Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 106
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Момичета шшшшшт, че тати се появи.  Mr. Green
Сериозно, нека не си образуваме излишни нерви заради глупости.   Flutter
Аз уважавам  всички тук. Дискусиите в темата разнообразяват голяма част от следобедите ми и на моменти правят деня ми по-хубав, за което много  благодаря на хората, които пишат тук и искам да им кажа, че ги чувствам близки.  Hug      bouquet

# 661
Ама, разбира се.
Колко по- лесно е да търсим вината във всички останали.
Като толкова е омаян от Любов към нея, какви ги дири при оная малката?!
За мен Ферхунде си е напълно права, просто трябваше да стане, да си събере багажчето и да си замине.

# 662
Човек е това,което иска да бъде,и Шефкет усети сладостта на парите,никой не му е опирал пистолет до челото.Така му бе удобно,харесваше му,правеше го.

# 663
Давайте идеи за нова анкета за тема 28, тази е към края и soya-fen ще е благодарна да и помогнем с идеи за анкетата.  Peace

# 664
Ама, разбира се.
За мен Ферхунде си е напълно права, просто трябваше да стане, да си събере багажчето и да си замине.

Ти кажи какви ги дири при оная малката! Нещо да й се е натискал или тя на него?? Да са спали заедно? Това, че Седеф му държеше ръката когато Ферхунде го изостави сам в затвора не е грях, нито свалка.

Давайте идеи за нова анкета за тема 28, тази е към края и soya-fen ще е благодарна да и помогнем с идеи за анкетата.  Peace

Сигурно няма да ви хареса за анкета, ама на мен ми е интересно колко човека смятат, че Ферхунде е обичала Шевкет. И колко човека са на страната на Седеф, ако трябва да избират между двете. Flutter

# 665
Ледената кралица-поздравления за интелигентните и стойностни изказвания!
 smile3525 newsm51

# 666
rozi4kata формулирай го по-добре и мисля, че идеята ти не е лоша.  Peace

# 667
Ама, разбира се.

Ти кажи какви ги дири при оная малката! Нещо да й се е натискал или тя на него?? Да са спали заедно? Това, че Седеф му държеше ръката когато Ферхунде го изостави сам в затвора не е грях, нито свалка.

Ооо, моля ти се.
Всеки случай на дама не си играят.
За мен това е отвратително и даже Ферхунде много ги търпя!

# 668
 newsm78  Уж аз съм антифен-Ферхунде №1,пък то имало и по-върли от мен........  #Crazy  newsm78

# 669
Е да де! И ние това казваме.   Joy

Ако им беше теглила ******** и си беше събрала багажа, щеше да ме израдва, ама не.
С право има една приказка "лаком г*з, кръв се*е"  Mr. Green

# 670
newsm78  Уж аз съм антифен-Ферхунде №1,пък то имало и по-върли от мен........  #Crazy  newsm78

Конкуренцията не спи. Пази си първото място, че току виж ти го взели.  hahaha Joy Joy Joy

# 671
  • У ДОМА
Напълно подкрепям последните постове на ледена кралица относно добрия тон във форума!
Всеки има своите предпочитания и любимци нека да изрази мнението си но да уважава и другото мнение-няма смисъл от обиди!Все пак тук сме за да се  забавляваме а не се дразним и ядосваме излишно

# 672

Конкуренцията не спи. Пази си първото място, че току виж ти го взели.  hahaha Joy Joy Joy
Браво!Път на младежта...........   bouquet

# 673
Парадоксът е, че точно в седмицата, когато правим анкетата за "Най-безконфликтен потребител" се наложи Тати да се намесва два пъти, пък сме само средата на седмицата.  newsm78

# 674
  • до една звездичка
Парадоксът е, че точно в седмицата, когато правим анкетата за "Най-безконфликтен потребител" се наложи Тати да се намесва два пъти, пък сме само средата на седмицата.  newsm78

Laughing А между впрочем, кой спечели?

Общи условия

Активация на акаунт