- 739
- На пазар
само,че е между мечката и кравата.

.А да ви питам,вашите деца опитват ли се да проявяват инат?Защото при нас положението става ужасно:ако не стане това което иска(или не вземе това),започва пищене,тръшкане,нерви големи.
Направо незнам какво да я правя.
Говоря,карам се,не.А винаги съм се възмущавала от такива деца,и сега и на мен ми се падна.
, явно всички минават през такъв период, пробват варианти... Дано да е така, де.Защото и аз така не понасям такива деца, а каква сцена спретна Мишо вчера в една бензиностанция
Успокоява ме факта, че като сме вкъщи не се лигави така, само навън, явно си мисли,че там ще хване дикиш. Само дето хората ни гледат възмутено и те така сигурно стискат палци да не им се "падат" такива деца
да ни разваляш добрите сватовски отношения сега , как не те е срам
Това са то приятелите - един ден си пиеш бирата с тях , на другия ден ти забиват ножа в гърба 

Айде, новобранци, чакаме ви да се подредите в в стройна редица (да папкате сладко от мамината цица) и да бъдете най-здравите дечица 
На нея не й ли е мокро, как така се крие
та после аз бера срам 
Е, то ще стане 10 дни вече???? Много е тъпо, защото кашля от време навреме и гърдите са й чисти. Получава се от сополите-които вече не течат
На нея не й ли е мокро, как така се крие
та после аз бера срам
Напоследък ме притеснява, че започна да проявява агресия към Ралица и то не когато са насаме, а когато види, че някой и се радва и и обръща внимание.
И го прави едно демонстративно та да я видим, после седи наказана, реве, обещава, че няма вече и пак, и пак...
Препоръчани теми