Отговори
# 630
Благодаря ви момичета!

Сега прочетох, че има много болнички  Sad ! Стискам палци бързо да оздравяват  Praynig !

# 631
Ирисче няма думи които да те утешат за загубата на най-скъпия човек,моите съболезнования Hug Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose.Всичко ще мине и остават само спомените,които никой не може да ни отнеме.Опитай се да се държиш Heart Eyes.
Дано всички малчовци се оправят и да няма болни сладкиши вече. Praynig

# 632
За утре с Теди сме се уговорили да се чакаме пред входа на Морската градина в 14 часа, да се чувстват поканени всички желаещи и можещи да дойдат. Поредната сбирка на Варненската Бирена Партия ще е под надслов "Бира във чашите- пясък във гащите" и ще се проведе на плажа. Носете удобни дрехи за дЯцата, кофички, лопатки и т.н.  Sunglasses Laughing
Пате, ще си дойдат на мястото нещата.  Hug Стискай зъби и внимавай да не ги счупиш от стискане, че време за зъболекари няяяямаааа.  Crazy Hug Дано бързо му минат коликите на Чочко, а Красунчо е малък, скоро ще свикне и до няколко месеца няма и да помни, че е бил единствено дете доскоро.  Hug

# 633
  • Sofia
Поредната сбирка на Варненската Бирена Партия ще е под надслов "Бира във чашите- пясък във гащите" и ще се проведе на плажа.

hahaha Joy hahaha Joy hahaha hahaha Mr. Green

# 634
  • в гората
 iri_is , моите съболезнования за твоята майчица  Flowers Rose Flowers Rose

# 635
Добро утро! Hug
iri_is моите съболезнобания.
Пожелавам на всички болнички днес да са по-добре. Hug
Ето и кафенцето

Хубав ден от мен! Simple Smile

# 636
  • Sofia
cutesmallcat и 2 Гости преглежда(т) тази тема

Къде сте всички?  newsm78

Как са днес болничките? Надявам се да са по-добре! Praynig

# 637
Много съм активна,когато никой не пише Joy,ето го и Вики с новата прическа
-преди
-след
Днес и двамата са по-добре,пу-пу,Вики почти не кашля,само сополките го мъчат още.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 11:15 от lori_v

# 638
  • София
Лори, много е хубав Вики с новата прическа.  Heart Eyes

# 639
daya стискам палци за вас. По тия болници е някакъв ужас, но дано поне разберете какво й е на малката. Пиши, когато имаш възможност, защото ще ви мислим.

Лори, много е пораснал Вики. А с новата прическа изглежда като пораснало момченце.

Марина, успех с работата. Дано ти приемат условията  Simple SmileА с Раличка какво ще правиш, кой ще я гледа?

Момичета вие вече за море говорите, а мен ме е страх дори и затова да си направя планове. Явно пак ще решаваме в последния момент за няколко дни, къде и за коко ще се ходи.

# 640
Iri_is,мила,  моите съболезнования за майка ти!  Hug  Hug  Hug Дано е на по-хубаво място! Много тежък момент за вас.  Sad
Дая, в Стара Загора можете да дойдете в Окръжна болница. Има детско отделение, но не зная какви са условията вътре. Все пак мисля, че има добри специалисти там, дано има подобрение скоро при вас.
На всички други болнички също стискам палци скоро да оздравяват!
Алхимиче, минаха ми черните мисли, до следващия път  Wink . Аз като се ядосам и все си мисля, че трябва да се разделяме. Говорихме си пак преди няколко дни с мъжа ми  за отношенията по между ни и той ми каза, че съм имала позволението му да си намирам някой друг. Много ми стана криво, макар че ако трябва да съм честна съм си мислила дали не бих била по-щастлива с друг. На въпроса ми дали това означава, че вече не иска да е с мен, той ми отговори, че ми го казва, защото смята, че аз не искам да съм с него. Сега като го пиша това ми се струва, че може би с поведението си изпращам такива сигнали. Каза ми и нещо друго, че ми е паднал в очите и каквото и да направи вече, аз съм все недоволна. Вярно е. Осъзнавам, че за всичко, което не се получава както ми се иска обвинявам него. Просто ние много се бяхме изпокарали преди, то имаше за какво, но е трудно да забравиш. Мислех, че съм простила, но явно не съм. Явно и той ме обвинява за моите грешки. Такива неща...... Няма да се разделяме, говорим си ей така, за да се дразним,  Wink с което не подобряваме ситуацията. Често виждам, че греша, но поне се опитвам да анализирам ситуациите и да открия правилното решение. Явно е трябвало да минем по трънливия път, а не само през розовите градини. Вярвам, че в това има смисъл, може би той е в израстването ни като характери. Хайде спирам, че ще ме помислите за луда вече.
Деси06, сестра ти наистина има нужда от специализирана помощ. Трябва да я убедите да започне да посещава психиатър или психоаналитик. Има нужда и от медикаментозно лечение според мен. Трябва и спокойствие и сигурност, за да излезе от тази дупка, в която се намира. Тя симулира припадъци и здравословни проблеми, с което се опитва да привлече вниманието ви и да спечели съчувствие и загриженост. Като я отхвърляте вие си решавате проблема, но тя е в състояние да направи още по-големи глупости и проблеми, така че най-добре е да я лекувате. Психиката и е здраво разклатена и няма да се оправи от само себе си.

# 641
  • София
Доне, хич не звучиш налудничаво, аз се утешавам с абсолютно същите мисли. С малката разлика, че Румен само да види и помен от чужд мъж около мен, и ме разпердушинва. Laughing

# 642
Мацки,да взема да се разпиша докато имам 5 свободни минутки...
Не че има нещо ново покрай нас,де,но отдавна не съм писала.Само чета това-онова отвреме-навреме,но признавам си..не подробно..Имам желанието обаче да прочета назад,защото така нещо не ми е кеф..като незнам какво се случва с вас Sad

Засега само да изкажа и аз съболезнованията си към Ирисчето Sad  Flowers Rose
..това направо ме смаза Sad Колко мъка се събира в тези три думи.............

Съжалявам единствено,че първия ми пост от много време насам трябва е точно по такъв повод...

Лори,много е хубав Вики Simple Smile Ние вече три пъти постригваме момчетата по този начин и май ще си я караме така още дълго време Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 13:35 от •● foxy81 ●•

# 643

Десита, проспан и синекод едновременно  Shocked Shocked Shocked моля те посъветвай се отново, да не е станала грешка. Едното е са отхрачване, другото за суха спастична кашлица. На едното пише да не се комбинира с другото и обратно  Outta Joint Попитай отново, може грешка да е станала, моля те!

Каза ми сутрин Проспан, а обед и вечер Синекод! Точно по тази причина, защото и казах, че кашля само вечер. Според мен обаче и двете неща ги  давам напразно, защото според мен кашля защото се дави от сополи .... Rolling Eyes На прегледа каза, че гърлото и е червено... За съжаление няма нищо което да се дава на бебета за лекуване на гърло или аз не знам.

# 644
Пате за коликите пробва ли с мазилото за затопляне на коремчето,едно жълто мехлемче,но сега ми изчезна от главата името му. newsm78Краси имаше ужасни колики от първия ден,докато батко му чак от 45 ден и не бяха толкова силни.Нищо не помагаше,освен това мазило и мнооого сушоар PeaceКраси скоро ще свикне,малък е, а ти си повтаряй, че скоро всичко това ще свърши,временно и неизбежно е и ще дойдат по-леки дни Hug

Стискам палци днес всички болнички да са по-добре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт