Отговори
# 105
Ех, че хубава новина!
Маринче, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!  Hug

m@m@, и на теб честито за сините гащи!
Бременелките, евала за смелостта!

Зари, надявам се скоро тревогите ти да свършат и да ти се върне музата за писане!  Hug

Толо, ама много готин тоя Боян! Да знаеш, че и ние сме му хвърлили око и борбата ще е безмилостно жестока  Twisted Evil

Пате, добре завърнала се! Чакаме снимки и пикантерии  Laughing

# 106
Имаме победител!  Mr. Green
М@м@ на дв@м@ к@лп@з@н@, честито, пак ще дърпаш пишки!  Mr. Green
Абе няма ли кой да ме банне?!  Crazy

# 107
Ей, за малко ме нямаше и го ударихте през просото... Цвети, да не посочвам! Mr. Green

Много ви благодаря на всички, естествено, че не съм се тръшнала и ще досаждам пак. Само изчаквах да мине днес, да ми поставят спиралата, че да пиша спокойно... Whistling Mr. Green

Марин4е, честито! Много, много се радвам!

Аз, наистина не вярвах, че е толкова хубаво, пълно и пълноценно с две деца. Смятах, че това са някакви фантазми... Но сега се чудя как сме живели преди. Толкова ми е пълно на сърцето, че не ми пука какво ми е на гушата. Laughing

Лека нощ и умната, защото всички майки с три деца се изпокриха дълбоко... Нали виждате? Grinning

# 108
  • в сърцето на един мъж...
Маринче, честито  bouquet
Много зле ми действате, ей, почнах да мисля за трето Embarassed

# 109
Честито Маринче, лека бременност и здраво бебе на финала! Много сте готини на снимките!
Зари и аз съм с Хашимото, пия си лЮкарствата и си "свиркам", само дозата трябва да се нацели, за да може да се оправи обмяната на веществата и да отслабваш спокойно.
М@м@ честити сини гащета /отново/ - ще го карате ли до момиче?  Joy
Гея, аз съм се настроила за инвитро есента и нямам нищо против този път да са две  #Crazy
  bouquet  bouquet

# 110
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile

Завърнахме се Simple Smile

Честита бременност, Маринче, лека и успешна и едно малко сладурче на финала Simple Smile

Пате, аз ти честитих във ФБ, но добре завърнала се и при нас тук, дано имаш време и да пописваш и симчици да пускаш  Hug

Силве, ама Боян на тази снимка ужасно много прилича на теб, то май и по принцип си прилича на теб, ама на тази снимка много Simple Smile

Дани, как е Алекс днес?

Виде, честито синьо вързопче, много хубаво, че се е получило както си си мечтала и на теб пожелавам лека и успешна бременност и дано и двамата ти юнаци са кротки и да можеш да им се радваш и на двамата вкъщи, пък каквото такова, важното е да са живи и здрави!
Гледам много снимчици в последните темички, супер се радвам на мъниците, направо ми стоплят сърцето, затова и аз да ви пусна от Копривщица няколко:

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 09:57 от iva_angel

# 111
  • окр Пазарджик
Благодаря ви за пожеланията! Имах нужда. Бяхме решили първо на свеки да кажем очаквайки да се зарадва, а тя дори не ми честити, вместо това ни каза че нямаме акъл и се изчеса като пръдня и не сме се виждали от тогава.
М@м@ и аз си помислих същото   Grinning . Надяваме се за момче , за да си играят и да не им е скучно.
Болните мами и деца да оздравяват! Хайде чао за сега, пак щее включа    bouquet Хубав ден на всички!

# 112
  • Пловдив
marin4e ,свеки се е уплашила повечето от вас май  Laughing

Ще й мине и ще се радва на бъдещето внуче повече от всички
Отделене е въпросът,че реакцият й не е никак уместна

# 113
Маринче, Честито! Лека бременност, бързо раждане и кротко момченце на финала!
Ние сме добре, засега Чавдар повече слуша и спи от брат си, но е страшна ламя - за 10 мин. направо ме пресушава и отваря устата като риба на сухо.Дано и занапред да е така.
Краси е друга работа - няма такава ревност, няма такова чудо, дано да се оправят нещата, че иначе лошо. Когато взема Чавдар за малко изапочва едно пищене, сърцераздирателен рев, абе страшна картинка и затова докато тази седмица майка ми е вкъщи ще избягвам да държа бебока в присъствието на Краси, че да не го стресирам допълнително. Абе ще се напаснат нещата, няма да е лесно, но ще се справим. Иначе той сякаш усещаше, че ще раждам, защото 2-3 дни преди раждането беше ужасен, когато ме оставиха в болницата с баща му така жално се разплака, протягаше ръчички и направо хълцаше, че не знам как не се върнах  с тях и през цялото раждане ми слех за него. След като родих се поуспокои, но вчера в яслата направо ги е подлудил, щом са се оплакали на баща му от него, нещата са били страшни.
Та за раждането -на 05.05 бях на тонове и на преглед, докторката ме прегледа за разкритие и направо се изцъкли - бях със 6 см, но без контракции. Тя искаше да ме остави за раждане, но аз отказах, защото имам лош спомен от предизвикано раждане и исках нещата сами да се случат. НО не стана така - до петък нямах контракции, но вече бях със 7 см, отидох пак да ме види и останах за предизвикване, защото пък нея нямаше да я има в събота и неделя и бях сигурна, че точно тогава ще започне всичко. Сложиха ми окситоцин, на който аз въобще не реагирах и за 2ч имах само 1 см разкритие и доста слаби контракции. Спука ми водите, полежах щще малко и тя ме пусна да се разхождам. След 10-15 мин имах пълно разкритие, ужасни контракции и след 2-3 напъна вече бях мама на двама. Имам 2-3 външни шева, за които малкия допринесе в последния момент, но живи и здрави ще ми минат. Понаболяват ме шевовете, защото са на много кофти място, но аз се чувствам доста жизнена и в кондиция.
Ако има други въпроси с радост ще отговоря!
Снимки може би по-късно ще пусна.

