Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 40 116
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Ха така батко кажи и на тая!
Снежката,Мъж в черно,Ивона и Алабала и Ники много се забавлявам с вас милички!Благодаря  bouquet

Ивона като сме две Лейли по-добре се справяме и взаимно се допълваме  bouquet
Стига си се подмазвала. Да не мислиш, че на мен ми е лесно, а? Laughing

Добро утро на всички.
Поздрави на двете Лейли, дето ми скъсяват животеца. Heart Eyes (Майтап, бе, Уили)
Хубав ден!

# 376

Добро утро!
Те може да са две,но ние всички сме с теб!  Wink

# 377
  • София
ееей страшни стее...до сега четах вчерашните ви изпълненияя Simple Smile)) бравооо, продължавайте в същия дух  Hug  bouquet Grinning

# 378
Апчих ... а добро утро!
 Хелп плийз ...
имам нужда от

# 379

Добър ден момичета и момчета! Бавно ми минава времето в затвора и реших да ви черпя по едно кафе. Да ви е сладко!
Добре, че е Неджля да мисля за нея, но тя изобщо не ме погледна като беше на свиждане на Шефкет. Cry

Сега сериозно - да благодаря на soya-fen и Али Ръза за колажите - много ме развеселихте!   bouquet и с нетърпение чакам сериите довечера.

# 380
  • София /Абсурдистан
Ей сегичка идвам и ще ви разкажа играта на всички ви  Peace
Ще видите вие коя е Ферхи Crazy

# 381
  • Пловдив
Има ли любопитни какво ще гледаме довечера Mr. Green Party  Whistling... Заповядайте: Епизод 139 и 140 - очаквайте...    bouquet

# 382
Добър ден момичета и момчета! Бавно ми минава времето в затвора и реших да ви черпя по едно кафе. Да ви е сладко!
Добре, че е Неджля да мисля за нея, но тя изобщо не ме погледна като беше на свиждане на Шефкет. Cry
Гледах те, гледах те, джанъм. Сърцето ми туптеше лудо, ама Лейля беше до мен. Ти никак не си ми безразличен, така плаках оня ден като ми се обади, но няма връщане назад. Ще ме изгонят от къщи и ще се скитам немила-недрага. Този път няма да се поддам, залагам на Джем и толкова. Пък и татко го одобрява. Wink

biskit, Heart Eyes

Нямам търпение да гледам сериалчето довечера.

# 383
И аз така........  bowuu

# 384
Благодаря! Да свършва, че по-скоро да почна да тормозя мъжа ми с Листопада:)))
Ледена кралица мерси, че най-сетне си качила какво ще се случи. От вчера се моля на някой да пусне JoyДовечера се очакват 2 много интересни серийкииии. Супер.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 12:57 от Kkali

# 385
А,не се бъркам,аз Недjля не мога да я гледам,не й говоря и мога само да я зяпам унищожително,такъв позор да лепне,да избяга с онзи....с онзи...добре че съм възпитан и не псувам!Аз още тогава щях да го убия,ама ме спряха!Не ви е срам,сега ще кажа на татко!
 Naughty
Само на татко не казвай, че много ще се натъжи. Прости ми батко, много съжалявам за всичко.
Само се прави безсрамница такава ще те изгоня hahaha

# 386
  • до една звездичка
Хммм, май само аз не съм си избрала образ още... Thinking
Я ми помогнете - кой ли би ми подхождал? newsm78

# 387
Тате мога ли да седна да си поиграя на компютъра.  Mr. Green

# 388
Тате мога ли да седна да си поиграя на компютъра.  Mr. Green

Не, миличка ще работя  Joy Joy Joy

# 389
Хммм, май само аз не съм си избрала образ още... Thinking