Отговори
# 555
Zdraveite Momicheta!  -  pak ne mi izliza KIRILICATA  #Cussing out (kak li moga da q instaliram  newsm78)

Bojeee kolko mnogo novini ima pri vas. Chestito na vskichki novi bremenliiki  Hug i na novoto bebe v otbora.
Veche seriozno shte vi sledq.

Sega shte se razcheta che vlizam bez da znam kakvo stava s vas.

Eto vi edna snimka ot Jordan  Grinning

# 556
Какво последно стана с Южния?Ще се ходи ли?Някой??????? newsm78 newsm78 newsm78Времето е страхотно,даже горещо,само за разходки:))))))))))))))))

# 557
  • в гората
 Здравейте момичета!Ние сега ставаме  Tired, и тепърва ще мъдруваме къде ще се разхождаме...

Милото Майче, измъчило се е, ама тея гадни болести няма ли да си ходят вече, стига са ни мъчили дечицата  Sad.

Аз малко се повтарям, но пак да питам - ще има ли среща?Алхимичето, като не идва и няма кой да ни организира май...

# 558
Добре,ще пробвам аз Mr. Green.НА ВХОДА НА ЮЖНИЯ ПАРК ПРИ НИШАВА В 16Ч.[/co
Моят тел го има във профила ми във фейса.Който иска да звънка.Аз ще съм там.

# 559
 Не знам и аз какво да кажа за срещата днес.Принципно ще излеза с Ралица следобяда,но нямам идея дали ще ни се получи разходката.Сутринта бях на зъболекар,а тя с баба си в парка.Като се прибрах се къпеха,защото Ралица се закашляла и повърнала сутрешната каша...мазало...През ноща си изпи млякото,легна по корем,закашля се и същата процедура... ooooh! Та мисълта ми е,че може да ми се наложи отново спешно прибиране за баня...Ако искате наистина може за понеделник или пък ако някой идва насам ще следя до 15.00-16.00 ч и ще се включа.

Марте,успех,мила!

Нелинда,и аз ще съм там!  Hug

# 560
Тъкмо влизам да се изкажа за срещата и виждам, че в последните постове прозира някаква организация. Simple Smile Та исках да кажа, че среща ще има, но нямам идея кой ще се включи. Мечолана, както беше писала в 16 ч. ще е на входа, аз също, даже вероятно и по-рано. Ще се радвам да се видим с който още се появи.

Понеже не знам Нелинда дали има нечии координати - пращат ти моите на лични, че ме няма в списъка. 

# 561
Бързо оздравяване на болничлите слънца  Hug

# 562
Здравейте Hug
Миме,дано Маячето да се оправи бързо Hug Hug Hug
Днес,за пореден път се чувствам предадена от майка ми,то бива бива ,ама това е върха което прави вече.След като сестра ми тук ни вдигна всички на бойна позиция с нейните лигавщини...посяга на мъжа си,вика полиция на магистралата към Карлсруе защото уж той я биел...а то обратното....припада и ходихме по болници да я събирам и всичко това пред очите на детето.Много жестоко и се скарах и и казах че не искам да я знам повече...сега майка ми я пуснала в  нашето жилището с мисълта че едва ли не нищо не било станало и аз съм и била обещала да го ползват 4,5 месеца без пари.Да обещах...но не и след всички глупости и обиди от нейна страна.Сега дори трябва да платим 800 евро за тази линейка която я е карала по болницата,защото тя няма застраховка....
Такива  простотии прави че колкото и да ми е жал не искам да я знам вече.
Извинете ме...че ви занимавам ..но ми тежи това предателство и исках да споделя с вас Hug

# 563
  • Sofia
Ох, Десиии, милата ти! Направо не знам какво да ти кажа Sad Не мога да си представя дори как се чувстваш  Hug Освен да се опиташ да гледаш на нещата някакси леко (не знам как да стане това), защото загубените нерви и натрупаните емоции само ще ти навредят допълнително Sad

Много  Hug от нас и горе главата! Най-важното е, че имаш страхотен мъж и най-сладкото хлапе и сте здрави!!!

# 564
  • Пловдив
Деси,сестричката ти е преиграла отново.Гадно се чувстваш знам,но гледай напред и се усмихвай,заради двамата прекрасни мъже в живота ти-малък и голям Иво

# 565
Деси,аз май наистина бих я зачеркнала от живота си....Сериозно.Егати дебелокожието! Последните няколко години направо ви вгорчи живота! За което пък и грам не съжалява.... ooooh!

# 566
Здравейте,
Йоан днес е по-добре. Без температура е от снощи. Дано и сега като стане да няма. Но от днес се появи някакъв обрив по коремчето и гръбчето. Та сега ще ходим при педиатърката да го гледа.

За яслата мисля да го пробвам още веднъж и ако продължим по -същия начин ще търся други варианти. Обмислям съвсем сериозно и варианта с гледачка, но затова трябва време, а и повечето взимат и искат суми, които ние не можем да си позволим.
Зари, Йоан ходи в частна ясла. Тя не почива през лятото и не правят сборни групи. Затова се надявам, че като е с едни и същи  деца,  по-лесно ще изгради нужния имунитет към групата.
Напирам толкова за ходенето по това време, защото все пак лятото вирусите са значително по-малко отколкото през останалите сезони.

Защото дори и да го спра за лятото, от есента не се знае дали няма да се повтори всичко newsm78 Мисля да се водя по детето и то ще си покаже.Последното нешо, което искам е да боледува и да се мъчи.

Деси, напълно ги зачеркваш и двамата с мъжа й. За майка ти не ми се коментира. С такива хора като сестра ти трябва да се реагира по по-различен начин. Колкото повече им се изразява съчувствие, им се повтаря какви жертви са, те стават още по-големи манипулатори и използвачи.
Според мен тя има нужда от специализрана психиатрична помощ.

# 567
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Ние също сме в отбора на болните. SadЛора беше с Т 39.3,Виктор с 37.5,в неделя ги водих на лекар,имат  вирусна херпангина и двамата.Пият АБ/Зинат/,давам вит Ц ампули и инфлуцид.
^desika^,в Пазарджик има бум на Варицела,а в детската,където Лора ще тръгва и Морбили/даже детската е под карантина/.Дано Йони се оправи бързо baby_neutral.За имуностимулатрите -давала съм на Лора фор кидс,но никакъв ефект,а от половин година давам клеева тинктура и на двамата и сякаш има резултат,Лора не е боледувала от есента.
Деси 06,много е кофти това със сестра ти,не мога за съжаление да ти дам съвет.А ти до къде си с лунната диета?Аз последните два пъти се изложих,защото ходих на баловеи нямаше как да устоя ,но сега ставам сериозна,че за морето трябва да махна шкембето Grinning
Миме,дано Майчето да не вдига вече Т  и бързо да оздравява,че на теб ти трябва спокойствие. Hug
Ако довечера имам време, ще ви пусна снимки с новата прическа на Вики.

# 568
  • София
Най-искрено пожелавам на болните дечица да оздравяват възможно най--бързо... В тия жеги не ми се мисли колко трудно понасят високата температура  Hug

Срещата в Южния беше много хубава, макар и в тесен кръг. Дечицата са ни толкова интересни вече  Heart Eyes но пък по-трудно човек може да си каже две думи  Mr. Green

# 569
Преди малко се прибрахме от срещата в южния и да ви пусна малко снимчици:

Това,че виждате щерка ми седнала е заблуда на противника.Не спря за миг. CrazyПочти не успях да се видя с останалите,ама другия път повече. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 22:45 от Нелинда

Общи условия

Активация на акаунт