Машина за хляб-32 част

• 44 856
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз да се оплача, че в моя смотан град, за сумата, която си бях отделила   , нямам голям избор в машинките - предимно Мулинекси, Кенууд и разликата е в Зората - Мидеи  #Cussing out. ....и пак съм в чуденка. Ще стрелям май на тъмно, каквото стане  ooooh!

Твоя хубав град не е ли близо до Варна да кажем, въпреки че и по голяма София избора не е чак пък толкова голям.

# 211
  • Шумен
Аз съм Тома Неверни - ръка да пипне, око да види  Mr. Green , а и как ще е със сервиза/не дай си боже/  Thinking

# 212
  • Шумен

Твоя хубав град не е ли близо до Варна да кажем, въпреки че и по голяма София избора не е чак пък толкова голям.
Да де, ама за една машина да ходя до Варна...макар, че си го мислих и тоя вариант  Mr. Green

# 213
Ето и от мен хлебчето на Мама Цоцоланка по технологията на Ердинч - 

Маме, права си наистина има разлика, много по-хубав става по тази технология  Peace

Затова и на Мамето и Ердинч много, много благодаря   bouquet

# 214
[Да де, ама за една машина да ходя до Варна...макар, че си го мислих и тоя вариант  Mr. Green
използвай някой хубав слънчев ден. отиваш до Варна на плаж и си купуваш машинката  Laughing

# 215
Да се похваля, направих страхотен черен пълнозърнест хляб. Като за първи път стана уникално вкусен. Изядоха го, преди да успея да го снимам.
Направих го готова смес за селски хляб, но сложих кисело мляко и масло вътре.

# 216
  • Шумен
[Да де, ама за една машина да ходя до Варна...макар, че си го мислих и тоя вариант  Mr. Green
използвай някой хубав слънчев ден. отиваш до Варна на плаж и си купуваш машинката  Laughing
Peace
ама е рано за плаж, а до края на седмицата искам да купя - като ви гледам продукцията...мммммм

# 217
ама е рано за плаж, а до края на седмицата искам да купя - като ви гледам продукцията...мммммм
защо не си отговорила на ЛС 2

# 218
Аз съм със Северин, после взех и за майка ми такава. Поръчах я онлайн, но съм много доволна!  Peace

# 219
  • Русе/София
Не се коси аз съм с МИДЕЯ

# 220
Плаче ми се  Sob
Преди 3 часа си изпекох хляба , извадих го и налях вода в контейнерчето и като поглеждам сега какво да видя изтекло вода от перките отдолу. Едната ос на бъркалката се е разлабила и най-вероятно тече от там.
Машината ми е купена от магазин "Зора", в гаранция е.
Какво да правя сега?
Да я нося в магазина или да звъня на сервиза?
Аз съм от Пловдив. Някой да има кординатите на сервиза тук в повдив?
Преди време имаше някъде из темите адреса на сервиза, но сега не го намирам. Моля ако някой знае да ми каже, че сега  гаранцията не е в мен, но мога да си я взема де, не съм я изгубила.

# 221
Плаче ми се  Sob
Преди 3 часа си изпекох хляба , извадих го и налях вода в контейнерчето и като поглеждам сега какво да видя изтекло вода от перките отдолу. Едната ос на бъркалката се е разлабила и най-вероятно тече от там.
Машината ми е купена от магазин "Зора", в гаранция е.
Какво да правя сега?
Да я нося в магазина или да звъня на сервиза?
Аз съм от Пловдив. Някой да има кординатите на сервиза тук в повдив?
Преди време имаше някъде из темите адреса на сервиза, но сега не го намирам. Моля ако някой знае да ми каже, че сега  гаранцията не е в мен, но мога да си я взема де, не съм я изгубила.
при всички положения ще ти трябва сервизната карта.
най-добре я занеси в магазина. оттам ще ти кажат къде се намира сервиза. може да си е
сменил адреса или телефона. за това - право в магазина.
каква ти е машината ?

# 222
Машината ми е Мулинекс 5003.
Да гаранцията е при майка ми, още утре ще си я взема, но къде да отида незнам.
Иначе вече открих адреса на сервиза, дали да не отида направо там.
А и да питам не съм я регистрирала в интернет на адреса на сервиза, да я регистрирам ли преди да я занеса?

# 223
Да не си помислите, че бездействам - неее, и аз барабар Петко с мъжете правя хляба на мама Цоци по технология на Ердинч
-месен в машината- на ръка

В нашия хлебозавод правят точно такъв хляб - ужасно вкусен.Хиляди благодарности и на мамето, и на Ердинч! newsm51 Сега ще пробвам и с друг тип брашна, че да го докарам и на здравословност! Mr. Green
Поздравления за всички хлеботруженици!  bouquet

# 224
  • София
Момичета, тъй като всички пробвали сте много доволни от рецептата на хлебчетата на мама Цоцоланка, моля ви се качете я заедно с обясненията в Рецептите, за да може да се ползва от всички. Аз за съжаление не мога да се справя с тази задача.

Общи условия

Активация на акаунт