АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Aйла, ДАрия има скутрер от миналата година.Кара си го  все още.Не се заместват с колелото Peace

# 571
Еййй, писах половин час и накрая натиснах нещо и го изтрих  ooooh!

Та с две думи - миналата година празнувахме рд на Лори на Витоша. Мишлето е толкова впечатлено, че е абсолютно категорична., че тази година пак ще празнува там. Имаше си балони, украса, месце на скарата, царевичка, пълнени краставички и чери доматчета, оризови кюфтенца, сладки и бисквитки. Бяхме помъкнали всички играчки от двора, та децата се забавляваха страхотно - от сутринта до към 5-6 следобяд никое дете не се сети за спане или мрънкане, тичаха и играха на воля  Peace Минус е единствено зависимостта от времето и малко по-голямата подготовка. Но пък определено си заслужава  Peace Идеята за клоун е много добра, сигурно ще се забавляват децата, въпреки че като си познавам мрънкалцето, най--вероятно ще се изплаши и ще опищи планината  Laughing

http://picasaweb.google.com/vstlis/3?authkey=Gv1sRgCIinw7-lydGNYw# - ето ни ги и снимките от празника, ама май съм ви ги пускала тогава  newsm78

Подаръкът ни е трудната задача - колело имаме, а Лори не иска нищо или пък казва нещо от рода на сапунени балони или плюшена играчка  Crazy Ние мислим практично - пързалка /че старата ни е малка вече/ или пластмасова къщичка за двора  Peace но не сме го решили още, ще се оглеждам и за вашите предложения.

# 572
  • София
Доживях тази ми отчетна тема да се "движи" по-бързо от другата. Ура!  Grinning
Нана, хайде и тук - чрд на брат ти!   bouquet Подаръкът изглежда чудесно, Ивчо би се радвал много Peace
А иначе - явно си възпитавам консуматорчета вкъщи  Rolling Eyes Embarassed , повечето ни играчки са не много скъпи и има за поне два детски клуба  Embarassed За филмчетата и ТВ да не говорим  Blush Спинки, Маккуин си го имаме записан  Crazy , не знам дали го дават по ТВ.
Анди, сигурно ще те издразни, но - нали знаеш - почивай сега, че после няма  Mr. Green Hug
Хубаво е, че вече мислите за рд, аз още идея си нямам какво ще правим  Embarassed За подарък също не съм мислила  newsm78 Колело има от миналата година, 1 път само го изкарахме и не прояви особен интерес  Rolling Eyes
Вст, облизвам се сега пред екрана  Laughing Hug

# 573
  • София
Ванче, хубавото при теб е било, че имаш такива играчки от двора. Иначе идеята за мен лично е неприложима. Нямаме такива неща, а и не съм рисков човек - не обичам аз да измислям игри и закачки, нито пък искам един дъжд да провали празника на детето, тъй като до края на юли го дават да вали.
С две думи на четвъртата година в темата мога да обобщя - обожавам Топлофикация и детските клубове  Joy

# 574
Нана, Топлофикация и на мен ми липсваше много през първите години в къщата  Laughing
Аз за това си мисля, че един клоун е добра идея, когато нямаш възможност за тези съоръжения. Въпреки че като питахме Лори, кои играчки иска да вземем ако празнуваме на Витоша тя каза - топката и обръча  Laughing А времето наистина си е голям минус - като се сетя колко му треперихме и как се беше смръчкало по едно време  Rolling Eyes Аз от чист мързел се опитах да я навия за клубче, но тя ме отразя - каза да си ходя аз в клубчето, а пък тя с баща си щяла да ходи на Витоша  Mr. Green
Сега се сещам, че  преди година бяхме на рд на приятелско дете в заведение, непригодено въобще за деца - те си бяха наели аниматори, които си носеха голям надуваем батут и организираха децата с различни игри. Беше много хубаво. Но нали не мога да помня много  Embarassed та сега не се сещам от коя фирма бяха ...

