Отговори
# 540
Ей много лошо Миме.Бързо да се оправя Мая. PraynigНе съм чувала това лекарство. Hug
Айде живи и здрави на следващата среща ще се видим Heart Eyes

# 541
Aaaa Миме споко това е от тия новите широйоспектърни антибиотици дето лекува почти всичко  Whistling. На един познат му го изписаха за хламидии, а на една колежка за някакъв усложнен бронхит залитнал към пневмония. Доколкото съм чела е доста пречистен дават се 3 хапчета за 3 дни и после действал още двайсетина в организма.
 Да се оправя Майчето   Hug
 А за Цептера и мен ме викаха но не отидох. Мен ме изловиха за тази Анкета в Кауфланда. Но понеже работя в тези сфери ми е ясно, че е уловка да те примамят и после много досаждат. Та тоз моя консултант на трето обаждане си го отсфирих да не досажда  Crossing Arms

# 542
 Ех,значи,Инче,развалихме ти ентусиазма!  Laughing Скоро попаднах на тема (май в ДиС) за подобни промоции на парочистачки и там се обсъждаше и Цептер...Ама пък ти не изпускай! Може утре всички пак така дружно да ти завиждаме!  Hug

Мойте хлапета са доста добре вече.Само Ралица нарядко се прокашля...Май ни се размина този път.Да видим...

# 543
  • в гората
 Ние пак не спим  ooooh!.Напоследък ни е навик по това време да сме още будни...

Аз така и не разбрах - среща ще има ли последно?Ако се разсъхне организацията - има ли желаещи за мини срещичка в градинката на Света Троица (за тези, на които им е по-удобно Embarassed)?А ако има среща все пак кажете къде и кога  newsm78?А някой чувал ли се е с maraia ?И за паркинг около Южния никой не споменава ...

# 544
Добро утро, мацки.

Ей го на кафето, че имам голяяяма нужда. Това баловете и гоститата им не са лека работа:

Сега последно чета лекции преди изпита (ПОСЛЕДНИЯЯЯ!!!), отивам на изпит, вземам го Sunglasses и после се връщам и детайлно ще пиша за организацията по срещата. Мине ли днешния изпит съм изцяло ваша. Държавният ми е чааак юли.

Бисерче, много приятно изглежда хотелчето. Доволна ми звучиш Simple Smile

# 545
Успех Мартеничкааа!  Simple Smile

# 546
Миме, много  Hug на Майчето!

Уф, ние пак имаме нощни пролеми-незнам какво да правя вече. Събужда се да яде и после се приспиваме по 1-2 часа. Снощи беше 2 часа, и на всичкото отгоре Жоро се развика,че аз съм я разглезила,че не иска да заспива...и колкото повече се караше, Ралица толкова повече ревеше и стана една...От един месец прави така, трябва да седя до леглото и да я главата или да я нося, а когато и това не помогне идва при нас. Педито ни даде някакъв хомеопатичен сироп, за по-спокоен сън, ама ние сме от този 1 % , на които не действа хич.
Извинявам се ,че рано сутрин почвам с оплакванията, но вече си мисля,че само нас ни тормозят нощите. Моля, кажете ,че не съм сама #Crazy

# 547
Добро утро!

М@м@, аз за паркинг около южния не мога да кажа, че ми е непознат район, но пък ако няма среща съм "ЗА" градинката на Св. Троица. Там дори ми е близо и няма да ползвам транспорт. А и Нелинда, до колкото си спомням е в района. Тони предполагам също ще може там да дойде.
Казвайте мацки, какво правим!?

Инче, не се коси, може пък електроуред да дават сега. Чувала съм преди време и екскурзии давали ...  Hug

Марте, стиснати палци и от мен!

Маринче, споко, мила! И при нас нощите са ден, калпазанката ме пресушава и продължава да иска да суче, и още, и още .... и напоследък се приспиваме по час и половина - два. Аз нищо не давам за успокоение, не мисля, че тия неща действат.

# 548
Привет и от мен Tired
Аз и сама няма да дойда към парка,цяла нощ сме смъквали Т.Към 1часа вдигна 39,6,до 4 я борихме и най-накрая заспа милата,но в 7 пак вдигна39,7.Дадох и преди 1час АБ,да видим,дано поне то и повлияе качествено.Сега и падна малко Т и заспа пак.
Милата само нарежда "мама,Мими,мама,Мими" и ми е една такава жалничка.Държи се за главата(май Деската беше писала,че Йони така правил)явно я боли Sad

Мечи,извинявай,че няма да дойда днес,но в мига в който се оправи Мая веднага долитам.

Така като гледам нещо не се организирате newsm78ако я отменните може да оставим уговорките за понеделник,живот и здраве.

м@м@, място за паркиране има много,завиваш към Нишава и там по преките между блоковете можеш да си спреш където си поискаш Peace

Маринче, моята съседка имаше много проблем с неспането на нейния дивак,даваше му Дормикинд и май  им помогна.Можеш да пробваш.

# 549
Момичета на мен ми е много близко градинката на Св.Троица,но честно казано ми се искаше в Южния.Но пък ако отпада няма проблем,на линия съм.Ние след 30 мин ще ходим натам,после за кухнята,на обяд спим(около13ч) и след15:30 сме на линия където кажете.Хайде да се съберем в Южния,толкова е по-голям има място а всички.Както кажете аз съм за!!!!

# 550
Добро утро

Миме, и ние сме така, едно към едно  Sad цяла нощ мор, същия АБ - Сумамед. Давала съм го на Дарко, той е по-различен (от неговата група е Азитрил), действа на вътреклетъчно ниво и е с продължително действие. Уж се отлага през червата, дрън дрън.

Аз не пиша, че и ДАрко ми е болен и въобще Same shit - different day!

Десика, прегръщам те! Аз съм давала капки Есберитокс (пак е с ехинацея). ПОдпитай педиатъра ви какво ще те посъветва. ЗА яслата няма да ти пила, разбирам те колко ти е трудно, но ако намериш вариант месец-два у дома ще е най-добре за мъничкия Йоан.

Толо  Hug

Уф, прегръщам ви всички, че така един по един ги подкарах  Hug Много ми е мъчно и криво днес  Confused

# 551
Момичета ние ще сме в градинката до 12:30.Или пред сцената или на полукръгчето до алеята при пожарната.Помолих дядото да изтича за кухнята,така че ще сме плътно в градинката.Надявам се да дойдете. Heart Eyes

# 552
Леле Миме, Галл, дано бързо преборите вируса и се оправят Майче-зайче и Руслан!!!Дано и АБ бързо им подейства и не се налага повече да го пият, а вие да будувате!
Деси, как е Йоан днес?
Мартеничка, и аз ти стискам палци за изпита, ама ти си нашата гордост ученолюбива, така че резултата е предизвестен  Laughing
Колкото до хотелчето в Карловско - екстра си беше, починахме си и се наспахме, има място за игра с деца, а лятото има и открит басейн. Много е хубаво обслужването и кухнята - горещо го препоръчвам, особено за семейства с малки деца като нашите /иначе няма много къде да се ходи и си е малко скучно/.

# 553
  • София
Ей, да се оправя малката Пчеличка! Миме, и ти се пази! Hug

Ами, ние още не сме тръгнали... Може пък да дойдем точно преди работа, към 14:00. На кого да звънна, за да ви намеря?

# 554
Привет, милички  Hug
От все сърце пожелавам болните мишлета да оздравяват  Heart Eyes
Дорабела, определено не сте само вие така. И Ема така прави- спи час, два и се събужда с боен вик. Следва милване, разнасяне из стаята и ако не помогне- на нашето легло  Tired Интересното е, че в момента в който я сложа в нашето  легло и заспива  ooooh! Шантава работа!
Днес времето е страхотно- пожелавам на всички една ползотворна и слънчева разходка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт