Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 40 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Я ми пратете в Адапазаръ тия двете дето все се карат и немогат да разделят един мъж. За 3 дена ще са кротки като овчици

# 346
Батко, аз нищо не правя. Тя се заяжда с мен.

# 347
Соя фен бива ли така да ме засрамваш ... с тия момчета изживях една вълшебна нощ ... от тогава почнах да се изпускам . Ама ти сега ме издаде пред всички. Как не те е срам!

# 348
А,не се бъркам,аз Недjля не мога да я гледам,не й говоря и мога само да я зяпам унищожително,такъв позор да лепне,да избяга с онзи....с онзи...добре че съм възпитан и не псувам!Аз още тогава щях да го убия,ама ме спряха!Не ви е срам,сега ще кажа на татко!
 Naughty

# 349
Тоя и той не отстъпва на сестрите си . Явно обича козлето и си търси повод да отиде при него зад решетките. Сега искал да убива ...ама цял ден гледам телевизия и нищо не казаха за момчето ви защо е откраднало толкова пари а на жена си и стотинка не дава. Налага се тя горката да се моли на богаташчетата за по-тлъстички суми , за да преживява горката!

# 350
Соя фен бива ли така да ме засрамваш ... с тия момчета изживях една вълшебна нощ ... от тогава почнах да се изпускам . Ама ти сега ме издаде пред всички. Как не те е срам!
Хи-хи-хи! Mr. Green Crazy Blush

# 351
А,не се бъркам,аз Недjля не мога да я гледам,не й говоря и мога само да я зяпам унищожително,такъв позор да лепне,да избяга с онзи....с онзи...добре че съм възпитан и не псувам!Аз още тогава щях да го убия,ама ме спряха!Не ви е срам,сега ще кажа на татко!
 Naughty
Само на татко не казвай, че много ще се натъжи. Прости ми батко, много съжалявам за всичко.

# 352
Хайде лека вечер ( от човекът пред компютъра) ! За мен беше изключително удоволствие и ми беше много забавно!!!
Поздравления на всички за страхотната игра (макар и на думи) и особено за  алабала&Ники! Ти си просто уникална   bouquet  smile3525   bouquet

# 353
Благодаря Фикрет (гледай как ми се подмазва иска да я заобичам пу) лека вечер на теб. И аз искренно се забавлявах днес с вас. Ама ако така продължаваме ще ме изгонят от работа . Цял ден надничам в темата Simple Smile

# 354
Ушите ме заболяха да подслушвам  Joy

# 355

Не те знам колко подслушваш ама аз подслушвам качествено ... Калинчо  Joy Joy Joy

# 356
Изтрит ми е пост без обяснение  Tired Жалко за играта да търся снимки и да ги подбирам. Tired Както и да е ... Явно само ще чета. Tired

# 357

Не те знам колко подслушваш ама аз подслушвам качествено ... Калинчо  Joy Joy Joy

Още съм в роля  Joy

# 358
и аз и аз ... лошото е, че не мога да излязаот ролята си ... толкова съм се вживяла, че я прилагам и в къщи ... тормоз на семейството! Simple Smile

# 359
Изтрит ми е пост без обяснение  Tired Жалко за играта да търся снимки и да ги подбирам. Tired Както и да е ... Явно само ще чета. Tired

Как така ти е изтрит без обяснение. Пиши на админа и го питай. Той като се намесва пише по принцип.  Thinking
Да не са някакви много разголени снимки и за това да ги е махнал.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт