Отговори
# 615
Ири  моите съболезнования! Sad
Коте да ти е честита новата придобивка Wink
Виви и аз съм от неполучилите пари, а и детските ги няма още.
Галл имаш рецепта за всяка болежка и аз съм се възползвала от съветите ти ще те обявим за фармацефт-лечител на темата.  Hug
Пете кажи как сте, пълна ли е лудницата във вас?  Wink
Аз малко минах към наблюдаващите и непишещите, но не изпускам нищо Simple Smile Гледам снимки и ви се радвам!
 Hug на всички!

# 616
Ири, моите съболезнования, да почива в мир милата ти майчица Cry

При нас нещата вместо да се подобряват се закучват ужасно, имам чувството, че от 2 месеца съм постоянно под напрежение, сега вече повече от 10 дни сме с гнойна ангина от стрептококова инфекция, пихме Панцеф 7 дни и уж нещата се подобряваха, но тогава пък ни протече гной от ушите, на пожар тръгнахме към София, че моят мъж много е страдал от уши и му е болна тема, в Исул я прегледаха и й изписаха нов антибиотик Аугментин, но пък снощи пак вдигна температура, днес вдигна 39,7 при това 2 пъти и така се панирах, че не знам как не се гътнах, вече не знам доброволно ли да се отправяме към някоя болница Sad и дали няма още да се влоши там? Сега пък ни препоръчаха и изследване за инфекциозна мононуклеоза да правим, че симптомите били сходни, постепенно ме обхваща ужасна депресия, вече не ми стигат силиците.
Много Hug за всички болнички и бързо да оздравяват Praynig  

# 617
Стискам палци на всички болни дечица бързода се оправят! Дая, и вас са ви налегнали болести, дано скоро всичко да е зад гърба ви!
При нас лудницата е пълна и съм яко в джаза- Краси е неузнаваем, малкия е направо #Crazy,абе шок и ужас. Красун ревнува, тръшка се за всичко, крещи като обезумял, ползва ме за боксова круша да си изкарва нервите и такива неща, което мен много ме натоварва и отделно ми става криво, защото се държи така, сякаш ме мрази(трудно ми е да опиша поведението му).Малкият е със ужасни, ама наистина ужасни колики, нищо не помага, дори и кърменето, отделно се приспиваме по 4 часа(особено вечер) - естествено на гърда, което в един момент за мен става болезнено от това дълго плюнчене и филма е пълен.
НО моите са бели кахъри.
Коте, честита придобивка!

# 618

При нас лудницата е пълна и съм яко в джаза....

Милата  spoko скоро всичко ще се оправи след има-няма две три години, нещата ще се надедят и ще влезе всичко в релси. Ще имаш време да си починеш 20-тина години и после дойдат внуците...  hahaha

# 619
daya, акви са ви симптомите та ви диагностицират с инфекциознна мононуклеоза?
Нали и на нас ни я поставиха в Пирогов тази диагноза, но се оказа, че кръвния тест е отрицателен. тогава ни пратиха при детски хематолог да гледа кръвни натривки, но и той не заключи в позла или не на мононуклеозата.
Така че ти препоръчвам да направите консултация с хематолог. Тестовете в повечето случай дават грешни резултати.

Пате направо ти съчувствам. Аз с едно едвам се справям, а представям си с Йоан и бебе. Ами 4-ти км ще ме зазове.

Отивам да му правя фреш на малкия човек, че скоро почивката свършва. Вече доста време спи Simple Smile

# 620
  • Пловдив
Пате,не ти е лесно Hug.На Красунчо ще му мине ревността и ще приеме новото попълнение,но дотогава ще е екшън.

# 621
Пате, направо ти съчувствам. Дано скоро Краси спре да ревнува.

Коте, за морето и аз не съм навита по голо дупе и й купихме бански! Незнам как точно ще стане, но...

Аз пък преди малко се върнах от работата- и им поставих условие,че ще се върна от 1 юли , ако ми предложат хубава заплата-и сега ми е едно криво...току виж ме изненадат и ще трябва баш лятото да се връщам... newsm78

# 622
  • София
Пате, възхищавам се на куража ти! Аз на твое място да съм избягала с писъци... Страхотна си!

Леле, леле, защо така боледуват тия дечица? Cry

Маринче, няма лошо да се върнеш на работа, ще видиш, че даже ще си починеш. Simple Smile

# 623
  • София
Ири, моите съболезнования, нека почива в мир твоята майчица, не очаквах такива новини, но животът е непредвидим, смъртта също, сега тя ще живее в спомените ви и ще топли сърцата ви, винаги ще е с теб  Hug

Инче, аз купих на Стани от банските, които е показала Дани, не сме ги пробвали още, но с тях ще бъде, те имат ластичета и за крачетата и не е нужно да са с памперс дечицата, взех 2, за да се перем като се наложи Simple Smile

Стискам палци на всички болни да оздравяват бързо, Деси, Дая, направо не знам как издържате, пращам ви много виртуални прегръдки за вас и малките герои и дано ското всички болести са зад гърба ви!!!  Hug

# 624
  • София
Иве, а ти от нета ли ги купи?
Алекс вече спи доста време.Да става вече , че няма за кога да излизаме.заспа в 15  Crazy

# 625
  • София
Да, от нет-а и гащи му взех да се учим на гърне, ама да видим...Simple Smile

# 626
Въпрос към момичетата от Стара Загора (дано някой прочете Praynig)
Утре потегляме към болница, все още имаме колебания дали към Стара Загора или София, та бихте ли ми казали евентуално към коя болница в СЗ да се насочим?

Десика, Симона има гнойни налепи по сливиците, остро възпаление на ушите, вече доста време вдига температура, педиатърката и тя ни каза, че се съмнява(ла) за инфекциозна мононуклеоза, но каза, че според нея не е, защото е щяла да се обрине от аугментина, въпреки това ще направим изследването.

# 627
  • София
Дая, аз знам 3 болници в Стара Загора, 2 частни и окръжната болница, но нямам впечатления от никоя, ако искаш обади се на Вени или на Дони по телефона, щом е за детенце не вярвам да има проблем, всъщност, ако нямаш списъка с личните данни, аз имам тел. на Дони (на Вени за пореден път ми се е изтрил от прехвърляне на карти и смяна на телефони), та ако искаш ще ти го пратя на лични, наистина вярвам, че няма да има нищо против!

# 628
Дая,наистина се препотих само от описанието на симптомите.Дано попаднете на най-подходящото за Симона лечебно заведение.  Praynig

# 629
  • в сърцето на един мъж...
Ири, моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт