Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Цвети, и при нас е така - удря я, блъска я, спъва я, после се извинява, оплаква се, тръшка се, иска да го оставим да играе с нея... Confused Интересното при тях обаче е, че малката вече не му отстъпва по нищо и го пердаши здраво Mr. Green Та лека полека май ще се напаснат и няма да я дразни.

# 76
Гея, има нещо такова, аз за някои неща вече съм на позицията сами да се оправят. Например, когато се карат за играчка. Но едно е да се сдърпат едното да бутне, другото да отвърне и от играчка да стане плачка и друго , когато съседката е звъннала за нещо, зарадвала се е на Ралица и Калина от яд я блъска в гърба. Постоянно и говоря, обяснявам, че може да падне сериозно, да си удари главичката и после да я гледаме като онези дечица в инвалидните колички и че сестричката и е най-близкия и човек. Тя я гушка, извинява се, заиграва се с нея... до поредната проява на ревност.  Rolling Eyes

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Много ми е познато, затова аз като се гушка единия, гушкам и другия, за да не става така. Забелязала съм, че се ревнуват и гледам да го избегна. За сега слава богу, не стигаме до много груби прояви Thinking

# 78
Привет,
колко много страхотни снимки на сладки дечица  Heart Eyes и чаровни мами бременелки   Wink

Като става дума за инат и тръшкане и при нас е любим номер и често имаме постановки на "театър сълза  и смях"  Joy както казваме с мъжа ми на нашия палавник - "заслужилия народен артист"  hahaha
Обикновено се проявява като затворим някоя врата под носа му , където не е много желателно да ходи или си хареса да се навира на неподходящо за него място  и като искаме да го вдигнем и той се отпуска по гръб на земята, не ще да се изправи и както си лежи започва нарочно да си удря главата в пода  пък като го вдигнем продължава да си стяга краката, не ще да си стъпи и става още по-тежък    ooooh! Понякога го оставям да видя колко ще стои да чака  Mr. Green Ей в такива  моменти ми е най-трудно ако трябва да го вдигам и само гледам да го подместя по-полека, иначе си го вдигам и си го нося,  Скоро си мислех че май ще ми трябва един скейтборд или една количка за багаж да го качвам и да го возя така из къщи като се заинати  Mr. Green

От около седмица ни растат 2 нови горни  зъба почти едновременно, както сега има 4 отгоре през едно място встрани расте нов, не знам какви са точно кътници или други и от двете страни са поникнали по малко, а последните няколко нощи /без вчера/ се буди към 2-3 часа и се почва едно мрънкане и реване за около час може и два докато успокои...

Дая,честито ви християнче, да ви е живо и здраво  Hug

dorabella, съболезнования  Hug, в такива моменти е много важно близките да се подкрепят и да са заедно, защото наистина е много трудно...

# 79
Мараба и от мен Hug

Не съм чела 2 странички,но сега ще наваксам Mr. Green
Аууууу, Цвети как може да говориш такива неща  Crossing Arms да ни разваляш добрите сватовски отношения сега , как не те е срам  Crossing Arms Това са то приятелите - един ден си пиеш бирата с тях , на другия ден ти забиват ножа в гърба  gydi
Мда, при това със същия нож миг преди това са предложили да ти нарежат салатата, та случайно да не се задавиш.  Wink Twisted Evil

Споко бе,девойки,не се бийте Laughing Евчето е млада,права,красива мома.Нека се полигави малко с ергените,да вземе от живота /а и от тях Laughing/  колкото й трябва.Сега й е времето Mr. Green Накрая обаче ще осъзнае,че Жорето е единствен и по-красив и добър от него няма Laughing bowuu

Ииии сега да попитам дали всички сте получили през април /и май евентуално/ майчинството си и детските? Защото днес бях в банката и исках извлечение да видя кога са ми внасяни последно помощите и се оказа,че  през февруари и март съм си ги взела и от тогава-нъцки Thinking И се чудя защо така newsm78

# 80
Мараба и от мен Hug

Ииии сега да попитам дали всички сте получили през април /и май евентуално/ майчинството си и детските? Защото днес бях в банката и исках извлечение да видя кога са ми внасяни последно помощите и се оказа,че  през февруари и март съм си ги взела и от тогава-нъцки Thinking И се чудя защо така newsm78
Не че много ги разбирам нещата, но до колкото имам наблюдение детските за април ще ги получиш след 15.05 а обезщетението за отглеждане на дете (демек ония 240лв.) в края на Май  Peace

# 81
Мараба и от мен Hug

Не че много ги разбирам нещата, но до колкото имам наблюдение детските за април ще ги получиш след 15.05 а обезщетението за отглеждане на дете (демек ония 240лв.) в края на Май  Peace

Аха.Е,така звучи по-добре.Иначе аз се чудя и мая защо не получавам никакви пари вече  втори месец Thinking

# 82
Щях да пропусна най важното. Патенце честита рожбичка много щастие и късмет на цялото ви семейство!

# 83
# 84
Привет и от мен!

Пате, ЧЕС-ТИ-ТО!!! Да са ти живи и здрави и двамата юнаци!
И ако имаш нужда от помощ- звънкай!

Толо, и моя Дими има някакви дефекти по зъбките. Второто му горно зъбче отдясно е като счупено в средата, май му липсва емайла. Но е изникнало малко от него,та е трудно да се види. На двете предни зъбчета пък точно до венеца е като мръсно, но не успявам добре да го мия с четката, постоянно му давам да гризе морков, краставица, домат, но ефект няма. Другото второ горно е май с нещо като точици... Не знам къде да го заведа на зъболекар, защото тук няма свестен, и не знам дали има смисъл засега, т.к. не знам как може да му оправят зъбите ако се наложи, освен с пълна упойка, а засега не съм съгласна на това. И аз ще се опитам да го снимам и да ти покажа и ще съм благодарна ако ме посъветваш какво да предприема. Засега се опитвам да огранича захарта и подсладените храни, да давам повече сурови зеленчуци и плодове за гризане, да мия зъбките по-старателно с безфлуорна паста. Флуор не сме приемали, по-скоро може да има липса отколкото предозиране  Thinking

# 85
Приземявам се само, после ако имам време ще се включа по-подробно. Вече сме си вкъщи и чакаме бати да се прибере от яслата, за да стане веселба.

# 86
Яна,аз не съм се сблъсквала и нямам никакъв опит със смущения в развитието и аномалии във временното съзъбие,но принципно,ако петната са участъци с по-ниска минерализация се третират със специални флуорни лакове с цел да се запазят забите от кариозно разрушаване и да достигнат максимално близо момента на естествената смяна.Ако петната са лъскави няма проблем,освен естетически.Ако повърхността е без блясък,матова и/или грапава,тогава има голям риск там да се развие кариес и последващите му усложнения(пулпит,гангена) и тогава е необходимо лечение,защото ранната загуба на млечен зъб носи много неблагоприятни последици.Така че вариантът за лечение с пълна упойка е краен-при множествени дефекти и обикновено при деца с психически заболявания.Иначе си права,че засега е рано да се каже.Трябва да изчакаш.

Оооо,Пате!!!! Една силна виртуална прегръдка от мен!!!  Hug И нали знаеш....очакваме снимки....когато и ако смогнеш!  Heart Eyes

# 87
Пете,добре сте си ни дошли Hug нямам търпение за разказ от теб за първата среща на двамата юнаци Heart Eyesи снимкииииии

# 88
Добре дошла,Пате  Hug

# 89
Пате как сте, как е дребосъчко, ами ти? И аз нямам търпение да ви видя в комплект

Общи условия

Активация на акаунт