Отговори
# 570
Лелеееееее всичките снимки са на една страна,ще падна newsm78.Ами като незнам как да ги оправя EmbarassedОправих ги newsm44

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 21:06 от Нелинда

# 571
  • в гората
 Аз не успях да се класирам Sad, мъжа ми реши в последния момент да идва с нас и понеже си пада нервак естествено стигнахме само до северния парк  Sad.Не че не си изкарахме добре, но ми се искаше да ви видя.

# 572
Деси, няма да коментирам сестра ти, защото очевидно съм на мнението на останалите, обаче се чудя какъв е този нейният мъж  Shocked newsm78 Аз, ако съм на негово място, отдавна щях да съм я пратил да се лекува (душевно или от телесни повреди  ooooh!).

Нелинда, благодаря ти за снимките  Hug Добре че поне така ви виждам  Heart Eyes

Днес Руси пак цял ден  с Т. Милото дете, как деяни не знам  Sad

# 573
 Ето още снимки от днес!  Party

Нелинда и Маги

С Петя и Радинка

На Мишо му иде....да го изяде този крем!  Joy

Нелинда,Карбо,Петя и Мечи :

Бела на Карбо:

Конър на Марая:

Ради и Мишо:

Мойто гардже :

Ралица не ще любовта на батко си... Laughing

Много снимки,много нещо!След малко ще се опитам да ги смаля... Crazy

# 574
  • София
Леле, колко са красивиииии! Направо дъхът ми секна! Съжалявам, че не успяхме да дойдем. Като ви гледам седнали и количките празни, ми е леко странно, защото не съм ви виждала откакто проходиха зверчетата. Heart Eyes

# 575
Добро утро на всички.
Снимките от срещата са прекрасни!  Heart Eyes  Толо, дайте малко коса на сам, че нашата хич я няма .......
Миме, надявам се Мая да е по-добре днес  Hug
Гал, при вас как е положението? Бързо възстановяване и на вас!  Hug
И аз ще водя днес Мира на лекар. Мислех, че ще се разминем, но тази нощ не спря да кашля.... Sad Не съм спала и за капак и моя нос се разтече от вчера. Не знам алергия ли е или Мишо донесе пак някой вирус от градината, но главата ме боли зверски от тая хрема и недоспиване. Направила съм си кафенце, поне него да изпия на спокойствие, че дълъг ден ни чака.
Черпя и вас  Simple Smile

# 576
Чудни, чудни снимки! Много обичам така!

Карбо, Бела направо ти е одрала кожата, честно. Намирам страхотна прилика между вас двете. А какво пийваш на последната снимка на Нелинда, а, хитрушо?  Mr. Green Hug

Толо, като видя Раличока и се разтапям. Даже вчера преди изпита в колата се сетих как нареждаше : "Така, така, така, така..."  Joy

А изпита мина и замина без никакъв зор. Дано и държавният мине така. Благодаря ви за палците, момичета!  Hug

Деси06, ако трябва да й влезеш в духа на простотията на сестра ти, най-добре би било с полиция да ги изгониш от апартамента. Но ти не си такъв човек, а и предполагам ще ти е жал за детенцето. Категорично тая жена въобще не е добре. Ама то ще е до време, не може цял живот някой да й се връзва на тръшканията и да я носи на гръб. Горе главата, Деси, гледай си твоя живот  Peace

Говорих вчера по телефона с хотела, изпратих заявка и днес чакам да ми кажат по колко и как да им пратим капаро. Хубав ден, момичета!

# 577
Страхотни снимки,страхотни дечица,ах как ви завиждам за срещата. Heart Eyes

Десита и, и при нас почна всичко със сополки Sadвзимай мерки,че е кошмар тоя вирус или каквото и да е това дето ни нападна.

Десика,браво на Йони ,че се оправя,и дано този път е трайно Hug

Деси06,миличка не знам как имаш нерви вече...пък и Иво.Кто имаш възможност ела на скайпа да ти споделя нещо Hug

Ние не сме по-добре,Мая снощи пак вдигна 39,6,сега в момента е с 38,4 Tiredнаправо му се изпържи мозъка на това дете.Как издържа не знам,и милата съвсем малко мрънка само като и слагам компреси.Днес пак ще я заведа да и чуят гърдите.

Марте,поздравления за изпита  bouquetи благодарско за организацийката за хотела Hug

Хубав ден ви пожелавам на всички  bouquet

# 578
И при нас няма светлина в тунела  Confused Втора гореща нощ. СЕга измерих само 38,2 и ми се стори ниска  ooooh! Още не кашля, има някаква хрема, от която хърка зверски, но навън нищо не излиза. Дано дннес подейства този АБ вече, че ще ми се скъса сърцето като го гледам  Praynig И Дарко хич не ме слуша, само в него се вре и го целува...дано да няма втора серия  Praynig

# 579
Добро утро! Hug
При нас нощта мина горе-долу спокойно,без температури,но Вики започна да кашля и си мисля,че най-вероятно се дави от  сополите. SadЗвънях да питам да давам ли нещо за кашлицата,но никой не ми вдигна и ще трябва да мъкна децата пак до болницата Close
GALL78 и при нас хъркането е адско , педката ми каза,че сополите се стичат отзад,затова.Препоръча ми да пръскам Стеримар/или Куйкс/ на всеки час,за да се разредят секретите и да изтичат през нослето,но нищо и при нас не излиза ,за това дърпам с помпичката.
Дано баткото не прихване,че при нас винаги се раболяват и  двамата и вече нямам сили за нищо. Whistling
alximika ,дано няма нищо в гърдите на Майчето и да и  минава вече. Hug
Чудесдни снимки на дечицата сте направили на срещичката,всички са много сладки. Hug Hug Hug

# 580
 И при нас пак беше тежка нощ.Ралица вече трета поредна нощ се събужда към 4.00 ч и кашля до към 5.30 почти непрекъснато,а после заспива...Вчера пак си повърна вечерята като се закашля докато заспиваше.А я храних час и половина по-рано...Интересно,че денем е добре.

Бързо оздравяване на Майчето,Вики и Руси.Дано няма други!

# 581
И от мен пожелание за бързо и трайно оздравяване на Майчето, Руси, Вики, Йоан и Раличка!!!

Нямам думи за ситуацията Деси06, те момичетата са изказали мнения, които и аз споделям, но ти си знаеш най-добре какво да направиш, съвет не мога да дам. Понякога добротата вреди на самия човек, който е добър /в случая Деси, твърде много прощаваш и търпиш/.

Как ви завидях за срещатаааа, дечурлигата са прекрасни, а и майчетата също!!!
Дайте още снимки, моляяяяя.
Утехата ми е, че ще ви видя на националната среща през юни - и ние ще дойдем този път.

А и да питам има ли желаещи за сутрешна среща пред Народния театър или в Борисовата градина в събота, ако е хубаво времето? На мен ми се ходи и бих могла да съм там към 10.30-11.00 до към 13.30.

Hug

# 582
Здравейте момичета!
Не съм се включвала отдавна и не ми се иска да развалям настроението на тази толкова хубава темичка, но немога да не споделя с вас...

Нямам вече мама... Изпратихме я онзи ден... Толкова много ми липсва...

# 583
Иринче, моите съболезнования.  Hug Нека почива в мир жената, измъчи се доста. Flowers Rose Flowers Rose

# 584
Ирисче, съжалявам мила за загубата ти,моите съболезнования,прегръщам те силно и ако имаш нужда от нещо каквото и да е насреща сме. Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт