АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 119
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бубче при нас Миташки като ме види първо пита "Какво ми купи?", отговорът ми обикновено е "нищо" и следва "ееее, ама защо, аз искам....". Сега се опитваме да обясним, че е има значение ние какво искаме, а не той.....
Иначе свикна след детска да му давам в колата - бонбон, или нещо от тоя сорт. Но винаги успява да си изпроси нещо от магазина, когато пазаруваме - поне веднъж седмично, а няма на кого да го оставим - я диск, я нещо друго - количка, бакуган....отделно ако купуваме подарък на дете, задължително иска и на него....вече сме зарити от играчки, а той не ги цени, не ги пази и иска друго...това се опитвам да изкореня.
Гадно е това, и ние минахме през този период преди около половин година. Причната за това й свикване беше горе-долу същта, срещу детската градина има магазин за боклуци и в началото като я вземех се обивахме там. После по някакъв начин се опитвах да успокоя собствената си съвест от развода с баща й и не й отказвах нищо в магазина. Но в едни момент си дадох сметка, че й правя лоша услуга. Сега като пазаруваме в Хиа примерно не се кууват дискове и играчки, а примерно киндер пингуи или зрънчо с играчка. Обясних и, че сме в този магазин, за да купуваме храна и играчки няма да взимаме.
За останалите подаръци ти разказах вече.

# 586
  • гр.София
 спите ли, работите ли?!

Аз спонсорирам усърдно производството на бонбони Тик-так. Реших,че са по-малкото зло от близалки. С. като ме види в градината и ми рецитира-Аз мно-о-ого слушах. носиш ли ми тик-так?
Понякога си разделяме шоколад.
 В Била ходим за да се вози на количка и за да й купя тик-так. (Аз пазарувам,разбира се). Икономично ми е детето. 

Бубче,много се радвам за хубавите ти нови емоции  Flutter

# 587
  • София
Работим.
Време за спане - йок.

Кало пищи от Тик-так - лютиви му били. Ние спонсорираме напоследък желираните бонбони. Не ги знам каква марка са.
Сутринта диването пак е ревало в градината...за баща си  Mr. Green Е, няма да реве за майка си, я.

# 588
  • София
Ама много ви се радвам значи  Grinning Hug
Нана, има и нелют Тик-так, оранжев  Wink
Пухче, добре, че писа ти, да се успокоя, че не само Ивайло е така  Blush И аз се опитвам да го отуча от това постоянно "искам нещо" (в повечето случаи няма значение какво и не се занимава с него повече от 1 ден, важното е да му се купи  Tired) И за да добиете по-точна представа за количествата (Бубчето спомена нещо за един чувал играчки) - у нас са пълни три коша за играчки от онези, животинките, плюс преносимата кошара, която използваме в момента за склад  Embarassed - пълна догоре с играчки  ooooh! Има и много хубави играчки, но повечето са разни щуротии. Отделно са мотори, колела и т.н. Периодично се изхвърлят, разбира се, счупените.  Tired Знам, че сме виновни ние, но не само аз и баща му, а цялата рода  Crazy

# 589
спите ли, работите ли?!

Аз поработих сутринта и дори успях да поспя следобед 2 ч. Този път си тръгнах на време, а навън жега- не се диша. Хванах си автобуса и се прибрах набързо, та ди подремнах. Blush Сега ще се разсънвам и си мисля за едно фрапе. Thinking

# 590
  • гр.София
 Моето фрапе след малко ще си го взема от ДГ Laughing

# 591

А моето такова много ми липсва вече. Sad

# 592
  • гр.София
 Кайли,кога ще си го видиш дечкото?

# 593
  • София

А моето такова много ми липсва вече. Sad

Кайли, излезте някъде с Краси. Вечеря, кино, почивка, книга...Еййййй това е нещо, за което мечтая. Ама няма.

# 594
A, няма Wink Баш ти не се оплаквай , щото ти се случва.Просто  остава да реализираш киното докато Кало е някой уикенд при майка ти.
Аз пък не искам  да давам Дария при баби Thinking Не ми пречи и не се оплаквам Mr. Green Случихме на дете- то не случи на родители hahaha

# 595
  • София
A, няма Wink Баш ти не се оплаквай , щото ти се случва.Просто  остава да реализираш киното докато Кало е някой уикенд при майка ти.
Аз пък не искам  да давам Дария при баби Thinking Не ми пречи и не се оплаквам Mr. Green Случихме на дете- то не случи на родители hahaha

Кало е при майка, когато аз работя.
Така че няма как да реализирам почивка.
А и аз не се оплаквам, но не съм от майките, които има нужда да са нон стоп с децата си.

# 596
Още 10 дни няма да мога да го видя. Тази събота съм пак на работа, чак следващата събота и неделя ще почивам и ще пътуваме.
Нана добре ми е няколко дни, после ми се иска да си дойде малкия бърборко. Иначе днес ми беше много добре - след работа поспах, после се разсъних с фрапе. Реших да пусна една прахосмукачка, но на нея нещо не и се работеше Mr. Green и отказа та пак си почивах. Сега Краси ще трябва да я ремонтира или да ми купува нова. newsm78
Велмар и аз така съм свикнала да е покрай мен, че ми е странно и скучно да го няма.

# 597
ми- нали това ти казвам  бе- нека остане с майка ти просто ей така през някой уикенд когато не си на работа , а ти можеш да го удариш на живот, почивка или каквото искаш Wink Всеки избира как да си живее.
Аз съм избрала тия дни да съм от суттин до вечер на работа.Стискам зъби да оцелея до събота-  Crazy
Отивам да си лягам, че  след няколко 4аса трябва пак да  ставам и изчезвам...Лека нощ от мен.До утре Simple Smile

# 598
  • София
Мда, явно аз съм сбъркана.

# 599
Привет от мен от родна земя Simple Smile
Върнахме се, почти свикнахме с часовата разлика, разопаковахме багажа, разчистих гардеробите да има къде да сложа новите неща, видяхме си приятелчетата Simple Smile Прекарахме много добре, но като свикнем съвсем с часовата разлика ще качвам снимки.
Алекс чак сега се научи да се облича сам (още не може да си сваля блузите) и е много горд, откакто се прибрахме (вече 2 вечери) заспива сам, досега винаги лягах до него да го приспивам. Много е горд със себе си, просто порастна и беше готов за тази крачка Simple Smile

Пух, Елфче, аз си мисля че може да опитате просто да заместите ритуала с друг вид подаръци Simple Smile Имам предвид например да разпечатвате картинка за оцветяване, една буква за писане, стихче за четене (с картинка за оцветяване), някаква задачка за правене- например от крокотак или друг сайт. Просто като вземете детето много ентусиазирано обяснете че днес има мноооого специален подарък, не вече бебешки а за порастнали деца, че сега вкъщи като отидете ще види какво интересно нещо го чака! И като се приберете вкъщи там ще е подредено с пастели/моливи, картинката за оцветяване и например лампата за бюро да си светне сам, специална хартия (напр. на мечета) с която е покрито бюрото за да не го надраска... Изобщо ако го направите с ентусиазъм и мерак може детето с нетърпение да очаква всяка вечер нещо такова за правене, хем ще се превърне във време в което вие да се занимавате с него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт