Отговори
# 600
  • Sofia
Ирисче, моите съболезнования  Sad Да почива в мир милата ти майчица, а на вас много сили пожелавам! Нека те крепи мисълта, че вече нищо не я боли и навярно е на едно по-добро място  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 601
  • София
Ирис, лека й пръст  Cry Само времето ще помогне да се почувстваш по-добре Sad

# 602
Ири моите съболезнования за майчицата ти ! Да почива в мир.

Миме исках да идвам за концерта на AC/DC  , но се получи така , че майка ми трябваше да я водя на разни прегледи и не можах . Сега ми се ще да дойда за феста юни месец , но май и това ще ми се размине  Confused надявам се да мога поне за националната да се класирам  Praynig ( Мартеничка , не съм ти писала , но ме имай пред вид, просто изчаквам да разбера как ще е химиотерапията на майка ми за да знам дали точно тогава няма да има вливане )

Бързо оздравяване на всички душички  Praynig

Hug

# 603
Панадола и Нурофена са от различна група и няма проблем да се дават през час, а Ефералгана май беше от групата на Нурофена. 

Ефералгана и Панадола (Калпол и тн.) са от една група (парацетамол). Не бива да се редуват. Редува се нещо с парацетамол и нурофен по възможност през 3 часа. Тежката артилерия е хексалгин (10 капки), ама това мен много ме плаши и гледам да мина с парцали, бани, картофи и каквото имам в хладилника  ooooh!

Десита, проспан и синекод едновременно  Shocked Shocked Shocked моля те посъветвай се отново, да не е станала грешка. Едното е са отхрачване, другото за суха спастична кашлица. На едното пише да не се комбинира с другото и обратно  Outta Joint Попитай отново, може грешка да е станала, моля те!

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 13:57 от GALL78

# 604
 Мими и ние сме вече на Сумамед...

Доре,ние ,дето си "доизносваме малките гърди", като нищо може да объркаме бучката с ребро... Joy Бях при Свещаров.Всичко е наред.

Инче,с какво те сюрпризираха от Цептер?

# 605
Ири, моите съболезнования за майка ти Flowers Rose Flowers RoseДа почива в ммир, а на вас много сили да превъзмогнете тази загуба!

# 606
Ири, приеми и мойте съболезнования. Надявам се да намериш достатъчно подкрепа в хората около теб в един толкова труден момент.  Hug

Това, което ни нападна децата не знам вирус ли е , какво е, но е нещо страшно.
Ние вчера ходихме при педката, пак нищо му няма на гърлото и гърдичките /слава Богу/, резултатите от урината са добри, така, че сме със съмнение за нещо вирусно или шарка.
Но от два дни няма вече температура, и след температурата целия се изри, така че по-скоро е шарка. /розеола/  newsm78
Ако утре обривът започне да отшумява е тя, ако не , не знма вече. Много ме дразни напоследък педката, че не иска да изказва мнение, все едно е страх да поеме отговорност.  #2gunfire

Дано само Йоан вече е наред и да не се налага да я посещаваме скоро.
Момичета мерси за отговорите за имуностимулаторите, но днес взех ForKids, пък да видим. Чета противоречиви мнения, едни майки са доволни, други не чак толкова. Но се надявам ние да попаднем в групата на доволните.

Галче
, абе вашите мъки край нямат ли??? Прегръщам те силно и се надявам всичко да отшуми най-скоро.

И другите болнички да се оправят по-бързо.
Момичета, когато заведохме Йоан в педиатрията ни се накарах за компресите с оцет и вода. Казаха само вода без оцет, защото оцета след като охлажда, действа в последствие на принципа на алкохола и загрява,

Наде, в майчинство ли си вече?

# 607
Ири,приеми моите най-искрени съболезнования Нямам думи да изразя съпричастността си при загубата на такъв скъп човек.

И ние сме на Сумамед,ериус и проспан.Направихме ларингит  Sad Много са ни тежки нощите,защото Белослава кашля постоянно,и същевременно като че ли се задушава и съвсем се стряска и това заедно с рева направо ми взема акъла.Кашлицата е лаеща.Опитах и аз да и правя инхалации,не ми се получава,но ще продължа да упорствам.Давам и да пие и гранулиран чай от лайка на Хумана.
Много ми е тежко като чета за всички болни дечица  Cry Дано се оправят бързо и да изкараме едно спокойно лято.

# 608
Ири, приеми и моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose. Болката винаги ще я има, но постепенно остават само хубавите спомени за човека, който много ни липсва. Понякога утехата идва в съня, където отново всички сме живи и здрави и дори общуваме и разговаряме, сякаш нищо не ни разделя, но уви ... сънищата свършват и на сутринта отново е празнота.
Може би утехата е в децата ни, все пак, колкото и да е цинично, животът продължава, а близките ни остават в спомените и в сърцата ни.
 Hug

Скорошно оздравяване на болничките дечица!

# 609
Ирисче, моите съболезнования!Много сили  Hug

Бързо оздравяване на всички болнички!

Вчера потвърдих за яслата и казах,че ще почне м.09.

Пате, как сте в къщи,минава ли ревността, колики има ли?

Страхотни снимкиииии Peace

# 610
  • Sofia
Стискам палци за всички болнички! Дано минава вече, каквото и да е!  Praynig Praynig Hug

Силве, глупости на търкалета беше цялата работа, въпреки че научих нещо много любопитно и полезно, което ако го знаехме преди 4-5 години, щеше да ни спести големи ядове с милата ми баба  Rolling Eyes Но сега вече поне го знам, дано никога не ни се налага да го ползваме  Peace

Абе замислила съм се с какво е най-удачно да са обути децата на плажа  newsm78 Категорично по голо дупе няма да го пусна Венцо, ама имам ли варианти освен памперса?

# 611
  • Пловдив
Ирисче, съжалявам мила за загубата ти,моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 612
Коте, щипка за лед поне има ли? Simple Smile Иначе има бебешки бански - от същата материя като човешките, за да изсъхват максимално бързо. Ние на Дара взехме от типа гащички и потниче, за да може като се намокри горнището да го свалим да изсъхне и после пак да го облечем. Мисля под банския да няма памперс, ама ние на плаж с пясък едва ли ще идем, по-скоро басейни. Peace

# 613
  • Sofia
Коте, щипка за лед поне има ли? Simple Smile

Картофобелачка!  Joy hahaha Joy Mr. Green hahaha

И три процедури с въпросния апарат, който рекламираха, но естествено време няма, така че ще ги пропусна....

# 614
  • София
Ние с Теди вчера водихме децата на плажа да покопаят в пясъка, та вечерта изсипах сигурно една шепа пясък от памперса на Ралица. Предлагам поредната срещичка да е на плажа. Защо не утре?  Flutter

Да ви кажа направо ви завидях  Twisted Evil

Инче, и аз за банския си мислих.Аз сигурно ще му взема един като на големите и един ето такъв

Силве, този Свещаров къде се подвизава  Wink

Общи условия

Активация на акаунт