Отговори
# 90
Ааааааа Патееее, добре си се завърнала. И искаме снимкииии и разказ.
 И как реагира баткото? Той от кога е на ясла? Как я прие?
 Ето от любопитство тезалях  направо  с водопад от въпроси.  
 Хайде да се наредите и оправите пък ние ще си любопитстваме.

# 91
ПатеHug! Чакаме разказ и снимки!

Силве, като видях красивите снимки се сетих, че ме питаше къде сме ходили... Извинявай, но с тези проблеми съвсем съм изключила. Ето тук бяхме http://kedar-bg.net/, и наистина е страхотно за всякакви поводи, вкл. и за следващата национална среща.
А, за предстоящата - надявам се дотогава да ми отминат поне прилошаванията и да мога да дойда. Peace

Оказа се, че освен старият, проблемен инсулин(който се е влошил жестоко от целия период на бременност и кърмене, съответно без лекарства), от скоро си имам и хашимото. Това е положението. Благодаря на всички, които ме мислиха и ми писаха! Hug

И последно - страхотни са снимките на всички дечица! Толкова много си личи, че са обичани, щастливи, обгрижвани... Всички греят по един и същи начин! Heart Eyes

# 92
  • окр Пазарджик
Здравейте момичета!
Идея си нямам от кога не съм писала  Embarassed , така че при нас всичко е ново.
Първо, проходили сме преди два месеца по повод което лично замесих една содена питка. Е , като на прима виста стана добре , изяде се нищо не остана от нея  Mr. Green . Сега за предметите, бях наредила само такива които не е виждал и ги бях нарекла с много готини професии, ала баба му (свеки) дойде с една топка голяма шарена, да я сложим та да я сложим, за спортист ще я наречем! Е познайте от първия път за какво се хвана . Не че е лошо, ама някак не е истинско така.
Второ, минахме един гаден вирус с разстройство и повръщане,който ни мъчи 5 дни и нощи  Crazy и след това веднага ни налегна една сополива хрема, ала и от нея се избавихме геройски.
Сега ходим по-стабилно , но не съвсем , има какво да се желае още, затова пък пада по-често от преди, дори спрях да броя цицините и синините .
Ето и няколко пресни снимки от нашите разходки

По-късно ще пиша пак,че искам да ви споделя нещо.Чао за сега.   bouquet

# 93
Пате Hug добре дошла Hug чакиам с нетърпение разказчето Grinning бързо възстановяване и дано да се нагодите скоро Heart Eyes  bouquet

МамаЗ, аз не се включвам много често, но те мисля и се надявам скоро да се чувстваш по-добре Hug

Бори, страхотни снимки Heart Eyes дечицата много хубаво си играят заедно Grinning

Маринче, страхотни снимки! Много добре изглеждаш. Аз започвам фитнес от утре!

За тръшкането -- моята София така се тръшка като не стане нейното ooooh! чак къдриците й се изправят от зор Laughing а с бати си играят добре, е, млатят се от време на време, но интересното при нас е, че тя започва с боя първа, побойничката ми малка! Ние вчера тук празнувахме Денят на майката и София ми направи специален подарък най-неочаквано проходи Heart Eyes сега бати я води за ръка, вдига я, когато се опитва да се покатери на леглото или дивана, много са сладки заедно. Като се замисля май й се дразни само, когато реди колички или конструктор и тя изведнъж се появява и започва да му разваля творенията, тогава я поглежда смутено и пита с възмущение: "Ей, бебе, защо правиш така?"  Joy Joy Joy

# 94
Пате, добре дошла! И аз се нареждам да чакам за снимки и разказ Simple Smile

Рени, много сладко Simple Smile

Мама З, добре че поне се разбра какво ти е, дано намерите и правилното лечение! Искам си те пак щастлива и спокойна за да ни пишеш прекрасните си постове!

