Отговори
# 60
  • Пловдив
Чичко, искаш ли да ти покажа една пипутка?" "Няма нужда, моето момче, на мен по цял ден ми показват."   Mr. Green

Joy

# 61
Аууууу, Цвети как може да говориш такива неща  Crossing Arms да ни разваляш добрите сватовски отношения сега , как не те е срам  Crossing Arms Това са то приятелите - един ден си пиеш бирата с тях , на другия ден ти забиват ножа в гърба  gydi

# 62
Дая,честито ви християнче,на теб честит рожден ден,бъди здрава и много щастлива.

Мечи, добре сте завърнали,мерсаж за ти си знаеш,снимките са ви страхотни,Мищо е бонбон.

Сватя, и Мая има подобна снимка Joyсамо,че е между мечката и кравата.

ЗА Патето, днес и писах,но не ми е отговорила,не смея да звънна,че не и е до мен сигурно в тоя момент,аз май и прекалих с въпросите в смса,но ако ми отговори ще докладвам bowuu
И да предупредя сега,ще прекаля със снимките,и не ме е срам Mr. Green

# 63
Аха каква хубава новина заварвам прибирайки се от Гергьовските пътешествие.
 Пате да ти е живо и здраво и второто момченце, да папка, спинак и слушка, и много да се обичат с бате. А за теб бързо възстановяване
 И чакаме подробен вълнуващ разказ като се прибереш и наредиш  Hug
 Честито порастване и на Дая - всичко най-хубаво !
 Честито и на всички останали с повод   bouquet
За националната среща бройте ни и нас за 2 нощувки в двойна стая предполагам. Ще сме аз, мъжо и Ачката.
 Отивам да плакна очи със прекрасните ви снимки.

# 64
Ами като ще има снимки,ще има(само че срам,не срам ще ви кажа,че незнам как да кача снимка с текста Embarassed Embarassed).И затова  Laughing заповядайте: http://www.facebook.com/album.php?aid=16511&id=1000000714534 … &l=57cefc4416 .Толкова ни пораснаха децата,а сякаш вчера се появиха.Ей така се бях разчуствала покрай рожденния ден на Маги,чак и сълзи имаше.Не мислех че мога да съм толкова сантиментална,но откакто имам дете съм много чувствителна Cry Cry.А да ви питам,вашите деца опитват ли се да проявяват инат?Защото при нас положението става ужасно:ако не стане това което иска(или не вземе това),започва пищене,тръшкане,нерви големи. #CrazyНаправо незнам какво да я правя. newsm78Говоря,карам се,не.А винаги съм се възмущавала от такива деца,и сега и на мен ми се падна.

# 65
Ннелинда, не ти се е "паднало" само на теб такова дете  Joy, явно всички минават през такъв период, пробват варианти... Дано да е така, де.Защото и аз така не понасям такива деца, а каква сцена спретна Мишо вчера в една бензиностанция  ooooh! Успокоява ме факта, че като сме вкъщи не се лигави така, само навън, явно си мисли,че там ще хване дикиш. Само дето хората ни гледат възмутено и те така сигурно стискат палци да не им се "падат" такива деца

# 66
Аууууу, Цвети как може да говориш такива неща  Crossing Arms да ни разваляш добрите сватовски отношения сега , как не те е срам  Crossing Arms Това са то приятелите - един ден си пиеш бирата с тях , на другия ден ти забиват ножа в гърба  gydi
Мда, при това със същия нож миг преди това са предложили да ти нарежат салатата, та случайно да не се задавиш.  Wink Twisted Evil
Миме, страхотни снимки, безсрамнице такава!  Mr. Green Как дреме Мая, милата, миг след като е издоила кравата. Тъй като гледам повечето дрешки ще можеш спокойно да си ги ползваш със синковеца- и вие като нас залагате на унисекс стила.  Wink
А за тръшкането, наистина всички минават през този период. Аз година преди да родя Калина в потрес наблюдавах в кварталното магазинче как едно малко дете се тръшна за нещо и взе да се мята и пищи по пода, а майката спокойно го прескачаше до витрините и обратно, накрая го попита иска ли вода и то стана все едно, че нищо не е било. А няколко години по-късно самата аз отнасях подобни погледи, когато Калина се тръшваше в най-големия прах. Просто пробват докъде могат да стигнат, диванетата.  Tired

# 67
Мило Пате, честито момченце! Да расте жив и здрав, да слуша мама и тати и да има много късмет в живота! На теб ти пожелавам бързо възстановяване и много сили оттук насетне Grinning Laughing