Вярно се разписахме днес  Laughing

# 575
  • варненка от София
Ние тази година също ще сме на тиферич както се казва. Тук близо до Дружба има ботаническа градина на СУ, така нареченият Екопарк, където има направени барбекюта. Та наехме едно барбекю и на цър пър ще се повеселим за двата празника - на Неви и на Стефи. За подаръците какво да ви кажа, окъсахме го с тези два празника в един месец и тази година по-скромно, но пък от сърце. Пожела си сладоледената фабрика на Плейдо и това ще е. Обича да играе с пластелин, а сестра й обича да го яде. Всички са доволни един вид  Twisted Evil

Относно детските клубове - във Варна те са кът, няма ги просто като в София. Вариантите на са много, а и не ме кефят много, та за това избрахме този вариант и май така ще се ориентираме. А за валежното време, ми ще играем антипеперуда и готово  Mr. Green

От сега ме тресе треска по подготовката и оформянето на тортата, трява да е с Ягодов сладкиш, работим по поръчка на клиента. Чакам да ме осени вдъхновение за целта.

# 576
Добро утро и от мен. НАистина е хубаво като се раздвижи темичката WinkЗа наемане на аниматори- http://www.julimaruli.com/  http://www.chochoichocho.com/  http://www.malchugan-velikan.com/ БИ могло да се наеме фирма за цялоистно организиране на РД на място, различно от детски клуб.Има и хубави заведения с чудесни детски кътове или дворове, както писа Ванчето.Така отпада оная част с труда WinkТака че- алтернативи- има.Стига да има желаещи:-)
А сега- да с евърнем към реалността.А в момента желанието ми е единствено и само ...КАФЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Сутринта се успах предоволно , така че- имам да наваксвам

# 577
  • гр.София
 Добро утро и от мен.

Айла, и София си кара с кеф скутерчето (желязно е, а не пластмасово Simple Smile), отделно-колелото.

Аз съм най-зле от всички. Мразя партита и отсега замислям как да забегнем с децата извън София. Сбирката с баби и н-брой братовчеди няма да ни се размине,обаче.

# 578
  • София
И от нас добро утро. Mr. Green
Велмар, чакам план-графика, да знаеш Hug
Мимка, Ина също си кара и колелото и скутера, нейният е пластмасов с 4 колела, догодина може да я сдобия с нов на две и метален, макар че и сега е адски стабилна на скутер Peace Аз се чудя дали им е рано на нашите деца за ролкови кънки или ролери newsm78
Блан, аз съм решила в петъка точно на 30ти да взема една тортичка, да отидем в наще с баба ми и дядо ми, ако го влече баща й да дойде и той, ще хапнем, ще духне свещички и ще си получи подаръците от тях, а в неделя ще е детското парти Party
Ние сме консуматорски тип - имаме повече от чувал пластмасови боклучета, имаме и доста скъпи играчки, но важното е, че Инка се забавлява, че се радва на всяко нещо и цени това, което й се купува. Не съжалявам за нито една стотинка дадена за такова нещо.
Също и за тази година съм решила, че всичките й подаръци ще са играчки, дрехите ще ме зарадват мене, но не нея, а все пак празника си е неин.
Децата са деца, за да играят с това, което им е по сърце, има време да расте и да става практиччна Mr. Green

# 579
  • София
Сбирката с баби и н-брой братовчеди няма да ни се размине,обаче.

Аз точно това не правя.  Mr. Green
Ама нали съм зла и никой не смее да протестира. Даже онзи ден отсвирих баща ми, който заяви, че щял да дойде в клуба да пие уиски. Ще пие, ама друг път. На детски рожден ден никога не предлагам алкохол. Който иска да се обади на митковия рд, който е само след 15 дена.

# 580
ДОбро утро и от мен.

Много хубаво се е раздвижила темичката.

