Отговори
# 135
Добър вечер!
 Пак почвам с честитките Hug М@м@, честит син щтъркел! Laughing Цял футболем отбор ще събереш във вашата къща Mr. Green
Маринче, честито коремче- лека и бвзпроблемна ! Твоята свекърва в шок е била явно, как може да не се зарадва. Да не са и мн внуците Wink
kremucka, след бяня вечер мажа с тоал. мляко   Peace

На 4 юни е примиерата на Секса и града 2- съобщение за фенките / ако не знаят / Laughing Flutter
Лека вечер от мен на всички!

# 136
  • Пловдив

тримата разбойници-от ляво на дясно-Виктор на Кониконкони,Таня на Елфита и Ани на Дането22

# 137
Много са хубави тези нашите деца Laughing Laughing Laughing.Честито на всички нови бъдещи мами.Ние за сега ще пасуваме за още деца,но ако вземе че стане няма да го върнем Mr. Green
Аз мажа Маги обилно с олио(лятото с мляко),но през ден,два.Лека за сега.

# 138
  • София
Айде да се включа за мазането и да си лягам Simple Smile Аз мажа Стани всеки път след баня, но само на сгъвките на ръцете, краката и вратлето с мляко или кремче, но не и с олио, масажчето още си го правим както и гимнастиката, но на сухо Wink))) Айде лека и спокойна вечер от мен  Hug

# 139
И аз мажа с мляко всяка вечер след баня и май ще си продължавам още. Пък на Ванеса и е видимо приятно масажчето.

Лека и от мен!  Hug

# 140

Аз пък да се изфукам - Енчо днес ясно и отчетливо каза "ЕйСиДиСи"  Mr. Green Явно ще врънка довечера вуйчо си да го води с него...
Това си е сериозен повод за гордост.   superuu
Спрях да мажа в началото на лятото. Даже имам половин опаковка мляко на Себамед, към края на годината му изтича срока.  Rolling Eyes
Много е сладка пловдивската банда!  Heart Eyes

# 141
И аз продъжавам да мажа с Олио на Джонсън(внос,не БГ  Peace),че му е много суха кожата.
А как смешно са му изгоряли ръцете на китките,като че ли не съм го мила от 1 година  Whistling.

Днес сутринта около7.30часа са намерили батко на Валето(2г. и малко отгоре).Комшииче от другия вход си отключил вратата след като майка му отива на работа и слезнал от 5 етаж по пижама и свеки са го видяли и го закарали у тях.Таткото уж се събудил,но пак заспал .Изтрпнах като ми разказаха,но следобяд малко  gydi таткото  Whistling

# 142
И с риск да ви досадя тая вечер да ви покажа как вечеря нашата принцеса всяка вечер.  И това е след като тя е вечеряла вече, т.е. изяла си е супата със сухари до дъно Laughing

Хванали сме я по време на реклами. Няма да ви казвам, че колкото има разпиляно по масата, толкова има и под нея. Обмисляме да си вземем кокошка за домашен любимец. Опитвам се да я науча да си седи в столчето за хранене, но тя пищи направо. Иска да бъркани из нашите чинии  Joy

Айде лека вече от мен и сори за многото снимки, ама не сме се показвали скоро, пък и пролетни ние нямаме  Embarassed

# 143
  • пак там
Божеее, хората спят по това време, а мен нещо сън не ме лови...

Хайде и от мен малко снимчици...

# 144
Пате, чуден разказ! И аз моята София я родих за половин-един час след пристигането в болницата. Напънах се два пъти и излезе (за разлика от брат й, на който му трябваха 10 часа, че и накрая заседна и трябваше да го издърпат с форцепс Rolling Eyes) А Краси е нормално да е така в началото, но както ти казваш ще свикне. Бебето и яслата са си промени, трябва му малко време Hug

kremucka, моята София яде по същия начин! Бърка по чиниите с пръсти и яско се омазва Laughing а ако я сложа в стола за хранене веднага се изправя и започва да се катери по таблата, даже като я вържа се измъква хитрушата, опасна е ooooh!

Ох, как ми се гледа Секса и града Simple Smile май ще търся детегледачка Party

# 145
Кремуцка,направо се изумих как Ванеса яде салата!!!  Shocked Боян прояде миналото лято за първи път... ooooh! Ралица върви по неговите "злояди стъпки". А как издържаш психически на "творческия хаос" ?  Embarassed

# 146
Добро утро!!!

с новата и придобивка от вчера, но първоначално се беше засилила тя да сяда, а аз да я возя hahaha

Раде, на Сияна също са и изгорели ръцете. И аз имам вече тен от обиколки по улиците Sunglasses

Приятни разходки на вс днес! Flutter

# 147
Ками,много е сладка Сияна!Малка кокетка с гердан!  Laughing

Рися,тази "бодлива" ограда от балони дали ще удържи малкия голям мъж?!  Heart Eyes

Вижте как Ралица се включи в голямото национално четене...

А тази е от вчерашния рожден ден,на който бяхме.

# 148
Привет мами,

Ками, Сияна е чудесна, направо ме разби с гердана /сигурно е твой?/, а кокошчица ще ви трябва непременно щом хапва салатка с вас.

За Раличка да не говорим, ще я крадем, то се е видяло, че и учена даже, бреййй...

Пловдивския отбор също е чудесен - на Ани да и изям опашчиците /искам и аз да връзвам такива .../
При нас новото е, че Михеле проходи, още не съм му правила прощъпулник, но и това ще стане, сега е сополив и кашлюка малко - мисля че зъби го мъчат горкото - "краде" чужди биберони в градинката, за да чеше венците, освен това е започнал да се кара с децата за играчки, реве и се тръшка, ако не му уйдисам/тази думичка е за Галл/ на акъла. Ръчичките му са черни като на цигане до китките, както и лицето, отслабнал е 2 кила от търчане,.... ами толкоз. /изречението е в стил Ивето, макар че тя изневерява на стила си и е много кратичка клю-клю/.

Много ми хареса начина на Яна за справяне с ревността , ще направя и аз същото когато дойде момента.

Пате, радвам се че е минало леко и безпроблемно раждането  bouquet

Дани, дано е от зъбите Т на Алекс и скоро избие, че да му мине на детенцето!!
Хай до скоро,  Hug

# 149
  • пак там
Толо, не го удържа за дълго, само докато ги изпука всичките.  Mr. Green Голям фен е на балоните, вкъщи имаме винаги поне по десетина надути. И като се спукат, ходи при баща му да прави от остатъците малки балончета и много им се кефи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт