ден!Още повече е съпруга на единствения син,а това е от огромно значение в Турция и арабския свят!
А другите просто нямах сватби,според "протокола";
Лейля се омъжи без присъствието на баща си,Фикрет съобщи след като подписаха,а Неджля - само годеж!
Но ,на годежа и подариха златни бижута!

# 606
rozi4kata напълно подкрепям написаното от теб.И аз мисля че даде пендара защото се чувстваше много гузна за парите които взе и не каза на Текин

# 607
Cheburashka точно така Peace И въпреки всичко, ако не се бе намесила Лейля нямаше да се ожени за Оуз,а тя бе и бременна.Вай,срамота,какво ще кажат хората! Mr. Green
Точно тук и направи мечешка услуга на Лейля. Не си спомням вече подбудите и, ама едва ли ще е било от добри чувства. Лейля не беше бременна, когато се омъжи за Оуз, а пометнала.
rozi4kata, напълно съм съгласна с всичките ти мнения.
Чеб, Лейля е тъпо парче, ама засега още не е сгрешила съвсем с Джан. Спират я разни скрупули. Защо ли не я спряха след като Оуз я изнасили, ама то как ще стане филм иначе. Но, ако беше като Ферхунде, Оя нямаше да съществува за дъртака.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 11:50 от Snejkata

# 608
Ферхунде беше казала че е търсила семейството което никога не е имала.Сподер мен едва ли любовта и към ШЕвкет е била толкова истинска.Явно и харесва да има хора около нея които тя нарича семейство.Но когато започнат да се интересуват от това което прави стават супер неудобни и започва да ги обвинява.Все вината я намира в някой от тях  ooooh!.Сега да видим с тоя Левент какво ще се случи.НАли каза че била се влюбила в него  Rolling Eyes да видим новата любов до какво ще я доведе

# 609
А каква беше тази бележка от нотариус, някой знае ли?

# 610
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
По принцип на Ферхунде шапка й свалям - знае какво иска и как да го постигне - с Яман, с Оуз , с бившия си съпруг, с Шефкет. Само не можа да предвиди Левент. Дали най-накрая тя не си намери майстора? Дали досега в развитието на сериала тя е изпитвала чувства към съпрузите си - по-скоро тя търси да уреди в своя полза финансовата страна на нещата, но тя бърка това с любов. Левент й даде това което тя търси - секс (и то явно добър след като си спомняше снощи за него). Също даде й търсеното от нея внимание. Левент бе по-трудно превземаем, отколкото другите. Видно бе, че си играе с нея като котка с мишка и тя сама падна в капана. Не стана ясно как ще се развият нещата между Левент и Ферхунде, но според мен няма да е в нейна полза - нали се яви и годеницата- бивша приятелка. Последните епизоди почна да ми става жал за нея. А и явно тя изпада в ситуации в които няма толкова контрол върху положението.  Много се оплете тя .

# 611
Ферхунде си изигра много добре картите.Точно Хайрието да чуе как е видяла Шевкет със Седеф.Малката пикла и мен ме дразни.С тия влажни очи и това навъртане.Време й е да се омита.Ще отидат ли с майка си вън от Истанбул?
Хайрие и щерките-колко са прости."Моето си е мое,чуждото-общо". Sick Никога не са претърсвали стая на член от семейството им всичките.А сега срещу Ферху как се обединиха. Sick Змии...
Мери Попинс,благодарности за инфото в бяло.  bouquet

# 612
Тази вечер Текинови се показаха много задружни и единни, както никога - в омразата си към Ферхунде. Да бяха и във друго така единни, цена немаше да имат. Така се отвратих от това тършуване, че чак не ми се пише - то те бяха толкова ясни.
Сега за Ферхунде, аз умишлено я разграничавам - питам ви , поне на някои от вас не ви ли се е случвало да се заблудите/влюбите в някого, мислейки го за свободен/временно разделен с приятелката си и да се окажете в нейното положение, гадничко е. Оставям амбициите й настрани за момент.

И за сетен път признавам - евала за добрия сценарий, на моменти забравям, че играят, все едно наистина се случва.

И мен ме отвратиха -те се държат с Ферхунде все едно тя не е човек. През цялото време не и казаха  една добра дума, Али Ръза вечно я гледа с пренебрежение и като се добави, че и шефкет не я подкрепя - какво може да с е очаква като реакция от Ферхунде?

# 613
"Горките"Лейля,Неджля,Фикрет,Шефкет,Седеф ooooh! Пък Фехундето-кучета я яли! Twisted Evil Много сте злобни тук,особенно някои,личи си лицемерието ви във всеки ред!
Фехунде не е с нищо по-лоша ,от който и да е в семейството Peace /може би само Айше не влиза в сметките,че образът и е непълен/.
Няма кой да заличи нейните неуспехи и това явно се харесва на някои от вас,обаче в подобна ситуация със сигурност ще мислите по друг начин. Peace

# 614
Напълно подкрепям rozi4kata, sinite o4i и Snejkata в мненията им за Ферхунде.
Относно тършуването - не е много красива постъпка по принцип, но и аз бих направила същото, ако разбера че някой върти тайно далавери в собствената ми къща и ме лъже в очите.
Левент оцени що за стока е Ферхунделата още в началото. Като му се натиска, кой мъж ще откаже - дойде му на крака в къщи, "почете" я и това е. Нищо не й е обещавал. А ако тя си виреше по-малко носа пред колежките и си беше направила труда да се сближи с тях, сигурно би била по-навътре в нещата около Левент. Прави си разни сметки без кръчмар, после другите й виновни.
Очаквам с нетърпение да видя майка Хайрие тази вечер отново в екшън. Опасна е! Laughing Да не й падне пердето само, почва да шамари и скубе наред без разлика свои или чужди! Спомняте ли си как връхлетя сводницата в ресторанта? Party

...  Много сте злобни тук,особенно някои,личи си лицемерието ви във всеки ред!
Моля да избягвате личните нападки в темата!Тук няма злобни и лицемерни, има хора, които не са на вашето мнение!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт