Отговори
# 45
  • Пловдив
аааа да,видях я
не знаех,че тази шапка се казва така

# 46
Теди,петънцата по зъбките на Евичка може да са флуороза,въпреки че не ми се вярва.Освен ако по време на бременността си приемала голями количества флуор под формата на таблетки или минерална вода с високо съдържание на флуор.Питейната вода във Варна не е флуоризирана,нали? Друг вариант са т.нар. дисплазии,но трябва да я види специалист за да потвърди.Може да са просто еденични участъци с хипо-  или хиперминерализация,резултат от някакво смущение в развитието на зъбните зародиши.На колко от зъбчетата има? И симетрично ли е?Т.е. на едноименни зъбки?

Много смешен този Венцо! В каква само поза са го напуснали силиците... Joy

Марина,каква е тази "тюбитейка"?!  Laughing Ха,бързи сте с дешифрирането.И на мен ми звучеше познато,нещо на руски...

# 47
ДАРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива! Симончето много да те слушка и радва и скоро да стане кака!

Уау, невероятни снимки! Просто са страхотни! Няма да изброявам, защото всички много ми харесват  Party

# 48
Дая , честит рожден ден! Да си щастлива и обичана майка и жена!

Ние донесохме във Варна лошото време явно. Нашият тати днес, докато е пътувал към София три пъти е бил валян от порой и един път от градушка. Това им се случва на тези, които бягат от морето smile3508 smile3508 smile3508

Много хубави са станали дечицата.

Да е честит малкия Чочко на патето, заБравих, дали съм й честитила вече, та за по-сигурно да повторя.
Някой има ли новини от нея, как е, как е минало раждането?

# 49
  • Пловдив
ей туй нЯщо е тюбитейка-има различни модели-правоъгълни,с връхче отгоре и т.н

# 50
Дая, честит рожден ден!

Много здраве,успехи и щастие!

Пате, честит малък мъж Чавдар! Да расте здрав и да радва всички около него!

Личи си че е гадно времето,ехааа каква активност!

Фокси, мерси за новата темичка  bouquet

Мнооооого хубави снимки!

# 51
Елфи, голям си детектив - странното е,че те са й показали една такава шапка и са й обяснили как се казва, и нашата започнала да го повтаря newsm78 аз никога нямаше да й покажа такова нещо ( а май тук има някъде по секцията).
Ама Венци как е заспал Hug
И мойте сега спят - дали ще позная кой ще се събуди пръв?

# 52
Дая,честит рожден ден! Много здраве и прекрасни изживявания ти желая!!!

Бори,не е лошо времето тук... Laughing Ако знаеш какво слънце е пекнало ! sun

# 53
Толо на двата предни горни  зъба са (резците май бяха ) Аз по принцип пия само розова Девин и на нея такава давам. На етикета пише , че има 0,18мг/л , което е под допустимите норми , но в АМ пише че има 0,3мг на 100мл . Ще се опитам да ги снимам ако ми позволи да ги видиш . Аз ще и я заведа пак на зъболекар , ама ми се иска и твойто мнение да чуя  Peace
Сега се подготвяме за прощъпулника  Crazy
По- късно ще пиша какво е хванала

# 54
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ЧАВДАР,  ПАТЕНЦЕ Hug Hug Hug
Да расте живо и здраво, спокойно и усмихнато детенце и да ви носи много щастливи моменти  Heart Eyes
Това е прекрасна новина, много се зарадвах като видях

Мартеничка благодаря ти за идеята за почистващия препарат, ще го потърся Simple Smile

М@m@, Честита нова бременност,  Hug Hug Hug пожелавам ти лека и спокойна бременност и като дойде време да си родиш безпроблемно едно  здраво сладко бебче  Heart Eyes

Дая, Честит рожден ден, бъди здрава, усмихната , много обичана и щастлива   bouquet newsm59

Бях изпуснала доста от старата тема но прочетох назад за да вляза в час  Blush  
Страхотна е идеята за предстоящата февруарска среща в края на юни, ще бъде много забавно и много бих искала да се присъединим, но сега ми е трудно да кажа със сигурност, вероятно ще бъде трудно заради работата на мъжа ми, но ще видя дали може да се уреди.
До кога ще уточнявате бройката за настаняване за да го имам предвид като време?

# 55
  • София
Дая, честит рожден ден!

Елфи, да Пловдив е.

Температурата на Алекс се повиши до 38.4 дадох му пак Нурофен и спадна сега.Но други прознаци няма, активен е.Дано не вдига повече.

# 56
"Калимера" от нас, ние се завърнахме от гръцко!

Първо - честита рожба на Патето, нека да е здрав, поспалив и ящен малкия Чавдар, много се радвам, че всичко е минало по-лесно от миналия път  Hug

Миме, сега прочетох за случката, пълно е с идиоти по улицата, аз да си кажа честно вече ме е страх и пеша да ходя, развивам някакви фобии, че всеки иска нещо лошо да ни направи, да ни обере и т.н.... надявам се, че си извадила поне ти медицинско, пък то не пречи и вие чрез "приятели и познати" да действате срещу кретените.

Ето малко пролетно-летни снимки и от нас:

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 18:06 от Mecholana

# 57

Благодаря ви за пожеланията  bouquet

Ние от вчера си имаме християнче, доста си поплака милата, принос за това имаше и фактът, че едновременно вървяха 3 кръщенета, голям ужас.
Eто 1 снимка и от нас:

# 58
Хе-хе, Дая, много е сладка Симонка! Честито ти християнче! Честит ти рожден ден- нека всичките ти празници са пълни със здраве, щастие и любов!   bouquet
Много хубаво започва темата- с много снимчици!
Фокси, пожар е твойта снаха! Може по цял ден да повтаря "Гоги- гоги"(наистина това повтаря, между другото), но вече е завъртяла главите на момците в Морската и плаши конкуренцията по всички възможни начини. А майка и потрива ръце да пие бира в Швейцарско. Сега като ги наковладих Аквариум ще видя през крив макарон.  ooooh!
А наистина, някой чувал ли се е с Патето? Как са тя и бебока?
братчедката викаше на пеперудата пипипутка-всички се смеехме и тя разбира се не спираше да я повтаря тази думичка
Навремето баба ми е била акушерка. Баща ми бил малък, 3-4 годишен и понеже нямало кой да го гледа, докато давала дежурства, понякога го вземала със себе си и го оставяла да си играе в двора на болницата. Веднъж той си хванал пеперуда и изтичал да се похвали на майка си, но не можал да я намери , а попаднал на един от гинеколозите:"Чичко, искаш ли да ти покажа една пипутка?" "Няма нужда, моето момче, на мен по цял ден ми показват."   Mr. Green

# 59
  • София
Дая, да си здрава, щастлива и ного обичана! Малкото християнче е много сладко в тази рокля!
Снимките на всички са супер. Много ми хареса позата на Венци и 3-тата на Мишо - личи си, че е на курорт Simple Smile
Думата "тюбитейка" ме разби Simple Smile
Дани, обувките са страхотни! Явно аз пак съм се прецакала - на почти същата цена взех доста по-тъпи...

Общи условия

Активация на акаунт