# 114
Браво Пате, аз също бях само с едно 2-3 ужулвания втория път и всичко стана по-бързо.Така, че бремелинки имайте едно наум.

Рени мерси!Играят си,търсят се, посбутват се,посбиват се, ревността е малко за сега и  дано е така и занапред.

Зари Hug

Маринче честито и лека бременност!

# 115
Маринче, честито за хубавата новина! Много се радваме всички за теб, а скоро и свеки ще омекне, според мен просто новината й е дошла изневиделица.

Дани, как е Алекс, има ли подобрение?!?

Днес съм на разходка в Морската градина  Wink Wink Wink с Теди, Деси, Евичка и Велизарчо. Фотоапаратът остана в София, но ако те носят, предполагам, че довечера ще има снимки, за да ни завидите на биропиенето.

Гея, забравих да пиша, но сме тук до 24-ти май, май с теб ще ни се размине срещата. Нещо напоследък много ме е примързяло и не знам дали ще се класирам за националната среща, че тогава сме с тежка програма, но има още време, ще го измислим.

# 116
  • София
Маринче, честито коремче!
М@м@, браво за сините гащи, ти нали пак мъж искаше?
Пате, радвам се, че е минало лесно и бързо. Сигурна съм, че много скоро Краси ще свикне, че има и друго бебче, а той е батко:)
Силве, Боян както винаги е много готин, Иве, вие със Стани също.

Ние излизам за кухнята, после из кварталните градинки. Мишката и расте кътник и е доста кисела. Може и към центъра да ходим...
Пети, приятна ви разходка и бързо да се връщаш, че и тук те чакаме за разходки. А в Морската градина сигурно е супер...

# 117
Маринче, честита нова бременност! Чудесна новина  Hug Пожелавам ти спокойна и безпроблемна бременност, леко раждане и здраво сладко бебче  Heart Eyes

М@м@, честито за сините гащи, много мъже се нареждат в очакване напоследък  Laughing

Пате, Добре дошла  Hug Hug Hug Много се радвам за теб че всичко е минало спокойно и леко и вече си гушкате малкото бебче вкъщо. Беше ми интересно да разбера как го приема  баткото вкъщи защото и на мен ми казват познати че в началото ще има голяма ревност особено като е малка разликата и да се настроим психически за труден етап докато свикне баткото  Laughing С времето ще приеме братчето и ще им бъде много забавно заедно  Heart Eyes

Напоследък на Дани му е много интересно като ме види по открит корем и както пъпчето ми е изпъкнало вече, много обича да идва до мен и да го натиска с пръст все едно е някакво бутонче и много се кефи, аз се шегувам да не натиска много  че да не го  ритне братчето отвътре  Laughing

Аз, наистина не вярвах, че е толкова хубаво, пълно и пълноценно с две деца. Смятах, че това са някакви фантазми... Но сега се чудя как сме живели преди. Толкова ми е пълно на сърцето, че не ми пука какво ми е на гушата. Laughing

MamaZ, така както пишеш за двете деца, един мой колега ми казваше същото когато бях бременна с Дани, че като се родило първото им дете са се чудили с жена му как са живяли допреди без дете, че то много ги радвало, а после като се родило второто пък са мислили какво са правили досега само с едно, много пълноценно се получавало семейството Simple Smile

# 118
  • София
Маринче, честита бременност!Едно здраво и  сладко бебче на финала ти пожелавам!
Пате, добре си се завърнала вкъщи.Ще отмине ревността, но в началото е неизбежна явно.
Виде, честити сини гащи.

И сега за нашите проблеми:Алекс през ноща пак вдигна температура  Sad, но беше невъзможно тогава да му я премеря.Опитах да дам и Нурофен , но почти без успех.
Сутринта нямаше вече, но към 12ч.вдгна до 38.7,, успях да му дам 2мл. Нурофен и веднага спадна, сега спинка.Незнам на какво се дължи тази температура.Педито каза-зъби, но колко ще продължи  ooooh!.Ако до утре не му е минало, мисля да го заведа някъде другаде.Иначе си играе, обикаля, храни се.
Остана  още един кътник, който се вижда на фронта да избие и стават 4.

# 119
Пате,добре дошла отново!Радвам се,че вече сте си у дома и скоро се надявам братята да се напаснат един към друг и да нямате проблеми.Ще чакам с нетърпение снимки на малкия мъж.

Маринче,страхотна новина!Желая ти лека и безпроблемнна бременност!

М@m@,честити ви сини гащи!

Ларакрофт,дано се оправи бързо детето и да се окаже,че наистина е от зъбките  Praynig

При нас нищо ново и затова пускам снимки

Общи условия

Активация на акаунт