# 95
  • окр Пазарджик
Да се включа пак.
Забравих да пиша, че знаем разни думички като кола,бипп (тези са първите щом се събудим),мама, тати,баба,бебе,биба,татррр(в превод трактор),гел (за зъбките), гюл (хляб), ялуа(за ябълка и всички плодове,освен банан, който е баан) и разни други, тези употребяваме най-често.
За тръшкането и при нас го има, просто не признава отказ, понякога искам да се гръмна, такъв рев неистов наддава, комшиите какво ли си мислят незнам  smile3555 Втази връзка по-опитните мами да дават съвети за справяне със ситуацията.

Рени мерси за комплимента.

Имам новина, а тя е че съм бременна. Чак днес успях да отида на лекар. Всичко е ОК. Така,че може да ме впишете към повторно бременеещите с термин 22.11.2010.
А ето го и човека

# 96
  • Пловдив
marin4e ,честитооооооо.Лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 97
Леле всички повтарят бремености,чак се замислих и аз.Браво,лека и безпроблемна да е за всички чакащи мами.Днес след дълго разминаване се запознахме с Алхимика и Котето,както и техните бонбони.Целувки за всички. Heart EyesА на болничките бързо оздравяване.

# 98
Маринче, Честито! Чудесна новина! Ех, как се зарадвах Grinning Пожелавам ти много лека бременност и здраво бебче на финала! Heart Eyes

Февруарките се множим! УРА! Колко много смели мами сме се събрали baby_neutral Blush

Нелинда, не го мисли, действай Laughing

# 99
Здравейте момичета   bouquet
Пате добре дошли с малкия мъж  Hug Чакаме снимки и разкази за батко и бебе  Mr. Green

Мамо Зари всички искаме да те видим на живо , стискам палци да се оправяш бързо и да можеш да дойдеш на срещата  Praynig

Аз вчера забравих да докладвам какво се случи на нашия прощъпулник  Simple Smile Общо взето аз очаквах да се получи малко по-добре , но важното е , че спазихме традицията Wink Мамуна първоначално дори не забеляза предметите защото беше заета с питката , но след това все пак взе един тефтер и една ножица, които бяха определени съответно за журналист или писател и фризьор, но днес Пети ми даде идея за сборно от двете - предприемач , което не е зле Simple Smile Нооо : "ще поживеем , ще видим" дет сЪ вика  Mr. Green

Маринче честита радостна новина   bouquet Пожелавам ти лека и много щастлива бременност Simple Smile 

# 100
Маринче честито.Лека и спокойна  бременност .

# 101
Февруарките се множим! УРА! Колко много смели мами сме се събрали baby_neutral
Луди глави, бих казала. Wink Ама как беше онази фраза на дядо Вазов:"Лудите, те да са живи!" Нещо такова май...  Embarassed
Маринче, честита точица. Съветите за справяне с тръшкането са "Спокойствие и само спокойствие!" (а да видим ще познаете ли на кой известен приказен герой бяха тези думи  Wink ) и тапи за уши. Другото на теб не ти се препоръчва.  Naughty Mr. Green
Зари,  Hug от мен. Важното е, че са разбрали какво ти е и ще последва адекватно лечение. Вярвам, че всичко ще е наред!  Hug Бих цитирала и д-р Хаус тук, ама много ще ми стане.  Mr. Green

# 102
  • Sofia
Маринче, честито!!! Лека и спокойна бременност ти пожелавам! Всичко да е все така ОК!   bouquet   bouquet   bouquet

Пате, добре дошла!  Hug Hug Hug

Да живее Карлсон!!! Mr. Green Joy

# 103
  • в гората
 Маринче, честито!Леко бременеене  smile3525!Супер сега вече сме две за ноември, а и термините са ни съвсем близки. smile3521

И аз да се похваля с една новина от днес - чакаме отново сини гащи! newsm44

# 104
Марин4е,ЧЕСТИТО! Много са хубави тези вести !  Hug  Чак носталгично ми става....

м@м@,страхотно! Сбъдна ти се желанието!  Grinning

Зари,сега вече ще се регулират нещата и очакваме типичните включвания от тъщата на бъдещия японски зет!  Hug

Марте,ти се загуби тези дни,но аз да ти напомня за твоя зет.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт