Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 40 128
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
и аз и аз ... лошото е, че не мога да излязаот ролята си ... толкова съм се вживяла, че я прилагам и в къщи ... тормоз на семейството! Simple Smile

А аз редовно си подслушвам вкъщи не само сега  Joy

# 361
А,не се бъркам,аз Недjля не мога да я гледам,не й говоря и мога само да я зяпам унищожително,такъв позор да лепне,да избяга с онзи....с онзи...добре че съм възпитан и не псувам!Аз още тогава щях да го убия,ама ме спряха!Не ви е срам,сега ще кажа на татко!
 Naughty
Ха така батко кажи и на тая!

Снежката,Мъж в черно,Ивона и Алабала и Ники много се забавлявам с вас милички!Благодаря  bouquet

Ивона като сме две Лейли по-добре се справяме и взаимно се допълваме  bouquet

# 362
Ама някой смее ли да ми бъде намен конкуренция а? С ейй такива очи като го стрелна той ще почне да се изпуска (като мен ) Simple Smile
 И на мен ми е много забавно с вас. Цял ден съм в преповдигнато настроение. Предлагам когато няма серии и нещо за обсъждане да влизаме пак в роли - забавно е!

# 363
  • Пловдив
Изтрит ми е пост без обяснение  Tired Жалко за играта да търся снимки и да ги подбирам. Tired Както и да е ... Явно само ще чета. Tired
Не само твой пост, аз също не намирам последните си коментари относно колажа на баба Джавки и моминското парти на Фикрет, дело на Соя-фен newsm78 Интересно на какво основание са изтрити тези постове след като нито е имало обиди, нито скандали както по-рано през деня. А пък в твоя пост Естел, имаше само снимки на Ферхи... Е, ако това не е свързано с темата тук, здраве му кажете... Та ще ми е интересно да разберем какви са критериите за цензура тук, че занапред да сме наясно и да се съобразяваме с тях #Crazy Tired newsm78

# 364
Предполагам, че е заради надвишаване на допустимите размери на изображенията, а не, че не е по темата.

# 365
Работата си намирисва на официално питане към админа.  newsm78
Някоя от пострадалите да се престраши и да го попита тук или на лична какво и защо се е случило. И на мен ми стана любоптно да разбера къде са тези неща.  Thinking

Предполагам, че е заради надвишаване на допустимите размери на изображенията, а не, че не е по темата.

Soya-fen ни прави темата, а Ледената кралица блога. Съмнявам се, че точно те двете не знаят как се слагат снимки във форума.  Naughty
Тук има нещо друго според мен.  Crossing Arms

# 366
  • някъде там и аз незнам
защо тати се е намесил,моляяяяя.може и на лични newsm78

# 367
  • Sofia
Изтрит ми е пост без обяснение  Tired Жалко за играта да търся снимки и да ги подбирам. Tired Както и да е ... Явно само ще чета. Tired
За някои неща не намирам нужно да се обяснявам.
Има правила, има допустими размери на изображение публикувано в постинг.
В заковани теми и отделни въпроси има изписани стотици обяснения за това как се оразмерява изображение, надвишаващо допустимите граници.

# 368
Значи все пак нещата опират до размера на снимките.  ooooh!

# 369
Мда...намалих размера. Можете отново да се наслаждавате на моминото парти на Фикрет.

# 370
soya-fen снимката е жестока. Направо цепи мрака.  hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 08:37 от Cheburashka

# 371
  • до една звездичка
Момичета, ето линк към тематата, касаеща правилата за поставяне на снимки в пост.
Наистина ще е добре всички да ги прочетем и спазваме. Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 372
  • У ДОМА
Мммммм да! Определено днес тук е било доста забавно!Абе момичета защо не пишете направо сценарии за комедии!Някои от вас като гледам направо си стават за сценаристи!Много ми беше забавно да ви чета  постовете макар че нямах възможност да участвам  smile3518

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 00:56 от АЛИ РЪЗА

# 373

Soya-fen ни прави темата, а Ледената кралица блога. Съмнявам се, че точно те двете не знаят как се слагат снимки във форума.  Naughty

Каза ли нещо или така ми се е сторило?  Mr. Green
Хм, добре, че не си, писна ми от скандали в тази къща.  Crossing Arms
Пак ще ядосате баща си, а и аз ще се ядосам, ама много ще се ядосам накрая и ще си хвана рейса за Адапазаръ.
Аааа, всеки си излиза нанякъде, като му писне, аз все вкъщи, пред печката си вися!
Айше, ти няма ли да си лягаш вече?
Колко е часа?
Ферхунде, срамота е, не подслушвай!
Лейля, кой ти звъни по това време?
Неджля, утре си на работа, миличка, хайде лягай и ти!
Али Ръза, скъпи, нищо не става, ей сега идвам да си лягаме!
Лека нощ на всички!
(Тук гася лампите).
  Mr. Green

# 374
Не знам дали сте попадали на този списък преди, но реших да ви развеселя преди Листопад днес.  Grinning

Топ 30 весели майтапа  (Баш 30 пишман кодош)

агитпункт - кандарма кьоше
събрание - зорлем калабалък
опозиция - курназ сурия
пионерче - кармазъ пешкир пишлеме
кинофестивал - фенер шашарма байрям
фестивал на широкоекранното кино - коджа чаршаф фенер шашарма байрям
касетофон - джангър чекмедже
рок група - джангър тайфа
балетист - дюшеме пич
балет - сеир баджак
Лебедово Езеро - Юрдек Гьол
Война и Мир - Патаклама и Рахатлък