Аз имам много време да мисля за подаръка и празнуването на рождения ден. Две поредни години празнува при нашите като партито основно беше на двора и игра с децата на моите приятелки. Тази година обаче се пада след морето. Единия му подарък ще е посещението в делфинариума,което ще го зарадва страшно много. Незнам после как ще си тръгнем от там. А обмислям и идеята за колело, макар че не проявява желание за него. Има си кола с педали, която кара и определено предпочита стабилните неща на 4 гуми. Така че сега ще черпя идеи от вас и ще избирам.

За играчките - Тони има страшно много колички, като много малко са счупените ( основно тези купувани от "левчетата"). 4-5 влакчета + огромно количество плюшени животни, дребни пластмасови животни и много книжки. Но си пази играчките и не чупи.

# 581
А така ми харесвате, да има какво да се чете. Simple Smile

Добро утро!

Гледам си говорите за колела, Вики има от миналата пролет, но не иска да го погледне.Чичо й с такъв мерак й го купи, ама...Тя си е страхлива и такива неща въобще не са и по вкуса.
В къщи телевизия почти не се гледа, детски филмчета много рядко - Том и Джери или това за Мики Маус, та по тая причина няма любими детски герои.От градината от време навреме споменава Уинкс, но само толкова.За рд си е поръчала гладачна маса и куп други играчки, които вижда по магазините, не знам още какво ще изберем.
Празнуването тази година мислим да е на двора в къщи, има много играчки, има място да търчат на воля.Но предвид състоянието ми  Simple Smile ще го решаваме в последния момент.

# 582
  • София
Хъм благородно ви завиждам на децата, които "не искат" да им се купува нищо.....моето иска почти постоянно - даже сутринта пак се опита да изкрънка една мааалка играчка....От известно време обмислям стратегия - как да се научи, че се получава нещо само ако има повод и ако е заслужено.....е, има известен напредък - от една седмица нищо не му е купувано - освен отвреме навреме някое десертче.....Винаги съм се възмущавала на такива деца - пък моето го докарах дотам, откакто тръгна на градина,уж да свикне по-лесно, пък какво стана  ooooh! но вината си е моя и на баща му....та сега опитваме тактики и обяснения..... 

Отделно братовчед му изсипва всичките си играчки при нас, а той има двойно много - пълни сме с костунурки нинджи, колички и тн.....

РД-то - както обикновено - в двора, при нас поне е лесно. Тази година сигурно и клоун ще им викна, но ми е рано да мисля....Подарък - има много дребни желания - ще ги разпределя сред поканените, пък ние ще вземем нещо по-голямо - не съм мислила още - Миташки иска Пръчка на Донатело - това му е оръжието - за тези, дето не гледат нинджите  Laughing

# 583
  • София
Пух, баща ми свикна Ина всяка вечер да й купува някаква малка изненадка и само като го види задава въпрос "Има ли изненадка".
За мен знае, че купувам по-голяма игрчка на заплата, през останалото време само с повод или ако отиваме на нечий рожден ден, тогава винаги купувам нещичко и за нея.
В общи линии всеки месец си има поне по два подаръка - на заплата и по някакъв повод. Mr. Green

# 584
  • София
Бубче при нас Миташки като ме види първо пита "Какво ми купи?", отговорът ми обикновено е "нищо" и следва "ееее, ама защо, аз искам....". Сега се опитваме да обясним, че е има значение ние какво искаме, а не той.....
Иначе свикна след детска да му давам в колата - бонбон, или нещо от тоя сорт. Но винаги успява да си изпроси нещо от магазина, когато пазаруваме - поне веднъж седмично, а няма на кого да го оставим - я диск, я нещо друго - количка, бакуган....отделно ако купуваме подарък на дете, задължително иска и на него....вече сме зарити от играчки, а той не ги цени, не ги пази и иска друго...това се опитвам да изкореня.

Общи условия

Активация на акаунт