Отговори
# 120
Пате,браво на теб,радвам се ,че си се справила геройски с раждането. HugЗа ревността,дано скоро отмине.Лора все още на моменти се случва да ревнува след година и три месеца.
Маринче,честито коремче! HugА за свеки,не се ядосвай,при мен майка ми така реагира,а сега и е любимото внуче. Simple Smile
М@М@,честити сини гащи!Ще си имаш мъжки отбор Hug
Дани,дано е от зъбите и се оправяйте бързо Hug Hug HugМного хубави снимки сте си направили в Пловдив.Звънни следващият път да отскочим и ние,за да се видим Wink
Много пораснали дечица виждам на всички снимки,няма да изброявам,за да не пропусна някой,ето снимки и от нас:

сори,но не мога да ги смаля Embarassed

# 121
Маринче, честито, миличка! да ти е леко и спокойно до края и после - още по-спокойно и леко! стискам палци!
Маме, на теб също - честити ти втори сини гащи!

ма много сладка е станала темичката - с толкова хубави новини и страхотни снимки!
красота!

Пате, странна работа с това разкритие - ма ти нищо ли не усети? брееее, чудно с вторите бебета как светкавично се развиват нещата при раждането, а пък ти... все пак добре, че не си отишла за секцио! 2-3 шева все ще се изтраят - дано бързо да мине болката и неудобството! дай някоя снимка да го видим това Чаченце! аз познавам 10тина Чавдаровци - все готини пичове! единият ми е добър приятел от детската градина още, а друг пък ми беше гадже преди години - все грижовни сладури, духът на компанията! не знам от името ли, от що ли!

аз още си боледувам, зубря теми, чакам с нетърпение всяка сутрин да се чуя с Даничка, а тя точно като звънна прави такъв джангър - пее, пищи (от кеф ли, що ли?), повтаря ало, отвреме-навреме извиква и по едно "мама"...а на мен ми се реве...
дано да смогна до другата седмица да поназубря повечето неща, че да ида за ден-два да я видя! била много неспокойна през нощта - майка ми казва, че май кучешките зъбки тръгнали, пък аз като знам как всички най-много от тях се оплакват...
научила как охлю-бохлю си показвал рогцата, как се гримира леля й, как се бръсне дядо й и къде били мустаците на прадядото! само думички не искала да казва много-много! ох, ще се пръсна, че не съм с нея!

# 122
Маринче, честито  bouquet
Много зле ми действате, ей, почнах да мисля за трето Embarassed

И аз така  Grinning  Направо отвътре ме гризе и не ми дава мира  Joy
Ама като знам , колко време ми отне правенето на първите две и през какво минах , едва ли ще ме огрее за трето  Rolling Eyes

Честито на милите ни майчета ! Да растат кротки и послушни дечковци !

# 123
Грях ми е на душата, ама аз понякога си мисля"К'во ли се тиках като прасе в кланница за две, лошо ли ми беше с едно дете?!". Отмина при мене този период с искането на три, много кратък беше. Не, че не си обичам децата, ама вече откакто се помня не е било да поставя себе си на първо място. Естествено, когато са кротки и си играят и когато се сгушат в мен, съжалявам че си мисля подобни неща. Моля се само да са ми живи и здрави. И не искам трето, поне на този етап.  Stop
Между другото, чувала съм, че до две години след раждането родовите пътища още не са напълно затворени може би затова е толкова лесно с породените деца. Дано и другите ни бремелинки родят бързо и лесно.
Патенце, много се радвам, че всичко е минало добре!   bouquet И чакаме първата фотосесия на майското ни февруарче.  Hug

# 124
  • София
Аз нали съм клю-клю, във ФБ вече има снимчици на малкия Чавдар, страхотен е, да им е жив и здрав Simple Smile))

# 125
Пате, радвам се че раждането е било леко Simple Smile
За ревността на мен много ми помогна слинга Simple Smile Слагах Дими в него да суче и се занимавах само с Алекс- ровехме снега, разхождахме се и постоянно му говорех за "нашето" бебе и че "ние" се грижим за него. Но според мен помогна това, че бебето докато е сгушено в слинга и суче не иска никакво внимание или грижа (т.к. ги получава неусетно Simple Smile ) и Алекс видя че въпреки бебето аз пак съм си неговата мама и пак го обичам и му обръщам внимание Simple Smile
Също така избирах такава поза за кърмене че да мога и него да го гушкам, да го галя, да му говоря, за бебето се грижех някак между другото и все изкарвах че и той участва в грижите Simple Smile И всички, естествено му носеха (по моя препоръка) подаръци за това че е станал батко и все му обяснявахме колко е важен сега, защото е батко на бебе Simple Smile
Твоят Краси е доста по-малък, но мисля че с повече гушкане детето ще се успокои и ще приеме новия член на семейството.

# 126
А как да ги видя снимките във ФБ,не знам как да я намеря?

# 127
  • Пловдив
и аз я нямам в приятелите  Rolling Eyes

# 128
  • София
Момичета, а мен имате ли ме, аз съм Iva Gancheva, ако ме имате - пишете ми там и ще ви я "препоръчам" за приятел Simple Smile

# 129
Аз нали съм клю-клю, във ФБ вече има снимчици на малкия Чавдар, страхотен е, да им е жив и здрав Simple Smile))
И аз съм клю-клю, ти само си по-бърза.  Wink Mr. Green

# 130
  • пак там
Пате, честита ти втора радост!  Hug

Аз пък да се изфукам - Енчо днес ясно и отчетливо каза "ЕйСиДиСи"  Mr. Green Явно ще врънка довечера вуйчо си да го води с него...

# 131
  • София
Привет момичета! От вчера искам да пиша ама малката мрънка, а днес направо ми изключи компа.
Пате, да те е жива и здрава мъжката рожба!
Честито и на мама Маринче за бременноста лека и безпроблемна.

# 132
Привет и от мен!  Hug

Имам едно питане - омазнявате ли още телцата на дребосъците си с бебешко мляко или олио?
Нашето свършва и се чудя да купувам ли ново или вече е голяма за омазняване  newsm78

# 133
  • Пловдив
Имам едно питане - омазнявате ли още телцата на дребосъците си с бебешко мляко или олио?

аз да,но не така обилно като новородено,а умерено

# 134
Аз пък от самото начало с нищо не съм го мазала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт