АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Янаст, радвам се да те видя  Simple Smile Добре дошла на БГ земя  Hug Аз не уточних май, че не става дума за взимането от ДГ и подаръчета - това го преодоляхме  Crazy Просто обича да му се купуват нови неща.  Rolling Eyes

# 601
Така де, все едно... Детето свързва подаръка с приятната емоция- очаква нещо ново, интересно, с което ще му е интересно да си играе... Просто това очакване, елемента на изненадата и приятните емоции да си останат, без харчене на пари. Така ще може по-рядко да му купуваш по-хубава играчка Simple Smile

# 602
  • София
Ами, при нас не действа - в смисъл - едното не замества другото  Crazy Важното е да се купи  Tired Знам, че е грешка във възпитанието, опитваме се да я поправим.  Blush Той е на периоди, като че ли. А не знам какво е излязло от многото ми писания по темата, но имаме и хубави играчки, не само боклуци.  Simple Smile

# 603
  • София
Привет Яна, добре дошла отново БГ и бърза адаптация.

Част от нещата, за които пишеш  съм пробвала - само част обаче.....Децата се радват на изненади, действително, но децата са и различни - в момента основните забавления на Миташки са игрите с нинджи, колички и разни подобни....усилено когато му взема нинджите например, тренира сам - така се изразява- като размахва ръце и крака ....Изградил си е свят, в който той е Донатело, аз и баща му сме други герои, има братя -нинджи и тн.......почти никога не сяда да реди, лепи, рисува....обикновено бяга, тича, скача, танцува.....с две думи - далеч от интелектуалците мама и тати  Joy.. Ако успея да го убедя да рисуваме, това е само за малко...Пробата с изненадата - например книжка за лепене беше пълен провал.... За съжаление нямам и достатъчно време, за да подготвям изненади - но това естествено е моя грешка...В момента пробвам други методи, но ще видим....Елфче ако проработи ще споделя, явно децата ни са близки в разбиранията си за идеално детство  Joy

# 604
Добро утро. Hug

Добре дошла Яна отново в БГ. Ще чакам да качиш и снимки от разходката.

По повод играчките и подаръците: Вече почнах да се уговарям с Тони. Напр. тръгваме да излизаме и казвам: "Днес няма да купувам играчки." Детето се съгласява или почва да се пазари за нещо. В зависимост от настроението ми и с колко пари разполагам може и да се разберем за нещо дребно. Доста често това е някоя книга. Има моменти, когато като каже "аз си харесах това" , а не мога да му го купя в момента, съм го изнасяла ревящ и пищящ от магазина. Но от известно време успяваме да се разберем преди да излезем и няма циркове. 

# 605
  • София
Хайде, таткото ни днес става на 30г  Simple Smile Да е жив и здрав, да изкарва повече пари и по-малко да ме ядосва  Laughing

ЧРД и на Душето! И на Гоговата баба!  bouquet  bouquet  bouquet
Пухче, чакам да кажеш  Laughing
А и ние имаме разумни моменти като описаните от Кайли  Simple Smile

# 606
  • София
Мале, много млад татко си имате  Mr. Green Да ви е жив и здрав и по-малко да го ядосвате  Grinning

# 607
Елфче, страшна си....как ги помниш тези неща?! Много, много ти благодаря!  bouquet

Да е жив и здрав таткото ви и много, много щастливи мигове заедно! Hug Hug Hug

И Гого е на периоди...като реши, че нещо трябва да се купи, не спира да пита кога ще отидем да го купим...иначе рядко се тръшка. Но наистина идеите на Яна са добри и може да пробвам при някоя екстремна ситуация.

# 608
  • София
Eлфче честит ви празник   bouquet

Честит празник и на всички останали празнуващи
Анди твоята майка ли има рд? Честито, пък и да е другата баба - пак честит празник  Wink

# 609
  • гр.София
Честито на бабата на Гого, на Елфовия мъж, на Душето...!
 Всички да са живи и здрави!

Вижте,колко интересно. Според зодията,коя държава най-ви подхожда да посетите.
  http://life.dir.bg/news.php?id=6737801

Янаст, добре сте си дошли!
 Пух,нищо не казваш за кучето.Сработихте ли се?

# 610
  • София
Ти мани, че е хубаво ми взе, че ми позна колежката къде искам да отида  hahaha

# 611
  • гр.София
 И на мен са познали. Но са пропуснали да ми добавят Париж и Рио де Жанейро. Grinning

# 612
  • София
хъм аз по тази статия съм повече Лъв.. Joy

Блан - сработваме се бавно, бавно с кучето....общо взето двамата с Миташки се бият и гонят. Вчера си изкарах акъла, защото от много бягане и скачане накрая Миташки беше съборен от Карлос, хапан, близан, борен, целия в кал, да не говорим, че падна назад в една коприва....отделно от една ограда....абе купон е у нас....Блу направи снимки на кучето и ще се опитам да ги кача.

# 613
  • София

http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=79136;page=3;#paging

да видим дали се справих или пак ще искам помощ от приятел  Praynig

# 614
  • гр.Добрич
Честито на рождениците.

Блан, на мен пък хич не ми познава. Аз съм стрелец, но мечтата ми е арабския свят. В последните месеци само пеещите фонтани на Дубай са ми в мисълта.

Ето малко снимки на моите мишлета.
http://spinki.multiply.com/photos/album/9/Damian_i_Boyan

Общи условия

Активация на акаунт