# 68
Цензура за Цветиии  Joy hahaha Joy

ДОБРЕ ДОШЪЛ МАЛЪК СЛАДЪК ЧАВДАР   bouquet Hug Айде, новобранци, чакаме ви да се подредите в в стройна редица (да папкате сладко от мамината цица) и да бъдете най-здравите дечица  Mr. Green , че какво ви чака от старите кучета...  Laughing

Насладих се на супер снимки, днес ще се изфъцам и аз тук  bowuu

Цвети, не разбрах развитието със съседката  Thinking На нея не й ли е мокро, как така се крие  Shocked Моят мъж, нали е много уравновесен и спокоен човек  Rolling Eyes, на втория път влиза с вратата в съседите  ooooh! та после аз бера срам  Embarassed

Фокси, ей за това си заслужава да се мориш непрестанно, да ги видиш как си играят, смеят и се обичат. Вярвайте ми, това е моята награда за денонощния гърч напоследък, напук на всички болести, нерви и какво ли не, само като ги видя да си играят и всичко забравям, само благодаря на Господ и се моля всеки ден да ми ги пази, че аз не мога да ги опазя. Положението понякога излиза от контрол като се превъзбудят  Crazy

Лара, как е днес Алекс?

# 69
Привет, нищо не съм чела 4 дни и какво виждам като влизам, то това и търсех де ...
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЧАВДАР - да ви радва, да ви слуша, да си суче кротко и да няма колики!!! Да расте весело и засмяно детенце и заедно с баткото да имат най-веселите игри и детство!!! На мама патенце - бързо възстановяване!!!
  bouquet  bouquet

# 70
  • София
Гал, мерси , че се сети за нас.Цяла нощ имахме температура, стигна до 39 градуса.Сутринта я мерих беше 37.6.Весел е играе си ,тича напред назад,Никакви други симптоми.Ако не заспал до 11ч. ще го заведа при педито.Давам му Нурофен.В момента в устата му е ужас.2 кътника+1 резец злизат.Предните нощи преди температурата през ноща се будеше и ревеше.Мисля, че е от зъбите, но може ли чак пък толкова.

# 71
Дани, освен зъби, може да е гърло и уши, те не се виждат. Заведи го да го прегледа доки. Друг вариант е варицела, в момента има бум в Младост и тя тръгва така с Т  newsm78

# 72
  • София
Ще го заведа, след малко.Ох, дано не е варицела  Praynig

# 73
Привет, аз вече започнах сериозно да се притеснявам, защото Ралица все още си "чисти" тази кашлица. Звънях на докторката - така било нормално-още 4-5 дни newsm78 Е, то ще стане 10 дни вече???? Много е тъпо, защото кашля от време навреме и гърдите са й чисти. Получава се от сополите-които вече не течат newsm78
А как забравих - миналата седмица се сдоби с 4 нови зъба, 2 от които кътници Rolling Eyes После да ми обясняват,че не е от зъби...
Аз след малко се командировам на село,че чичо ми почина в петък, и искам да съм близо до баба ми. Толкова се притеснявам за нея.

# 74
Цензура за Цветиии  Joy hahaha Joy

Цвети, не разбрах развитието със съседката  Thinking На нея не й ли е мокро, как така се крие  Shocked Моят мъж, нали е много уравновесен и спокоен човек  Rolling Eyes, на втория път влиза с вратата в съседите  ooooh! та после аз бера срам  Embarassed
Направо бан.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ами, Галл, развитие ще има днес, когато ще идва водопроводчика. Тука апартаментите са стари, трийсетгодишни, мъжо казва, че в техния сигурно не е правен ремонт на банята откакто са се нанесли. Тогава апартаментите ги издаваха с едни плочки в бяло и светло-синьо, а вместо теракот на пода имаше мозайка. Та при тях още така изглеждала банята, а сифонът на земята бил изгнил. Те са баба и дядо и двамата, къпят се веднъж седмично, явно теча е станал по време на ежеседмичното къпане. Хич не ги блазни перспективата, че може да се наложи да се разбива, а най-вероятно ще се наложи поне в областта на сифона. Може би парите ги притесняват, а в това отношение и ние не сме цъфнали и вързали. Най-много можем да поемем водопроводчика, не можем да им платим, ако се наложи ремонт на пода, обаче.
Ралица днес се събуди и тя сополива, сега съм с двете в къщи и се моля Калина да се закрепи до сряда, че да я изпратя на градина. Всъщност, тя ми помага като си играе с Ралица в детската, докато аз успявам да свърша нещо, но режимите им са много различни и много трудно ги напасвам. Sad Напоследък ме притеснява, че започна да проявява агресия към Ралица и то не когато са насаме, а когато види, че някой и се радва и и обръща внимание.  Tired И го прави едно демонстративно та да я видим, после седи наказана, реве, обещава, че няма вече и пак, и пак... Sad

Общи условия

Активация на акаунт